Inchide
Filter & Sort
13 Articol

Reclame luminoase cu casete luminoase

Reclamele luminoase cu LED va aduc mai multa siguranta si trezesc atentia clientilor. Spre deosebire de publicitatea neluminata, cea luminata iese imediat in evidenta.   Pentru reclamele noastree cu LED utilizam module LED  puternice si moderne.  Descoperiti publicitatea noastra luminoasa pentru promovarea vanzarilor dumneavoastra.

Aceasta modalitate de publicitate luminoasa se utilizeaza atat in interior cat si in exterior. Astfel, acestea sunt folosite sub forma de placute luminoase, surse de lumina decorativa, suprafata publicitara sau punct informativ. Cu ajutorul unui print, mesajul luminos este perfect pentru compania dumneavoastra, imaginea corporate sau domensiul de activitate.

Casetele luminoase sunt un mediu publicitar luminat omogen pe perete. Sistemele plate indreapta atentia asupra mesajului dumneavoastra publicitar sau asupüra companiei dumneavoastra. Ofera, in functie de sistem, posibilitatea utilizarii pe o parte sau pe ambele parti.
 

Casete luminoase argintiu anodizate cu profile de aluminiu

Casetele noastre luminoase sunt dotate cu profile de aluminiu argintiu anodizate. Astfel, deosebim rame luminoase LED, cutii luminoase sau lumini transparente. Utilizarea acestora este perfecta in cazul in care se doreste o mai buna vizibilitate in interior sau exterior.

Unde doriti sa plasati casetele dumneavoastra luminoase? In gama noastra gasiti diferite modele pentru o prezentare de inalta calitate. In functie de sistem va stau la dispozitie mai multe formate.

Casetele noastre sunt disponibile cu print si se pot customiza in functie de dimensiunea dorita.
Leuchtkasten mit Acrylhaube und Alu Profil

Casete luminoase LED cu capac pentru exterior

Casetele luminoase cu LED creeaza pe fatedele exterioare un efect publicitar ideal. Display-urile pentru exterior se bazeaza pe un profil de aluminiu, in interiorul caruia se introduce o placa de plastic. Acesta este luminata din spate de module LED moderne. Este diaplay-ul perfect pentru placutele pentru companii.

Cu aceste reclame luminoase puteti ajunge la clienti in mod permanent. Iluminarea asigura nu numai prezentarea ideala pentru compania dumneavoastra, dar si o atentie sporita. Astfel, puteti fi siguri ca si altor trecatori le va fi atrasa atentia de mesajul dumneavoastra. 

Pe langa rolul de a castiga clienti, casetele luminoase pot fi utilizate si ca punct de reper si orientare.Sediul firmei sau intrarile speciale pentru clienti si vizitatori devin astfel foarte vizibile.

Display-urile sunt livrate in mare parte montate si gata de utilizare.

Rame luminoase LED - formatul perfect pentru continutul dumneavoastra

Cu ramele LED puteti face reclama nu doar pe timp indelungat. Datorita mecanismului click, continutul se poate schimba rapid si simplu. Astfel, puteti adapta prezentarea dumneavoastra la ofertele sau evenimentele respective. Faceti reclama in format portrait sau landscape, cu ramele luminoase cu LED.

Alegeti ramele noastre luminoase pentru prezentarea pe o parte sau pe ambele parti a mesajelor dorite. Iluminarea LED integrata in rame asigura un aspect uniform. Ramele sunt disponibile in formate diferite.

Doriti sa schimbati continutul ramelor? Deschideti ramele, schimbati continutul si inchideti. Atat de simpla este publicitatea cu ramele LED. Pe langa aceste rame, gasiti in magazinul nostru online si rame din plexiglas sau magnetice.
LED Leuchtrahmen für die Werbung von Produktneuvorstellungen

Textil Leuchtkasten für die Wand mit LED Modulen

Rame textile cu iluminare LED


Cutiile luminoase textile pot fi utilizate și pentru publicitate temporară. Spre deosebire de casetele luminoase cu capac din plexiglas, suprafața publicitară este realizată din material textil. În cutiile luminoase textile există o canelură. Diverse bannere textile se introduc in acesta canelura si se intind pana la aspectul dorit.

Diferitele imprimeuri textile sunt ușor de atașat la casetele luminoase. Și aici există versiuni pentru utilizare pe o singură față sau pe două fețe. În consecință, în funcție de model, LED-urile sunt montate fie pe peretele din spate, fie în cadrul afișajului. Descoperiti diferitele modele de  rame de aluminiu cu iluminare LED in formatul dorit!

Casete luminoase din plexiglas sau cu rame de aluminiu


O cutie luminoasă poate fi văzută de la distanță datorită iluminării cu LED-uri. Cutiile sunt utilizate ca display-uri publicitare, panouri de firmă, panouri luminoase sau indicatoare. În funcție de domeniul de aplicare, sunt disponibile diverse articole realizate din materiale diferite. Profitați de experiența și producția noastră pentru a adapta cutia luminoasă exact la afacerea dumneavoastra.

Sunteți în căutarea unui panou de firmă iluminat pentru exterior? Cutiile noastre luminoase cu capac din plexiglas și cadru din aluminiu sunt panouri de semnalizare ideale. Acestea sunt ușor de recunoscut, atrag rapid atenția și sunt simplu de atașat la fațadă.

Aveți nevoie de un spațiu publicitar luminat? Cutiile luminoase cu curbură convexă sau ramele iluminate cu LED-uri vă ajută să vă afișați conținutul într-un mod de înaltă calitate și deosebit de eficient. Conținutul poate fi schimbat rapid și în timp scurt.
Alegeți acum una dintre cutiile noastre luminoase cu LED-uri. Cereți-ne tipărirea și obțineți un afișaj adaptat exact la designul dumneavoastra corporativ. Descoperiți acum casetele luminoase cu LED-uri pentru exterior sau interior!
Close menu
Inapoi sus