Reflectoarele cu LED-uri pot fi utilizate într-o varietate de moduri în aer liber sau în interior. În zonele exterioare, ele ajută la iluminarea fațadelor sau a semnelor. În interior, ele iluminează târguri comerciale sau vitrine la un standard ridicat. 
 
Inchide
Filter & Sort
12 Articol

Proiectoare cu iluminare LED

Spoturile cu proiectoare LED asigură o distribuție uniformă a luminii în locația respectivă. Ele sunt folosite pentru a ilumina în mod eficient anumite zone. Acest lucru asigură o bună vizibilitate sau utilizare non-stop. Puteți alege între diferite spoturi LED și proiectoare LED cu diferite consumuri de energie.

Efectul special al luminii asupra ochiului uman face ca utilizarea spoturilor luminoase să fie atractivă pentru aproape fiecare zonă. Iluminatul cu LED-uri nu numai că face conținutul vizibil pe tot parcursul utilizarii dar asigură, de asemenea, o atenție sporită. Oamenii vor percepe sursa de lumină și obiectele iluminate mai rapid și mai eficient.

Din acest motiv, un număr mare de afișaje publicitare sau semne de companie sunt deja concepute cu iluminare inclusa. Proiectoarele și spoturile LED permit iluminarea de înaltă calitate și elegantă a obiectelor și zonelor chiar și după aceea. În acest scop, spoturile sunt montate pe perete cu un braț. Alte modele sunt potrivite pentru atașarea la grinzi sau pentru o instalare ușoară.

În sortimentul nostru veți găsi spoturi cu 30W sau 50W până la proiectoare cu un consum de energie de 150W. Beneficiați de efectul special de publicitate. Iluminați profesional anumite zone pentru a oferi siguranță și orientare chiar și în întuneric. Descoperiți acum lumina reflectoarelor LED potrivite pentru zona dumneavoastră de aplicare.


 

Usor de montat

cu braț, suport de stand sau fixare pe bara 

Diferite modalitati de utilizare

pentru târguri comerciale, parcări, placute de firmaă, afișaje și multe altele 

Iluminare LED

Iluminare efectiva si eficienta

 

Proiector LED cu detector de mișcare

Datorită efectului de economisire a energiei, beneficiați de tehnologia modernă LED. În plus, un detector de mișcare poate ajuta la reducerea în continuare a consumului de energie electrică. Astfel, lumina reflectoarelor se aprinde numai atunci când mișcarea poate fi detectată la locul de utilizare. Proiectoarele din gama noastră pot fi perfect echipate cu detectoare de mișcare.

Detectoarele sunt deosebit de populare în aer liber. Acestea ajută la orientarea vizitatorilor, clienților sau pacienților. În parcare, de exemplu, ajutați la găsirea rapidă a mașinii. De asemenea, este o idee bună să plasati un detector de mișcare în fața intrării.


 

Exemplu:

Imaginați-vă că aveți o întâlnire târzie cu medicul. Tocmai ai venit acasă de la serviciu, e iarnă și bineînțeles că e deja întuneric afară. Când ajungeți la cabinetul medicului, doar luminile stradale vă oferă o sursa de lumina pentru a detecta semnul cabinetului medical. In fata cabinetului, vă dați seama că nu există iluminare acolo.

Localizarea soneriei și recunoașterea placutei de pe usa este posibilă numai cu lanterna de la telefonul mobil. După vizita la medic, va intoarceti în parcare. Între timp este intuneric benza și aveti dificultăți în a va orienta. 

 
O vizită la medic chiar nu ar trebui să fie chiar atât de aventuroasă. Acest exemplu poate fi aplicat în multe alte domenii și industrii. Ca urmare, loialitatea clienților nu a fost chiar imbunatatita. Cresteti imaginea externă utilizând proiectoare cu LED-uri în aer liber. 

Utilizarea spoturilor LED și a proiectoarelor

Spoturile cu halogen mai costisitoare din punct de vedere al costurilor sunt înlocuite de spoturile LED eficiente din punct de vedere energetic, atât în interior, cât și în exterior. Proiectoarele cu LED-uri pot fi folosite pentru a ilumina uniform suprafețe mari. O functie integrata de racire asigura "lumina rece" chiar si in perioadele lungi de utilizare.

Combinați spoturile individuale pentru a forma sisteme de iluminat întregi sau utilizați corpurile de iluminat extrem de eficiente în mod individual. În sectorul evenimentelor sau în tehnologia publicitară, se utilizează de obicei o iluminare cuprinzătoare cu proiectoare cu LED-uri. Cu ajutorul luminilor de afișare individuale, puteți obține deja efectul publicitar dorit în echiparea magazinelor.

După cum puteți vedea, cerințele variază în funcție de locație și de utilizarea preconizată. Spoturile noastre LED pot fi utilizate într-o varietate de moduri și în scopuri diferite. Proiectoarele universale cu LED-uri sunt de obicei ușor de combinat. Din acest motiv, ele sunt recomandate pentru diferite domenii de aplicare.

Spoturile luminoase pot fi folosite nu numai în interior pentru targurile comerciale, iluminarea vitrinelor sau a afișajelor. În plus, toate posibilitățile din zona exterioară vă sunt deschise pentru a obține efecte suplimentare cu iluminarea. Iluminează anunțuri banner, semne, parcări sau șantiere de construcții. 
 

Promovarea vânzărilor cu proiectoare LED

În special în domeniul promovării vânzărilor, un mare potențial poate fi exploatat cu proiectoare LED. Cu iluminarea cu LED-uri, puteți pune publicitatea și articolele în lumina potrivită. Acest lucru înseamnă o mai bună percepție și mai multă atenție pentru produsele dumneavoastra. Datorită opțiunilor versatile de montare, diverse produse și afișaje pot fi iluminate.

În interior, spoturile LED pot fi folosite pentru a se concentra pe anumite produse sau servicii. Sursa de lumină atrage atenția părților interesate de departe. Mai ales la târguri, acest lucru poate ajuta pentru a atrage vizitatori la standul dumneavoastră. Descoperiți reflectoarele pentru utilizare în magazin sau pentru utilizare mobilă la târguri și evenimente comerciale.

Optați pentru spoturile LED și proiectoarele noastre cu LED-uri pentru a obține mai multă vizibilitate. Alegeți sistemul de iluminat potrivit pentru aplicația dumneavoastra Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți spoturile LED potrivite. Scoateti in evidenta display-urile dumneavoastra cu display-urile noastre luminoase si asigurati-va o iluminare profesionala la urmatorul eveniment.
Close menu
Inapoi sus