Literele luminoase sunt un punct de atracție cu care vă puteți face reclamă companiei sau ofertei dvs. atât în interior, cât și în exterior.
Inchide
Filter & Sort
4 Articol

Vizibile pe zi si noapte

Publicitatea luminoasă are avantaje clare față de publicitatea convențională. În primul rând, literele luminoase nu numai că atrag atenția în timpul zilei, dar atrag cu adevărat atenția, mai ales pe întuneric. Acest lucru nu numai că atrage atenția trecătorilor în timpul zilei. În schimb, publicitatea iluminată impresionează în orice moment.

Această caracteristică este deosebit de potrivită pentru utilizarea în exterior. Aceasta deoarece există nenumărați trecători pe drumurile aglomerate sau în zonele pietonale, care se află în oraș și la sfârșit de săptămână și seara. Cu ajutorul literelor iluminate, puteți atrage privirea și atenția acestor potențiali clienți.

De asemenea, puteți beneficia de aceste obiecte iluminate atractive și în interior. Ele pot fi folosite pentru a ilumina produse și zone în spații comerciale întunecate. Amplasate în apropierea vitrinei, literele luminoase de interior sunt vizibile și pentru trecătorii de afară.
10-0531-1-3  ABC Leuchtbuchstaben

Versatil si personalizabil

Cu literele luminoase 3D, nu sunteți flexibil doar în ceea ce privește locul de utilizare. Pe lângă posibilitatea de a alege între utilizarea în interior și exterior, puteți alege între diverse materiale, caractere, dimensiuni și culori. Culoarea respectivă a literelor iluminate este disponibilă în orice culoare RAL.

La fel cum aspectul poate fi personalizat, aveți, de asemenea, posibilitatea de a alege liber motivele și dimensiunile. Puteți alege dintr-o gamă largă de litere și caractere, astfel încât să vă puteți realiza mesajul publicitar în cel mai bun mod posibil.
LED Leuchtbuchstabe für den Indoor Bereich
Desigur, materialul și iluminarea de înaltă calitate joacă, de asemenea, un rol decisiv în selectarea literelor cu LED-uri. Iluminarea cu LED-uri economisește energie, în timp ce literele sunt iluminate uniform și puternic. Deși literele sunt toate iluminate de module LED, ele strălucesc în culori diferite.

Materialul este unul dintre motivele pentru aspectul diferit al produselor. Literele din plastic sunt potrivite pentru utilizare în interior. Ele sunt disponibile sub formă de sistem plug-in ușor. Perfect finisate, literele din plastic sunt un element care atrage atenția. Modelele din aluminiu sunt utilizate în principal în exterior. În plus față de iluminarea convențională, este posibilă și iluminarea de fundal pentru utilizarea în exterior. Fontul arată ca un font cu umbre.
 

Atrageti atentia intr-o maniera specifica

Literele luminoase nu sunt potrivite doar ca semne de firmă. Nu, atenția pe care o atrag aceste elemente poate fi folosită în mod special în diverse scopuri publicitare. Descoperiți numeroasele posibilități ale literelor luminoase cu LED-uri în amenajarea magazinelor, în publicitatea luminoasă și în publicitatea exterioară.

Folosiți produsele prezentate mai sus pentru a atrage atenția asupra mesajelor publicitare, produselor, promoțiilor sau companiei dvs. Datorită gamei largi de opțiuni de personalizare a literelor luminoase, acestea sunt potrivite pentru diferite domenii. Proiectați acum publicitatea luminoasă potrivită pentru nevoile dumneavoastră!

Alternativ, puteți găsi multe alte obiecte în sectorul publicității luminoase pentru publicitate non-stop. Pentru echiparea unei vitrine intr-o zona pietonala sau in mall-uri sunt ideali peretii iluminati
Close menu
Inapoi sus