Ca si panou luminat pentru expunere pe perete sau tavan, panourile "Octalumina" sunt utilizate în diferite zone. Un design fără scule și o iluminare de înaltă calitate asigură popularitatea ridicată a acestor elemente de iluminat.


 
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

Elemente iluminate cu una sau doua fete

Efectul luminii asupra oamenilor este de necontestat. Le atrage automat atenția în diferitele domenii de aplicare. Acest efect este perfect pentru utilizarea elementelor de iluminat pentru prezentare și echipamente. Pereții iluminați atrag atenția trecătorilor, vizitatorilor și clienților asupra mesajului tău, intr-un mod rapid și eficient.

Octalumina este un tip special de panou iluminat. Într-o rama de bază din aluminiu, modulele LED instalate pe lateral asigură iluminarea fără umbră. Bannerele pot fi introduse în două profile înntr-un timp foarte scurt. Acest lucru vă permite să utilizati produsul față-verso.

În cazul utilizării unilaterale, se utilizează un banner iluminat din spate. Luminozitatea concentrată este focusata pe iluminarea omogenă a partii din fata. Ramele profilelor asigură înlocuirea rapidă a bannerelor.

O fanta asigură o inserție ușoară și fără efort. Mesajele publicitare pot fi montate și înlocuite în doar câteva minute. Led-urile de alimentare cu luminozitate ridicată asigură iluminarea uniformă a noului mesaj publicitar.

LED-urile puternice sunt responsabile pentru luminozitatea pereților iluminați. Modulele LED sunt plasate în cadru. Un mecanism de arc bine gândit permite profilelor să se fixeze cu ușurință și asigură asamblarea fără unelte. Cu o adâncime subțire a benzii de rulare de 120 mm, plăcile de bază pivotante garantează un suport sigur.

Montarea fără unelte și plăcile de bază pivotante întregesc pachetul general. Panourile iluminate Octalumina sunt, prin urmare, foarte populari la evenimente, expoziții și pentru prezentare la punctul de vânzare.

Versiune de sine statatoare

Freistehende Octalumina Leuchtwand

Versiune de perete

LED Wandelement von Octalumina

Versiune de tavan

Octalumina Deckenabhängung mit LED Modulen

Panouri iluminate pentru oriunde

Atunci când se utilizează panouri iluminate la târguri comerciale, evenimente sau expoziții, mobilitatea peretelui respectiv este crucială. Această proprietate este cu siguranță dată cu elementele din sistemul Octalumina. Montarea fără unelte și economia de spatiu asigură că peretele iluminat se încadrează în orice portbagaj.

Geanta de transport inclusa face transportul produsului mai ușor de la un loc la altul. Pe de o parte, același banner poate fi folosit pentru a informa sau a face publicitate la evenimente. Pe de altă parte, datorită schimbării rapide a bannerului, poate fi implementată întotdeauna un nou poster.

Utilizarea pe termen lung cu diverse mesaje publicitare este, de asemenea, interesantă atunci când echipați magazine, piețe și birouri. Cu puțin efort și costuri, este posibilă o reproiectare completă. Publicitatea, vitrinele sau echipamentele de birou sunt întotdeauna adaptabile și regenerabile.

Un perete iluminat de înaltă calitate nu numai că prezintă publicitatea intr-un mod atractiv, dar este, de asemenea, o sursă de lumină atragatoare. Elementele suportului pot acționa ca un perete iluminat pentru a scălda camera în lumină caldă și pentru a contribui la un nou sentiment de spațiu. Diferite tipuri de fixare oferă posibilitati multiple de mobilare a camerei.

Pentru a utiliza Octalumina ca sursă de lumină, este potrivită suspendarea de tavan. Din tavan, puteți scălda zonele în lumină moale. În același timp, pe banner pot fi plasate diverse motive, grafice sau fotografii. Cu motivul potrivit, se creează un adevărat eye-catcher despre care vizitatorii vor vorbi mult timp de acum încolo.

În plus față de montarea pe tavan, panoul luminos poate fi si suspendat pe perete. În timp ce elementele suportului pot fi amplasate liber în cameră, versiunile de perete trebuie să fie atașate la pereții camerei respective. Profilul îngust asigură că elementul de iluminat se poate monta pe orice perete.
 

Manipulare usoara

Hohe Werbewirksamkeit

Platzsparend verstaubar

Octalumina pentru targuri comerciale

Datorită diferitelor elemente de fixare și mobilității ridicate, elementele Octalumina sunt ideale pentru construcția târgului comercial. Modelele Octalumina sunt simplu de utilizat, pot fi transportate într-o manieră care economisește spațiu și, în același timp, sunt foarte eficiente în publicitate. Acest lucru le face o parte versatilă a oricărui echipament de târg comercial.

Cu ajutorul diferitelor elemente de perete puteti crea intregi panouri despartitoare pentru a construi standuri intregi.Panoul iluminat conform cu VDE „Octalumina toolless“  poate fi expus ca varianta de sina statatoare la targuri comerciale.

Vrei sa iesi in evidenta din multimea de expozanti? Elementele de tavan asigura ca standul vostru este vazut de departe. Un cub pentru tava prezinta publcicitatea pe toate cele 4 parti, astfel incat vizitatorii pot vedea mesajul din toate directiile.

Furnizam produsele necesare pentru standuri comerciale si accesorii pentru targuri. Datorită tipografiei noastre interne, vă punem la dispoziție bannere publicitare tipărite de înaltă calitate pentru construcțiile din aluminiu.

Simplu, calitativ si luminos

Elementele de iluminat Octalumina reprezintă versatilitatea, calitatea și simplitatea.  Panourile, corpurile de tavan și elementele de perete pot fi regăsite si utilizate în diferite domenii de aplicare. Puneți-vă publicitatea în centrul atenției sau creați un punct de atractie în interiorul magazinului. 

Descoperiți numeroasele avantaje pe care modelele Octalumina le aduc cu ele. Cu diverse bannere, diferitele copii pot fi utilizate pe termen lung. Schimbarea rapidă a bannerelor publicitare susține longevitatea, permițând ca noile mesaje publicitare să fie implementate de mai multe ori.

După un timp foarte scurt, panourile iluminate devin o parte integrantă a standului dumnevaoastra. Convinge-te de luminozitatea, calitatea și simplitatea panoului iluminat Octalumina.
 
Close menu
Inapoi sus