Inchide
Filter & Sort
1075 Articol

Echipamentul perfect pentru târguri și expoziții pentru compania dumneavoastră

Afișajele pentru bannere, stâlpii publicitari sau steagurile de plajă sunt accesorii foarte populare și eficiente pentru a echipa perfect standul de târg. Dar nu numai aspectul uniform la târguri și evenimente este important pentru succesul prezentării dumneavoastră. Calitatea echipamentelor pentru târguri este, de asemenea, un criteriu important pentru a vă asigura că vizitatorii se opresc și zăbovesc la standul dumneavoastră.

În sortimentul nostru online veți găsi o gamă completă de articole pentru evenimente. De la standuri de expoziție mobile la sisteme de expoziție deosebit de flexibile, la tejghele LED ultramoderne sau scaune de expoziție clasice.

Achiziționați accesoriile potrivite pentru târguri aici și acum. Și asigurați-vă un aspect uniform în timpul următorului dvs. eveniment. Dacă este necesar, vom analiza împreună cu dumneavoastră personal nevoile dumneavoastră privind târgul. Messebedarf und Eventausstattung für Ihre nächste Messe
Materiale pentru evenimente și târguri de toate tipurile

Planificarea unui eveniment special este în plină desfășurare chiar acum? Atunci acum este exact momentul potrivit. Aveți grijă de consumabilele potrivite pentru evenimente și de echipamentul complet pentru târguri.

Evenimentul planificat va avea loc în interior sau în aer liber? Se vor folosi umbrele, corturi sau chiar pavilioane complete de târg? Ce fel de tejghele pentru târguri sau de tejghele publicitare doriți să folosiți pentru standul dvs. de târg? Pentru o prezentare optimă a companiei dvs., vă oferim o gamă largă de accesorii pentru evenimente.

Numai în domeniul pereților pentru târguri, puteți alege dintr-o mare varietate de modele. Peretele pliabil "360" cu panouri imprimabile, de exemplu, poate fi imprimat pe ambele părți și este disponibil în trei dimensiuni diferite.

Sau ați pus ochii pe un sistem complet de grinzi, cum ar fi "Cube", un sistem de iluminat cu zăbrele? Sau poate doriți să comandați un stand de târg complet, cum ar fi un sistem Pixlip Go. Acest sistem convinge prin mobilitate și atractivitate. Datorită modulelor LED integrate, standul atrage de la distanță atenția celor interesați.

Versatilitate și varietate - materiale pentru târguri de toate tipurile

Folosiți acum oferta noastră online pentru a vă decide cu ușurință și în mod direct cu privire la materialele pentru târguri. Descoperiți sisteme pliabile de mari dimensiuni, platforme versatile, seturi pentru târguri sau articole speciale de sezon.

Vă oferim o gamă versatilă și variată de accesorii și echipamente pentru târguri și expoziții. Totul pentru o prezentare inspirată și fascinantă a companiei dumneavoastră.

Bazați-vă pe echipamente de înaltă calitate și pe consumabile eficiente pentru evenimente de la VKF Renzel. Vom fi bucuroși să vă livrăm articolul dorit imprimat individual. 
Close menu
Inapoi sus