Cu vitrinele potrivite, vă puteți face publicitate eficientă pentru gama dumneavoastră de produse. Gama noastră include vitrine cu iluminare, precum și versiuni impermeabile pentru utilizare în exterior.
Inchide
Filter & Sort
9 Articol

Diferite domenii de aplicare pentru vitrinele info

Vitrinele info sunt folosite pentru a publica meniuri, pentru a afișa programul magazinelor și a centrelor comerciale sau pentru a prezenta anunțuri, de exemplu, de la birourile publice sau de la autorități. Un design stabil și o deschidere și închidere rapidă a versiunilor cu încuietoare sunt importante.
 

Suprafata perfecta pentru informatii si oferte

Cu numeroasele noastre modele diferite, vă ajutăm să vă comunicați oferta și informațiile importante în mod eficient. Aflați ce modele, versiuni și formate diferite vă putem oferi. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă largă de accesorii pentru vitrine.

Căutați o vitrină clasică pentru publicitatea dvs. exterioară, un model pentru agățat sau mai degrabă un model cu picioare? Poate doriți să dotați o grădiniță sau o școală cu o vitrină publicitară deosebit de atractivă, de exemplu în formă de copac, bufniță sau delfin?

Sau ați dori un panou info pentru exterior iluminat cu LED-uri? În magazinul nostru online, veți găsi o gamă largă de variante, dimensiuni și modele. Astfel, vitrina respectivă poate fi integrată în mod ideal în mediul înconjurător.

Recomandarile noastre

Vitrinele pentru exterior sunt impermeabile si sunt perfecte pentru utilizarea in aer liber. Aceste cutii sunt utilizate în principal in restaurante și instituții publice. Este important ca vitrinele accesibile publicului să poată fi încuiate.

Iluminatul suplimentar prezintă ofertele restaurantului chiar și în orele întunecate ale serii. Se recomandă, de asemenea, utilizarea sticlei securizate. Aceasta asigură că informațiile rămân la locul lor și că vitrina dvs. durează mult timp.

Vitrinele info ignifuge, respectand standardul B1, sunt potrivite pentru utilizarea in interior.  Companiile, precum și hotelurile, instituțiile publice și restaurantele folosesc acest tip.
staenderpaar-fuer-schaukasten

O varianta accesibila

 Vitrina „SX“ reprezinta o varianta accesibila la pret.  Vitrina poate sustine diemensiunile 1 x A4 pana la 12 x A4. Peretele este magnetic sau cu pluta pentru a fixa simplu informatiile.  

Best-sellerul nostru este vitrina„Economy“. Aceasta este impermeabila si disponibila optional cu iluminare. Poate sustine materiale cu dimensiunile pana la 27 x A4. Geamul din fata este confectionat din sticla securizata si are un foarte bun raport calitate-pret.

Vitrinele  sunt deosebit de eficiente pentru expunerea produselor. Puteți găsi aceste variante în secțiunea de amenajări pentru magazine.

Modul perfect de a va transmkite mesajul

Și dumneavoastră puteți folosi o vitrină sau un panou pentru a vă plasa și prezenta oferta într-o poziție foarte vizibilă. Prin publicarea informațiilor, veți atrage atenția vizitatorilor si potentialilor clienților.

Alegeți din gama noastră largă de produse online. Decideți-vă asupra vitrinei care vi se potrivește cel mai bine dvs. și companiei dvs.
Close menu
Inapoi sus