Aici veți găsi diverse buzunare de protecție pentru etichete pentru energie pentru protejarea acestora de praf și murdărie.
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

Facilitați-le clienților dumneavoastră decizia de cumpărare prin etichetarea optimă a produselor dumneavoastră cu etichetele energetice obligatorii ale EU. Cu eticheta energetică din folia de protectie, respectați obligația de etichetare conform Ordonanței privind etichetarea energetică.

Eticheta energetică se introduce pur și simplu în buzunarul de sus și rămâne protejată de murdărie și umiditate. Echipat cu 4 puncte adezive, benzi magnetice sau suporturi de susținere pe spate, capacul de protecție se fixează direct pe unitățile de afișare. Indiferent dacă este vorba de o lampă, o mașină de spălat, un frigider sau alte aparate electrice mari, nu există urme de adeziv. Dimensiunile buzunarelor de protectie oferite sunt adaptate la etichetele DIN specificate.

În calitate de producător, garantăm calitatea acestui produs! Buzunarul transparent pentru etichetele energetice EU este fabricat din PVC moale. Cantitatea minima de achizitie este 1 bucata.

Close menu
Inapoi sus