Rama textila stretch LED "Lumos" este utilizata la târguri, în vitrinele magazinului sau în afacerea ta și convinge prin strălucirea excelentă a culorilor.

 
Inchide
Filter & Sort
4 Articol

Rame textile iluminate cu module LED

Ramele textile sunt un mijloc popular de promovare a vânzărilor pentru a reproduce publicitatea în rama potrivita. Ramele sunt diferențiate în funcție de iluminare, dimensiuni și zona de aplicare. De regulă, ramele stretch sunt ușor de asamblat, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate atât staționare, cât și mobile.

În comparație cu ramele textile stretch, ramele LED "Lumos" au un cadru iluminat cu LED-uri. Ele dispun de tehnologia de iradiere a marginilor și pot fi utilizate în interior. Acestea pot fi utilizate pentru diferite industrii, de sine statatoare sau prin suspendare pe perete.

La fel ca și ramele neiluminate, ramele stretch cu LED-uri sunt, de asemenea, realizate dintr-o bază de aluminiu. Aceasta este acoperită cu un banner din material textil și fixată cu profile. O bandă de sine circumferențială asigură aplicarea rapidă, strânsă și sigură a bannerelor. Schimbarea rapidă a banner-ului este garantată cu ramele noastre "Lumos".

În plus, ramele au iluminare LED de înaltă calitate. Acest lucru asigură iluminarea omogenă a bannerelor publicitare pe una sau două laturi. Profitați de strălucirea excelentă a culorilor cadrelor pentru a vă scoate în evidență publicitatea in mod radiant. Cu panoul luminos LED "Lumos" puteți face publicitate non-stop.
 

Motive interschimbabile

Schimbarea rapida a bannerului

Rame reciclabile 100%


Rame reciclabile

Disponibile in orice dimensiune

Confectionare personalizata

Ambalare compacta

Transport avantajos

Kategoriebanner_Abspeerständer_DE

Rama stretch LED pentru perete


Kategoriebanner_Abspeerständer_DE2

Rama textila stretch LED


Rama LED stretch de sine statatoare sau ca si display de perete

Vrei să atragi atenția de departe vizitatorilor târgurilor comerciale la standul tău ? Vrei ca vitrina ta să iasă în evidență din mulțime? Căutați un eye-catcher care servește, de asemenea, ca o sursă plăcută de lumină? Ramele textile stretch iluminate impresionează prin eficiența ridicată a publicității în diverse domenii.

Display-ul de perete poate fi montat pe perete sau suspendat de tavan. Acest display vă permite să afișați conținutul pe o parte. Atașați rama LED la înălțimea dorită și afișați conținutul la o înălțime ideală de vizualizare.

Rama de perete "Lumos" este disponibila în diferite formate și are un panou spate iluminat cu LED-uri. Banner-ul potrivit pentru afișaj și un dimmer sunt disponibile la cerere.

În timp ce rama are peretele din spate iluminat, panoul luminat de sine stătător are o iradiere a marginii. Această tehnologie asigură iluminarea omogenă față-verso a bannerelor publicitare. Aveți posibilitatea de a alege între rama noastra stretch LED cu profil de 100 sau 200 mm.

Indiferent de adâncimea profilului, puteți obține rama textila iluminata în diferite dimensiuni. De la formate mai mici la publicitate iluminată la scară largă, modelul "Lumos" este rama stretch LED potrivita. Două picioare montate vertical asigură stabilitatea necesară. Adâncimea profilului de 200 mm poate oferi o stabilitate suplimentară.

Doriti sa plasati publicitatea pe perete sau de sine statatoare? Ce dimensiune doriti pentru banner?  Decideti formatul potrivit al ramelor stretch textile.

Tehnica ramelor stretch textile LED

LED pe Dibond®

Această tehnică iluminează rama stretch LED din spate. Montăm modulele LED pe un panou solid Alu-Dibond® pentru a crea o iluminare omogenă. Acest lucru asigură o distribuție perfectă a luminii.

Potrivit pentru rame cu o singură față de până la 2.000 mm lățime și 1.000 mm înălțime.

Având în vedere dimensiunea relativ mică, ceea ce face ușor să trimiteți ramele într-o singură bucată, puteți opta pentru "LED pe Dibond®". Cu această tehnică, luminozitatea puternica este un avantaj. 
 
Technik der LED Spannrahmen für Wandrahmen

Tehnica display-urilor de sine statatoare cu LED

Tehnica Edge-Light

Cu această tehnologie, rama textila cu LED-uri este iluminata uniform de module LED montate pe partea laterală a profilului. Prin utilizarea unei pânze blocante ca perete reflectorizant din spate, se creează o distribuție optimă a luminii chiar și atunci când este utilizată pe o parte. Designul modular permite ambalarea compactă.

Potrivit pentru rame față-verso de până la 3.000 mm înălțime și 2.000 mm lățime.

Pentru ramele mari, tehnica "Edge-Light" obține întotdeauna un rezultat foarte bun. Cu cât profilurile sunt mai largi, cu atât distribuția luminii este mai bună. În cazul profilelor mai înguste, există riscul de umbrire - în acest caz, "LED-ul pe stabilizator" este soluția optimă.
 
Edge Light Technik für doppelseitige LED Rahmen

LED pe stabilizator

Cu această tehnologie, montăm modulele LED pe bare transversale fixe din aluminiu. În plus față de iluminarea uniformă, acest lucru asigură o stabilitate suplimentară a ramei stretch cu LED-uri. Ramele pot fi construite modular. Modulele LED sunt pre-asamblate.

Potrivit pentru ramele față-verso de până la 3.000 mm înălțime. Lățime: aproape nelimitată. Datorită designului modular, ramele pot fi ambalate compact. Acest lucru face posibil un transport eficient din punct de vedere al costurilor.

Pentru ramele extrem de mari, tehnica "edge-light" enumerată mai sus nu este cea mai bună soluție. Aici, ar trebui aleasă tehnologia "LED pe stabilizator", care realizează întotdeauna o distribuție uniformă a luminii - pentru un rezultat final frumos iluminat.
 
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen

Publicitate cu rame stretch textile LED

În sortimentul nostru veți găsi ramele stretch LED potrivite, opțional chiar și cu bannere. Iluminatul omogen și de înaltă calitate oferă publicității atenția necesară. Conținutul publicitar de pe bannere este perfect pus în scenă și prezentat într-un mod care atrage atenția maximă.

Alege acum o rama textila iluminata cu LED-uri pentru mai multă atenție, la târguri, expoziții sau in afacerea ta. Optați pentru rama noastra de înaltă calitate "Lumos". Utilizați-o acum pentru a va lumina publicitatea!
 
Close menu
Inapoi sus