Cu ramele noastre LED, publicitatea dumneavoastra straluceste intr-o lumina noua. Introduceti posterul, afisul sau fotografia si suspendati rama de perete sau in fereastra. 

Articolele noastre in formate diferite (A0 pana la A4)  dau un aspect luminos, economisesc curent si conving prin calitate si longevitate. Descoperiti modelele noastre de sine statatoare sau pentru montaj pe perete.
Inchide
Filter & Sort
20 Articol

Reclama in rame luminoase

Lumina are un efect deosebit asupra ochiului. Acest efect puternic face publicitatatea luminoasa foarte atractiva, astfel incat din ce in ce mai multi oameni apeleaza la ea. De asemenea, cu ajutorul iluminarii, publicitatea ramane vizibila permanent, chiar si pe timp de noapte.
 
Ramele luminoase sunt o componenta importanta a publicitatii luminoase. În interior, există loc pentru anunțuri, afișe și postere de diferite dimensiuni. Spre deosebire de ramele convenționale, LED-urile asigură iluminarea de înaltă calitate a conținutului. Modulele LED puternice sunt de obicei plasate în rama și pun publicitatea în lumina potrivită.

Publicitatea și informațiile în diferite dimensiuni și formate pot fi plasate ca inserții sau inserții în rame. În sortimentul nostru veți găsi ramele LED în formatele A4, A3 și toate formatele până la A0. În plus față de formatele standard, sunt disponibile și o serie de alte dimensiuni.

Ramele LED pot fi suspendate, pot fi afisate pe perete, sau expuse pe masă și birou sau pot fi utilizate ca versiune de sine stătătoare. Elementele cadrului pot fi suspendate de pe un profil conductor și pot fi afișate mai multe anunțuri în același timp. Ideal pentru a profita de spațiul din vitrine sau pentru a prezenta diferite anunturi imobiliare în vitrina magazinului.

Ramele clasice de perete pot fi, de asemenea, utilizate pentru o varietate de elemente. Cu rame iluminate, puteți face publicitate pe perete într-un mod care economisește spațiu și puteți utiliza în mod optim spațiul liber! În același timp, rezultatul este o nouă sursă de lumină de înaltă calitate.

Pentru coridoare și zone înguste, există, de asemenea, exemple speciale pentru montarea pe perete. Inserarea posterului nu necesită aproape nici un spațiu pentru aceste articole și se poate face în continuare rapid și ușor.

În cele din urmă, aveți opțiunea de a opta pentru un afișaj LED de sine stătător. Ca suport de podea, este ideal pentru utilizarea în locuri foarte frecventate. Acesta este situat direct în câmpul vizual al clientului, care este susținut în continuare de efectul de iluminare.
 

Module LED de inalta performanta

Publicitate non-stop

Prezentare de inalta calitate

Vitrine interesante, panouri iluminate și multe altele

Ramele iluminate pot fi utilizate în multe locuri diferite. Companiile de pretutindeni beneficiază de nivelul ridicat de atenție pe care ramele îl atrag către ele însele. Anunțurile sunt iluminate la un standard ridicat și asigură prezentarea de primă clasă a publicității, anunțurilor și afișelor dumneavoastra. Modulele LED din rame iluminează uniform diferitele conținuturi.

Iluminarea de înaltă calitate asigură percepția rapidă și eficientă a conținutului dumnevoastra. În comparație cu o rama neiluminata, privirea trecătorilor se va rătăci întotdeauna mai întâi la elementul iluminat. Ramele LED sunt, prin urmare, potrivite pentru a ieși în evidență. În zonele aglomerate, puteți atrage o atenție deosebită asupra dumneavoastra.

Prin urmare, ramele iluminate sunt adesea folosite în decorarea vitrinelor. În vitrinele de orice dimensiune, puteți atrage atenția asupra voastră cu publicitate iluminată non-stop. Chiar și noaptea sau în zilele întunecate, te asiguri că anunturile si reclamele tale sunt observate. Schimbul rapid de conținut permite adaptarea și reproiectarea constantă a conținutului publicitar.

Datorită percepției largi a rameloriluminate, acestea se dovedesc a fi eficiente în promovarea vânzărilor. În special în scopuri publicitare, articolele cu LED-uri sunt, prin urmare, folosite deosebit de des. Anunțurile pentru filme noi, publicitatea unei linii speciale de cosmetice sau afișele pentru evenimente pot fi prezentate în cel mai bun mod posibil.

În același timp, articolele oferă oportunități în identificarea informațiilor și referințelor. Diferitele rame sunt adesea folosite ca panouri pentru prezentarea meniurilor sau panouri de informare. Iluminatul asigură că notificările importante garantat nu vor fi trecute cu vederea. Acest lucru duce la un transfer eficient de informații către trecători, vizitatori și clienți.

Inspirați-vă din diferitele modele din magazinul nostru online. Descoperă rama perfecta pentru scopurile tale promoționale. Gama include diferite tipuri de rame LED pentru afacerea dumneavoastra.

 
Leuchtrahmen als abhängender Klapprahmen

Rame click atragatoare cu module LED

Cele mai multe rame  click de argint anodizat sunt foarte bine cunoscute și sunt utilizate frecvent și cu plăcere. Sistemul click face schimbarea posterelor ușoara și rapida.  Pentru a face acest lucru, elementele individuale ale ramei sunt deschise și închise din nou după inserarea noului conținut.

Cu ramele puteți plasa reclame și informații pe perete sau prin suspendare. Datorită iluminării puternice a mediilor publicitare, rama se retrage în fundal și numai mesajul ramane în prim-plan. 

Display-uri magnetice iluminate pentru reclama dumneavoastra

Cu ajutorul display-urilor magnetice se pot crea in scurt timp sisteme intregi. Accesoriile potrivite asigura montarea sigura si simpla a ramelor magnetice. Pe o sina se pot fixa rapid cu ajutorul unui set de suspendare ramele magnetice. Si aveti deja un afisaj LED expresiv pentru posterele dumneavoastra.

Cu acest sistem practic, se pot monta nu numai display-uri pentru suspendat, dar si display-uri de sine statatoare, cadre pentru perete sau rafturi. Modulele LED asigura acestor display-uri iluminarea de inalta calitate . 
Magnetrahmen als mehrreihiger Leuchtrahmen
Leuchtrahmen aus Acrylglas mit Einleger

Rame LED din plexiglas

Ramele din plexiglas sunt afișaje atractive care pot fi utilizate flexibil. Ele sunt ideale pentru plasarea pe masă și tejghea. Ramele din plexiglas pot fi, de asemenea, plasate pe perete. Conținutul este introdus în partea laterală a ramei publicitare printr-un slot sau introdus după ce capacul a fost îndepărtat.

În comparație cu ramele click, aceste rame sunt deosebit de plate. Acest lucru îmbunătățește aspectul nobil și, de asemenea, face ca iluminarea să arate unică datorită ramei transparente. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă largă de formate pentru rame LED din plexiglas.
 

Rame pentru interior si exterior

Ramele luminoase LED pot fi utilizate in interior si exterior. In diferite variante, pot atrage atentia trecatorilor in parcuri de distractii, zone pietonale sau promenade. In interior, ramele se pot expune in vitrine, malluri sau cinematografe.

Ramele pot fi plasate in mod optim, de sine statatoare, pe perete sau pe mese.

Posterele in diverse formate standard pot fi utilizate cu usurinta cu aceste rame. Datorita utilizarii mai multor rame una langa alta se pot afisa mai multe continuturi profesional si uniform. Pentru prezentarea mai multor postere in aceeasi rama., nu ar trebui sa pierdeti din vedere vitrinele noastre. La noi gasiti si modele luminate.

Iluminarea continutului are un efect special asupra clientilor, trecatorilor sau pacientilor. Le capteaza atentia in scurt timp, asigura un aspect optim al continutului si lasa o impresie care ramane mult timp. Aceste avantaje fata de ramele neiluminate sunt importante pentru promovarea vanzarilor.

Cu ajutorul ramelor din plexiglas, display-urilor magnetice si ramelor click sunteti echipat perfect in ceea ce priveste pubicitatea luminoasa. Ramele sunt durabile si pot deveni o parte indragita a magazinului dumneavoastra.


 
led-glas-leuchtrahmen-vetro-16684-3

Rame, care va fac publicitatea sa straluceasca

contacteaza-ne »
Close menu
Inapoi sus