Afișajele cu bannere sunt elemente indispensabile pentru promovarea vânzărilor la punctele de vânzare. Ca elemente de atracție, acestea transmit vizual mesajul dvs. publicitar și rămân în mintea clienților pentru o perioadă lungă de timp. Bannerele populare cu role și bannerele publicitare pot fi personalizate. Lasă-te inspirat de selecția mare de bannere publicitare de aici, din magazin!

Inchide
Filter & Sort
69 Articol

Banner Displays From VKF Renzel

Banner Displays sunt printre cele mai populare sisteme de prezentare. Acestea sunt cunoscute sub diferite denumiri, cum ar fi Easy display, X banner, roll display, L banner sau roll-up. Sunt sisteme mobile de expunere și publicitate care se folosesc la târguri și congrese. Afișajele de tip banner sunt disponibile pentru utilizare în interior și în exterior. Puteți alege între afișaje publicitare cu o singură față și cu două fețe.

Există display-uri de mari dimensiuni care obțin un impact și o vizibilitate maximă. Un alt avantaj este greutatea redusă a articolelor care pot fi construite cu ușurință și fără a folosi unelte. Husele de transport potrivite asigură protecția și mobilitatea ridicată a afișajelor tip banner.

Consultați gama noastră de display-uri pentru bannere și comandați în siguranță online sau contactați echipa noastră de vânzări experimentată și vom fi mai mult decât încântați să vă ajutăm.
Close menu
Inapoi sus