Pereți iluminați cu LED-uri

Pereții noștri iluminați cu LED-uri sunt folosiți ca puncte de atracție la târguri comerciale, în magazine sau pentru vitrinele magazinelor. Cu ajutorul tehnologiei moderne cu LED-uri, aceștia prezintă bannerul respectiv la o calitate foarte clară. Descoperiți efectul de promovare a vânzărilor al publicității iluminate cu pereții noștri iluminați cu LED-uri.
Inchide
Filter & Sort
37 Articol

Publicitate non stop

Comparativ cu pereții mobili, pereții luminosi sunt echipați cu module LED, astfel încât conținutul publicitar este prezentat într-un mod de înaltă calitate. Iluminarea omogenă plasează conținutul perfect în lumina reflectoarelor. În plus, utilizarea publicității iluminate are multe alte avantaje.

În timp ce utilizarea pereților neluminați este limitată pe timp de zi, pereții iluminați pot fi utilizați non-stop. Chiar și seara sau în lunile întunecate de iarnă, reclama ta va rămâne foarte vizibilă. Definiți durata de utilizare a elementelor de iluminat și faceți publicitate chiar și după ora închiderii.

Prin utilizarea panourilor publicitare iluminate, puteți atrage un număr crescut de trecatori si potentiali clienți. În plus, acestea ies in evidenta fata de reclamele obisnuite. Datorită efectului special al luminii asupra ochiului, noi, oamenii, tindem să percepem mai întâi publicitatea iluminată. Dintr-o varietate foarte mare de panouri publicitare, atrageti in mod sigur atenția asupra propriei campanii publicitare cu ajutorul pereților iluminați cu LED-uri.

Optează pentru publicitate iluminată cu pereți iluminați cu LED-uri pentru a-ți prezenta conținutul publicitar într-o manieră de înaltă calitate și omogen iluminată. Adresează-te utilizatorilor non-stop cu ajutorul publicității tale și atrage maximum de atentie asupra campaniei tale publicitare.

 

Panouri publicitare LED & Pereti expozitionali LED

✓ schimbarea ușoară și rapidă a bannerului
✓ design elegant
✓ ideal pentru publicitatea la scară largă
✓ toate sistemele cu banner de imprimare digitală la cerere
✓ instalare ușoară datorită instructiunilor de montare incluse
✓ iluminare omogenă datorită calității ridicate
    Module LED
✓ rame de diferite adancimi
✓ rame de culori diferite
✓ diferite domenii de aplicare
✓ pot fi folosite pe termen lung pentru publicitate

Aici puteti utiliza panourile luminoase

Panourile noastre iluminate cu LED-uri pot fi utilizațe în multe locuri pentru promovarea vânzărilor. Panourile, în funcție de model, sunt potrivite pentru prezentarea bannereleor publicitare cu una sau doua fete una sau două fețe. Bannerele sunt de obicei intinse în rama de bază cu profile. În acest fel, puteți utiliza afișajele iluminate pe termen lung.

Afișajele iluminate pot fi folosite nu numai in cadrul unei campanii publicitare. Bannerele pot fi inlocuite in orice moment, în cel mai scurt timp. Acum puteți atrage atentia asupra unui produs nou, a unei oferte speciale sau a unui oferit. Un rama iluminata devine o parte integrantă a promovarii afacerii dumneavoastră sau a standului expozitional si impresionează prin durata lungă de viață.

Amplasat in magazin, un panou luminos LED poate atrage atentia asupra unor noi produse, servicii sau oferte. Peretele devine un adevărat punct de atractie în magazin și oferă, de asemenea, o sursă plăcută de lumină. Datorită acestei funcții, pereții iluminați sunt, de asemenea, adesea folosiți în proiectarea vitrinelor de magazin. În acest fel, puteți atrage atenția trecătorilor din zonele pietonale asupra afacerii dumneavoastra.

Un alt loc preferat pentru utilizarea produselor noastre sunt targurile, expozitiile si alte evenimente asemanatoare.  Panourile expozitionale LED atrag atentia de departe asupra standului dumneavoastra. Panourile iluminate cu bannere  pot fi utilizati perfect pentru a creste notorietatea brandului tau.

Profitați de efectul de atragere a atenției al unei cabine LED pentru standul dumneavoastra. Stârniți interesul cu bannere publicitare creative iluminate omogen de pereții iluminați. Asigurați-vă succesul aspectului standului expo prin utilizarea publicității iluminate.
 

Diferite modele de panouri publicitare pentru promovarea vanzarilor

Descoperiti in magazinul nostru online foarte multe modele de panouri publicitare. Alegeti intre panouri iluminate mobile, standuri expo LED, rame iluminate sau modele de sine statatoare. Toate produsele conving prin utilizarea usoara si necomplicata precum si putere de iluminare mare. Profitați de efectul de promovare a vânzărilor al peretilor iluminati cu LED-uri pentru designul vitrinelor, accesoriile magazinului sau echipamentul târgului.

Puteți alege diferite afișaje din diferite materiale din gama noastră. Puteți obține panoul iluminat cu sau fără un banner imprimat. În cazul pereților mobili iluminați, o geantă de transport este de obicei inclusă în livrare. Cu ajutorul acesteia, panoul expo cu LED-uri poate fi transportat cu ușurință dintr-o locație în alta. Asamblarea și demontarea rapidă a pereților mobili iluminate face ca utilizarea lor la târguri să fie atât de populară.

Cautati un perete de sine statator iluminat  sau cautati un stand intreg cu iluminare cu LED? Doriți să vă prezentați conținutul pe una sau două părți? Utilizați pereții iluminați separat sau în combinație unul cu celălalt pentru a vă partaja în mod eficient publicitatea. În funcție de zona de aplicare și de peretele iluminat, puteți afișa publicitatea atât pe una, cât și pe două fete.

Alege peretele iluminat ideal pentru zona ta de aplicare și fă publicitate non-stop. Afiseaza-ti campania publicitara iluminata optim si beneficiaza de efectul de promovare a vanzarilor al panourilor iluminate cu LED-uri.
Close menu
Inapoi sus