Rame textile & rame stretch

Scoateti in evidenta mesajul publicitar!
✓ cu sau fara iluminare
✓ Indoor & Outdoor 


mai multe detalii »Ramele stretch textile se pot fixa pe perete, se pot atarna de tavan sau utilizat ca separatoare de cameră. Acestea sunt perfecte pentru evenimente, standuri de târguri comerciale sau in magazine.
Inchide
Filter & Sort
25 Articol

Rame textile stretch in diferite variante

În magazinul nostru online vă oferim o gamă largă de profile de aluminiu iluminate și neiluminate sau construcții textile pentru ramele stretch: fie ca o cutie atrăgătoare sau ca rama stretch pentru zona de intrare a hotelurilor și companiilor. Materialele noastre de imprimare pentru ramele textile sunt întotdeauna adaptate la utilizarea dorita.

Alegeti ramele potrivite pentru mesajele dumenavoastra

Căutați o rama textila care poate fi folosita și ca divizor de cameră? Ar trebui să aruncați o privire mai atentă la rama stretch din aluminiu "44" de sine statatoare. Cu presiunea individuală, acest lucru este versatil ca amortizor acustic sau ecran de confidențialitate și are doar o greutate scăzută. Sau puteți opta pentru cutia luminoasa PIXLIP GO 100: acest lucru este deosebit de potrivit ca un people stopper clasic pentru clienți, care stabilește primul contact la punctul de vânzare. Ca parte a arhitecturilor standurilor expoziționale mai mari sau a echipamentelor de evenimente, acesta servește ca element de divizare vizuală sau spațială și intregeste vizual imaginea de ansamblu.  Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea rame pentru zona de intrare a companiilor, hotelurilor, aeroporturilor etc., atunci suportul stretch frame "Straight" este o alegere bună. Cu o bază din oțel acoperit cu pulbere, acest suport poate fi utilizat pe ambele părți. Poate că optați și pentru suportul stretch frame "Palette". Cu aceasta rama care poate fi folosita pe 2 laturi pentru împingerea dedesubt, un suport sigur poate fi asigurat prin încărcarea plăcii piciorului.

Ramele textile din magazinul nostru online sunt livrate ambalate pre-asamblate și cu economie de spatiu. Acum alege cadrul care combină în mod ideal dorințele tale: cutiile luminoase pot fi folosite pe pereți ca rame de imagine sau ca si imagini atractive pentru publicitate zi și noapte. Cu o rama stretch, vă puteți face desenele pe materiale textile vizibile și fără cute. Posterele se pot schimba intr-un mod rapid si foarte eficient.

Close menu
Inapoi sus