Rama luminoasa LED/Rama click LED/rama aluminiu LED


Cu ramele luminoase LED, materialul dumneavostra publicitar este prezentat intr-o noua lumina. Introduceti posterul, poza sau imaginea dorita si suspendati rama LED pe perete sau fereastra. Ramele sunt disponibile in formate standarde A0- A4.

Alegeti variantele cu expunere pe podea sau pentru montaj pe perete.
Inchide
Filter & Sort
8 Articol

Ramele click intalnesc iluminarea

Ramele de aluminiu sunt printre cele mai iubite sisteme de rame. Au o greutate mica si se pot instala si prezenta in multe locuri intr-o maniera calitativa. De aceste beneficii pot profita multe sectoare de activitate. In conbinatie cu modulele LED, ramele argintiu anodizate atrag in mod special atentia.

Exact ca si ramele neiluminate, modelele cu LED conving prin proprietatile lor. Sunt disponibile in diferite versiuni si variante, cum ar fi cu una sau doua fete, sau impermeabile. Ramele sunt disponibile de asemenenea in diferite dimensiuni.

Articolele sunt disponibile in formatele standard A0, A1, A2, A3, A4 plus alte dimensiuni sau formate standard mari. Alegeti formatul potrivit pentru scopul dumneavoastra si astfel puteti atrage atentia prin intermediul publicitatii luminoase. Ramele se pot utiliza in formatul portrait sau landscape.

Fara module LED, ramele click se pot utiliza intr-o varietate de locatii. Iluminarea deschide alte noi optiuni in utilizarea cunoscutelor rame. Pot fi utilizate in mod flexibil, in interior si exterior, atragand atentia asupra mai multor produse, cum ar fi meniuri, oferte, programe sau atentionari.

Ramele LED sunt perfecte pentru diferite locatii, cum ar fi institutii publice sau culturale, vitrine sau receptii. In comparatie cu casetele luminoase, ramele sunt mult mai practice, intrucat posterul este mult mai usor de inlocuit. ele pot fi atarnate de tavan sau atasate de perete. Inaltimea la care se utilizeaza este reglabila. 
 

Schimbarea rapida a posterelor

Disponibile in diferite dimensiuni

Perceptie ridicata din partea clientilor

Publicitate cu efect luminos

Publicitatea luminoasa atrage de cele mai multe ori mai mult atentia clientilor si are de aceea un efect mult mai bun. LED-urile noastre de capacitate mare asigura iluminarea optima a continutului. Trecatorii percep astfel mai bine reclamele luminate decat pe cele neiluminate atat pe timp de zi cat mai ales pe timp de noapte. Astfel, reclama dumneavoastra este vizibila 24/7. Aceasta proprietate este deosebit de valoroasa mai ales in anotimpurile reci, cand afara se intuneca mai repede.

Ramele click LED sunt o solutie in materie de publicitate luminoasa. Prin intermediul modulelor LED incorporate este asigurata o iluminare omogena si o eficienta maxima.

In fata LED urilor se gaseste un ecran din plexiglas, care ajuta la pastrarea unei lumini omogene. In fata acesteia se plaseaza posterul dumneavoastra, care este protejat de influentele externe printr-o folie de protectie.

Iluminarea cu LED uri asigura nu doar un consum de energie scazut, dar si o durata lunga de utilizare. Construim module luminoase de eficienta maxima care va pun reclamele in lumina perfecta. Ramele click LED se alimenteaza cu energie printr-un cablu sau sina.
 

Schimbarea posterului in cateva secunde

Publicitatea luminoasa nu trebuie sa fie doar longeviva, ci si flexibila si regenerabila. La fel ca si cu ramele simple click, continutul ramelor LED se schimba usor si rapid. Astfel, puteti prezenta noi oferte si preturi intr-un timp scurt si atractiv.

Pentru schimbarea posterelor se deschide pur si simplu profilul, se scoate posterul vechi si se introduce cel nou, impreuna cu folia de protectie. Prin acesta metoda se pot schimba si formate mai mari.

In comparatie cu display-urile, bannerele sau cutiile luminoase printate permanent, ramele LED cu click sunt o forma flexibila de publicitate luminoasa in formatele standard.

Utilizarea flexibila a produselor prin suspendare este asigurata de sistem suspendare tavan. Fixarea usoara face posibila suspendarea in orice moment. Dupa expunerea ramei in vitrina o puteti scoate si fatarna cu usurinta de tavan. 

Pentru expunerea in vitrina pe exterior, sunt disponibile ramele LED impermeabile.  

Aspectul elegant al ramelor face ca acestea sa se potriveasca oricarei locatii. Profilele de aluminiu sunt de regula foarte inguste. Se afla pe fundal, in timp ce focusul este pe posterele si reclama dumneavoastra.
 

Rame iluminate in format landscape

Rame click LED in format landscape

Rame click LED in format portrait

Rame iluminate suspendate

Rame click luminoase pentru promovarea vanzarilor

Sortimentul noatru de rame click LED ofera numeroase posibilitati in domeniul promovarii vanzarilor. Cum stiti deja, publicitatea luminoasa are un efect deosebit asupra oamenilor. Obiectele luminoase sunt mult mai bine percepute decat cele neiluminate. Ramele click luminoase intruchipeaza acest efect expresiv, utilizand avantajele si manevrabilitatea ramelor click.

Ramele click larg raspandite nu sunt doar usor de utilizat, dar pun si in prin plan posterul si continutul. Sunt disponibile atat in formate standard cat si in dimensiuni customizate si sunt confectionate din aluminiu anodizat. Astfel, ramele sunt rezistente si usoare in acelasi timp. Un alt avantaj al acestor rame este schimbarea foarte rapida a posterelor.

În profilurile de rame iluminate, conținutul nu este doar prezentat în mod optim, ci și iluminat în mod omogen. Modulele LED de înaltă performanță asigură o iluminare de primă clasă și durabilă pentru posterele dumneavoastră. Atât modelele cu o singură față, cât și cele cu două fețe au o luminozitate optimă pentru afișe și panouri publicitare.

Utilizati exemplarele impermeabile pentru exterior sau descoperiti modelele noastre clasice pentru interior. 

Aranjarea vitrinelor cu rame LED face ca acestea sa atraga atentia trecatorilor. Atat la targuri, expozitii sau mall-uri puteti fi siguri ca informatiile prezentate in ramele iluminate vor fi percepute de trecatori. Plasati meniuri, programe, oferte speciale sau alte informatii importante in ramele noastre.

 
Close menu
Inapoi sus