LED Leuchtreklame und Leuchtwerbung machen Ihre Werbung besser und rund um die Uhr sichtbar. Der hohe Aufmerksamkeitswert sorgt für die schnelle Wahrnehmung Ihrer Inhalte. Die LED's sorgen für eine gleichmäßige und hochwertige Ausstrahlung Ihrer Werbung. So optimieren Sie Ihren Auftritt im Innen- oder Außenbereich!
Inchide
Filter & Sort
112 Articol

Cum sa faci publicitatea sa straluceasca

Le gasiti ca display-uri LED, coloane LED sau ca si casete luminoase practice. Sistemele luminoase cu tehnica LED sunt disponibile in diferite variante si ajuta mesajul dumneavoastra publicitar sa straluceasca.

Iluminarea publicității duce la o mai bună percepție din partea clienților și la o vizibilitate permanenta. În același timp, servește ca sursă de lumină și oferă o ambianta plăcută în magazine sau spații comerciale.

Clientii sunt acaparati in zonele aglomerate sau la expozitii de foarte multi stimuli. Dar cu ajutorul publicitatii luminoase, puteti sa va faceti vizibili si sa atrageti atentia pe timp indelungat.
 

Personalizabil cu print

Tehnologie moderna cu LED

Confectionarea de modele individuale

Publicitate 24 h din 24 prin intermediul reclamelor luminoase

În timp ce publicitatea standard este vizibilă doar în timpul zilei, publicitatea luminoasă strălucește permanent. Aceasta nu numai că trezește interesul potențialilor cumpărători în timpul zilei, dar poate atrage atenția și pe timp de noapte. Mai mulți clienți și noi grupuri de clienți sunt ușor de mobilizat.

Suprafetele nefolosite anterior si vitrinele intunecate pe timp de noapte se pot aduce la viata cu ajutorul publicitatii luminoase.  Astfel, diferitele sisteme de publicitate cu LED-uri nu oferă doar o experiență vizuală deosebită pentru încăperile sau clădirile dumneavoastră. Eficiența energetică a LED-urilor și compatibilitatea cu mediul înconjurător a iluminatului sofisticat din punct de vedere tehnic disting, de asemenea, aceste sisteme. În timp ce publicitatea convențională este vizibilă doar în timpul zilei, publicitatea iluminată strălucește permanent. Aceasta nu numai că trezește interesul potențialilor cumpărători în timpul zilei, dar poate atrage atentia si pe timp de noapte.
 

Reclame LED pentru orice ocazie

Pentru cinema, teatru sau restaurant. Cutiile luminoase moderne vă pun în valoare conținutul și vă oferă un cadru potrivit în orice moment. Produsele sunt utilizate în diverse scopuri.

Pe langa reclame, placutele luminoase pentru firme sunt in special indragite. Ca si cutii luminoase, litere luminoase sau lumina transparenta puteti prezenta numele companiei, facand-o pe acesta vizibila de departe. Un display in aer liber sau  coloana luminoasa  serveste ca placuta de bun venit, semnalizare drum sau ca prezentare generala.

Diferitele locuri în care poate fi folosită publicitatea luminoasă nu se limitează la zonele interioare. Mai ales în aer liber, acest tip de promovare a vânzărilor deschide noi oportunități. Numeroasele produse nu sunt potrivite doar ca semne de firmă. Ele servesc, de asemenea, pentru a face publicitate ofertelor, pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii sau pentru a transmite informații.

Gama de produse din magazinul nostru online se poate imparti in mai multe categorii.

Produsele publicitare iluminate cu LED-uri pot fi utilizate în mod flexibil și pot servi la promovarea vânzărilor la un nivel ridicat.

Publicitate luminoasa la targuri si expozitii

Peretii luminosi sunt perfecti pentru utilizarea la targuri si evenimente. Ele prezinta peretii standurilor intr-un mod atractiv si placut. Alternativ, produsele pot crea, de asemenea, efecte deosebite în designul vitrinelor. Ușor de asamblat și cu un banner textil interschimbabil, acestea reprezintă o suprafață excelentă pentru publicitate.

Completarea perfecta pentru un perete luminat este un stand luminat. Standul devine astfel un punct de atractie pentru clienti. Cu ajutorul unei grafici atragatoare, mesajul, produsul sau serviciul oferit de dumneavoastra devine foarte clar.

 

Sisteme luminoase cu tehnica moderna LED

Tehnica moderna cu LED imbunatateste publicitatea cu rame.Ramele clikc clasice sunt inlocuite de rame luminoase. Ramele sunt disponibile in diverse materiale si cu iluminari diferite. Ramele poti fi fixate pe standuri de podea, pe perete sau suspendate de tavan.

In ceea ce priveste publicitatea la raft, iluminarea joaca un rol foarte important. Cu iluminarea la raft se pot scoatre in evidenta anumite produse.Diferite profile asigura potrivirea pe raft. Chiar si in aceasta zona  ailuminatului la raft detinem o experienta indelungata.

In gama noastra de produse se afla si produse iluminate, precum si reflectoare si panouri. Diferite reflectoare, proiectoare sau panouri LED complementeaza posibilitatile in domeniul publicitatii luminoase. Dscoperiti varianta potrivita pentru compania dumneavoastra. 
 

Reclamele luminoase si publicitatea luminoasa va fac publicitatea sa straluceasca
 

Descoperiti in magazinul nostru online sistemele luminoase care va pun in valoare perfect mesajul publicitar, pentru afacerea dumneavoastra, urmatorul targ sau eveniment. 

Diferitele variante de sisteme cu LED aduc atentia dorita si va pun in evidenta publicitatea intr-un mod foarte eficient. 
 
Close menu
Inapoi sus