Îmbrăcați împrejurimile în lumină albă caldă și creați efecte atmosferice la punctul de vânzare: Iluminarea rafturilor cu LED-uri într-o mare varietate de forme și lungimi. Magazinul nostru online vă oferă exact modelele potrivite pentru rafturi de toate tipurile, dimensiunile și combinațiile. Aflați mai multe online acum și comandați sistemul potrivit!
Inchide
Filter & Sort
4 Articol

Cu iluminarea cu LED a rafturilor aduceti lumina in intuneric

Aranjarea rafturilor și etichetarea are un impact eficient asupra comportamentului de cumpărare al clienților dumneavoastră. Prin proiectarea rafturilor într-un mod atractiv, aveți posibilitatea de a evidenția anumite produse sau zone. Printre altele, un iluminat de înaltă calitate al rafturilor poate avea, de asemenea, o influență pozitivă asupra comportamentului de cumpărare.

Cu ajutorul ghidajului inteligent, elementele de iluminat și cablurile de alimentare rămân ascunse, în timp ce produsele de pe raft sunt puse în lumina reflectoarelor. Lumina, prin natura sa, are un efect special asupra ochiului. Prin urmare, o iluminare bine concepută a rafturilor atrage atenția clienților și vizitatorilor asupra produselor de pe raft.

Atenția suplimentară face ca clienții să se uite mai atent la anumite produse. Aveți opțiunea de a atrage atenția asupra unor zone specifice din gama de produse sau de a vă echipa magazinul în mod uniform cu un sistem de iluminat cu LED-uri pentru rafturi. O implicare mai intensă în gama dumneavoastră de produse îi poate determina pe clienți să facă achiziții suplimentare și, astfel, poate avea un efect pozitiv asupra vânzărilor.

În plus, seturile de iluminat pentru rafturi filigranate oferă o sursă de lumină caldă în zona de aplicare respectivă. Iluminatul cu LED-uri are cu siguranță potențialul de a completa mobilierul magazinului dvs. într-un mod atmosferic. Diferite sectoare și magazine beneficiază de efectul de înaltă calitate al iluminatului cu LED-uri pentru rafturi.

Iluminarea puternică asigură că produsele dvs. sunt prezentate perfect în lumina potrivită la punctul de vânzare. În acest fel, puteți ilumina eficient rafturile, vitrinele sau chiar un tejghea sau o zonă de bar și le puteți imersa în lumina atmosferică cu LED-uri.

Nu contează dacă doriți să iluminați rafturi din sticlă, lemn sau plastic. Sistemele "invizibile" sunt rapide și ușor de instalat, fără asamblare complicată. Aflați mai multe despre sistemele cu LED-uri din magazinul nostru online. Și dumneavoastră puteți să vă iluminați rafturile.
 
 
Cum sa va puneti produsele in lumina potrivita

In magazinul nostru online veti gasi diverse extensii pentru sistemul dumneavoastra de rafturi. Puteti alege intre diferite versiuni pentru a va pune produsele in lumina potrivita. Iluminatul cu LED uri poate fi atasata cu usurinta la sistemul de rafturi respectiv. In acest fel, va puteti ridica prezentarea la un nou nivel la punctul de vanzare in cel mai scurt timp.

Detineti un sistem de rafturi Tego? Aceste rafturi realizate din metal sunt deosebit de potrivite pentru a atasa un sistem de iluminat cu LED-uri. Utilizarea magnetilor face ca montarea sistemului de iluminat sa fie deosebit de convenabila. In plus , poate fi indeparat in orice moment fara a lasa reziduri.
 

 

 

FlexiPower
- sistem iluminare raft cu LED 

✓ montaj usor datorita utilizarii magnetilor
✓ indepartare fara reziduri
✓ potrivire pe orice tip de raft
✓ carcasa si sine disponibile in alte culori
✓ utilizare LED uri cu economie de energie
✓ sistem modular extensibil
✓ protecție împotriva inversării polarității

mai multe detalii »
Mai întâi atașați benzile magnetice subțiri cu LED-uri pe raft. Carcasele de joncțiune corespunzătoare, reglabile pe înălțime, sunt atașate la șina de alimentare de pe raft. Deoarece sunt echipate cu două conexiuni de alimentare, cutiile de joncțiune pot fi utilizate de două ori. Sistemul de iluminat este ușor de instalat cu ajutorul cablurilor de conectare, al suporturilor de cabluri și al unității de alimentare asociate.

Carcasele și șinele de iluminat ale rafturilor noastre sunt disponibile în diferite culori și lungimi. Sistemele noastre sunt extensibile modular și, prin urmare, pot fi adaptate individual la orice tip de raft. Utilizarea de LED-uri de înaltă calitate asigură o iluminare de fundal omogenă și atractivă.
profesionala a rafturilor din sticlă, grilaj, metal și lemn.

Reglete de pret cu LED

Ca o alternativă la iluminarea clasică a rafturilor cu șine luminoase, un set de reglete cu LED este o opțiune. Regletele de pret iluminate sunt un adevărat punct de atracție în magazinul dumneavoastră. Cu o înălțime standard de 39 mm, regletele  iluminate pot fi montate ca și până acum. O inserție cu folie retroiluminată oferă un efect luminos optim.

Cu un astfel de set, nu numai că vă asigurați că profilul de pret este iluminat. În același timp, designul inteligent al șinei asigură o iluminare omogenă a raftului. 

vezi produse »

Iluminarea cu LED a raftului pentru PoS

Decideți-vă acum pentru iluminarea rafturilor cu LED-uri care se potrivește cel mai bine cerințelor și dorințelor dumneavoastră. Bucurați-vă de manevrarea ușoară a sistemelor și iluminați-vă rafturile într-un mod profesional. În acest fel, vă puteți pune gama de produse în centrul atenției la punctul de vânzare.

Prin forma lor simplă și diferitele variante de culoare, sistemele oferite aici se potrivesc perfect în orice mediu. Acestea devin surse de lumină (aproape) invizibile, cu culori calde de lumină.

Mai mult, chiar și culoarea luminii pentru unele modele poate fi selectată suplimentar și adaptată la mediul înconjurător sau la raftul respectiv. Alegerea vă aparține - decideți-vă acum pentru produsul potrivit în magazinul nostru online. Beneficiați de efectul de promovare a vânzărilor al iluminării rafturilor cu LED-uri.
Close menu
Inapoi sus