Duceți-vă prezentarea la următorul nivel cu o masa de sampling cu LED-uri pentru târguri.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Mese sampling mobile cu LED pentru târguri și expoziții

Mobilitatea și manevrarea ușoară sunt deosebit de importante pentru standurile de expoziție de dimensiuni mici și medii. Montarea și demontarea simplă și rapidă economisește timp. Acest lucru înseamnă că pot fi organizate mai multe târguri cu echipamente similare sau identice. În calitate de companie, vă puteți prezenta la mai multe târguri comerciale diferite.

Standurile din magazinul nostru online reprezintă flexibilitate și mobilitate. Ele pot fi montate într-un timp foarte scurt și pot fi, de asemenea, depozitate din nou rapid și cu economie de spațiu. După târg sau eveniment, masa poate fi depozitată în geanta de transport inclusă. 
Standurile pentru târguri sunt amenajate cu ajutorul unui sistem plug-in, al tehnologiei pop-up sau al sistemului slide-in. Un banner cu imprimare digitală, este ușor de atașat, de exemplu în rame cadru. Bannerul este iluminat perfect și uniform de module LED bine amplasate. Iluminarea cu LED-uri asigură o prezentare atrăgătoare care atrage atenția vizitatorilor de la distanță.

Bannerele cu LED-uri fac ca prezentarea dvs. la târg să fie perfectă. Modulele iluminate vă scot in evidenta bannerul publicitar într-o formă de înaltă calitate. Ghișeul poate fi folosit pentru a prezenta produse, publicitate sau compania dvs. În comparație cu tejghelele convenționale, tejghelele cu LED-uri atrag o atenție suplimentară din partea trecătorilor, clienților și partenerilor de afaceri.
Kederrahmen der LED Messetheke
În special la târgurile comerciale, trecătorii sunt confruntați cu un nivel ridicat de publicitate. În calitate de expozant, este important să ieșiți în evidență din mulțime și să vă prezentați în cel mai bun mod posibil. Contoarele iluminate pentru târguri servesc la îndeplinirea acestui obiectiv. Produsele de înaltă calitate și amplasarea eficientă a tejghelei pot contribui la atragerea vizitatorilor la stand.

În strânsă legătură cu restul standului expozițional, vă puteți prezenta într-un mod uniform și de înaltă calitate. Pereții iluminați pot completa în mod optim mesele de târg care atrag atenția. Prin coordonarea bannerelor și a construcției standului, puteți crea o imagine uniformă și atrăgătoare. Acest lucru nu numai că atrage vizitatorii târgului, dar îi invită să zăbovească la standul dvs.
 

Atractie la standul expo

Ghișeele mobile se află, de obicei, în centrul standului expozițional. Ele nu sunt doar o componentă centrală a echipamentului pentru târguri, ci și centrul acțiunii. Conversațiile și consultările au loc la aceste mese de sampling. Aceasta oferă locul ideal pentru consilierea clienților și a părților interesate.

La înălțimea optimă, masa iluminată poate fi utilizată ca raft, pentru consultații sau ca suprafață de prezentare pentru expunere produse. Diversele display-uri sunt ușor de amplasat pe tejghea. Pliantele și broșurile sunt disponibile rapid în timpul conversatiilor și pot fi distribuite ca materiale de prezentare sau oferite.

Alte pliante, cadouri promoționale pot fi depozitate cu ușurință în interiorul mesei. În funcție de articol, ghișeele oferă rafturi deschise sau compartimente de depozitare cu încuietoare. Versiunea cu încuietoare permite depozitarea sigură peste noapte.

În magazinul nostru online, veți găsi diverse produse care diferă unele de altele în ceea ce privește construcția, spațiul de depozitare și designul. Diferitele mese pot fi poziționate oriunde pe standul expozițional. Singura cerință este o conexiune electrică la standul expo. 

Pe lângă mesele clasice, pe site-ul nostru puteti gasi si mese sampling promoționale. Echipate cu module LED, acestea pot atrage atenția suplimentară nu numai la târguri. Ele pot fi utilizate și în magazinele de tip department store, în zonele pietonale sau la evenimente.
Close menu
Inapoi sus