Nutzen Sie die positive Wirkung der kleinen, kostengünstigen Streuartikel für effektive Werbung. Anlässlich einer Messe, an der Ladentheke oder zum Kundenbesuch, die Give-Aways sind willkommene, kleine Werbegeschenke, die sowohl den Bekanntheitsgrad Ihres Unternehmens erhöhen, als auch die positive Erinnerung daran bewahrt.

Inchide
Filter & Sort
28 Articol

Cadouri promotionale si give aways - accesibil si efectiv

Cadourile sunt printre cele mai accesibile și mai eficiente articole promoționale. Acestea sunt adesea solicitate în cantități mari și, datorită prețului lor avantajos, sunt distribuite multor clienți ca și give aways. Prin urmare, cadourile ajung rapid și ușor la un număr mare de potențiali clienți și parteneri de afaceri.

Cadourile mici și utile creează o atmosferă prietenoasă și rămân în memoria clientului. Fie la un târg comercial, ca mic cadou cu un lot de marfă sau la magazin. Fiecare client este fericit să primească un cadou gratuit.

Folosiți articolele promoționale eficiente în limita scutirii de taxe pentru a vă consolida relația cu clienții. Surprindeți clienții obișnuiți cu un cadou promoțional atractiv pentru diverse ocazii. Obiectele pot fi folosite și pentru a vă adresa noilor clienți.

Cadourile care nu depășesc limita de 10 euro neimpozabili pot fi personalizate cu o imprimare. Optați pentru imprimarea cu logo-ul dvs., un motiv sau un design. Doriți să creșteți gradul de conștientizare a mărcii dumneavoastră? Sau să atrageți atenția asupra standului dvs. la un târg comercial?
 

Articole promoționale tipărite pentru târguri și evenimente comerciale

Articolele promoționale sunt articole mici care pot avea un efect publicitar ridicat. Diversele articole sunt ideale pentru a fi imprimate cu motivul dorit de dumneavoastră. Asigurați-vă că articolele pot fi atribuite în mod clar companiei dumneavoastră. Acest lucru poate fi asigurat prin imprimarea logo-ului dorit.

Odată ce articolele promoționale au fost concepute și tipărite, micile articole pot fi ușor de luat sau de trimis la filiale. Odată ajunse acolo, pot fi distribuite clienților care depășesc o anumită valoare sau fiecărui client la casierie. Folosiți pungile pentru a vă promova magazinul online sau un nou grup de produse.

La târgurile comerciale, vă puteți anima standul cu cadouri promoționale și alte idei de standuri pentru târguri. Diversele cadouri cu logo-uri vă fac publicitate la târg. Faptul că vizitatorii care au primit deja cadouri se plimbă cu obiectele atrage mai mulți vizitatori la târg.

Datorită dimensiunilor lor mici, cadourile sunt potrivite pentru toate ocaziile. După cum sugerează și numele, acestea pot fi distribuite în mulțime. Obiectele promoționale pot fi găsite la paradele de carnaval, înainte de concerte sau la festivaluri. Datorită numărului mare de vizitatori, se potdistribui la un număr mare de potențiali clienți intr-un timp foarte scurt.

Cadouri promotionale cu imprimare personalizata

Cadourile promotionale sunt, în general, obiecte practice care pot fi folosite în mod repetat. Cum ar fi o brichetă, o cană sau un breloc de chei, acestea sunt folosite des,poate chiar zilnic. Prin inprimarea cu un logo de fiecare dată când este folosit, acesta se imprimă în mintea persoanei. Pentru a profita de acest efect, trebuie neapărat să imprimați articolele promoționale în designul dvs. corporativ.

Deși articolele sunt mici, ele oferă un spațiu publicitar atractiv. Fișele noastre de date pentru imprimare vă ajută să optimizați suprafața articolelor pentru publicitate. Datorită designului CI și culorilor, marca dvs. este recunoscută chiar și fără logo. Asigurați-vă că articolul promoțional este asociat cu compania dumneavoastră, chiar dacă logo-ul nu este vizibil.

Prin imprimarea logo-ului dvs. pe articol, creați un efect de branding. Acest lucru se numește efect de branding deoarece logo-ul sau publicitatea dvs. este practic imprimat în mintea consumatorului. În acest fel, vă asigurați loialitatea clienților,îmbunătățiți imaginea sau încurajați achizițiile.

Dacă nu aveți date de imprimare, vă ajutăm cu plăcere cu serviciul nostru de grafică. Aceștia vor face treaba pentru dvs. și vor crea un fișier de imprimare în designul dvs. 
 

 

Cadouri pentru angajati:

În calitate de angajator, puteți oferi cadouri angajaților până la limita beneficiilor fără numerar. Aceasta poate fi utilizată în fiecare lună pentru a surprinde angajații cu vouchere de benzină sau seturi de cadouri. Folosiți cadourile lunare pentru a inspira angajații cu beneficii suplimentare.

Give aways:

Cadourile se oferă uneori angajaților, dar de obicei clienților și partenerilor de afaceri. Ramaneti in mintea angajatilor cu aceste cadouri mici folositoare.

Cele mai bune articole promoționale personalizate

Brichetele și brelocurile de chei sunt întotdeauna cadouri populare, de zi cu zi. Acestea sunt utilizate frecvent și pe o perioada lunga de timp. Articolele promoționale eficiente nu trebuie să fie costisitoare - aruncați o privire în gama noastră! Vă oferim o varietate de articole pentru a vă adresa grupului țintă.

Toate articolele promoționale pot fi, bineînțeles, personalizate. Brichete, brelocuri, nasturi, chiar și baloane colorate cu un logo imprimat, numele companiei sau un întreg slogan? Nicio problemă - contactați-ne și ne vom ocupa noi de asta. 

Cele mai bine vandute articole din gama noastra:

Deschizator pentru carucioare de cumparaturi - pentru desprinderea carucioarelor de cumparaturi, un ajutor practic in fiecare zi
Brichete - un produs clasic, la fel de indragit
Deschizator de sticle  - folosit des si pe timp indelungat, deschide orice sticla

Aceste cadouri clasice sunt practice și populare printre clienți. Dimensiunea lor compactă le face ușor de transportat și de distribuit. O gamă largă de culori și suprafețe de imprimare relativ mari permit proiectarea liberă a display-urilor.
Saisonale Streuartikel für Weihnachten

Publicitate in orice sezon:


Cumpara online articole de sezon

Cadourile promotionale sunt folosite la diverse evenimente, târguri sau evenimente comerciale. Acestea sunt distribuite la punctul de vânzare, la standuri sau la festivalurile orașului. Există și multe alte ocazii în care puteți folosi obiecte promoționale.

Ocaziile sezoniere deschid o gamă complet nouă de articole promoționale. Făcând publicitate în anumite perioade ale anului, vă prezentați ca fiind atenți și centrați pe client. Cu ajutorul articolelor promoționale, puteți spune "Paște fericit", "Crăciun fericit" sau "La mulți ani". Cu articole pentru fani sau obiecte decorative pentru Oktoberfest, puteți folosi și evenimente sportive sau festivaluri publice pentru campanii publicitare.
Puteți face o impresie pozitivă asupra clienților cu articole promoționale inovatoare, practice sau unice. Planificarea unor astfel de campanii promoționale de sezon arată angajamentul dumneavoastră și aprecierea clienților companiei dumneavoastră. Descoperiți articole promoționale pentru Paște, Crăciun, Revelion și articole pentru fani pentru următorul eveniment sportiv sau turneu de fotbal.

Publicitate dulce: iubita de adulti si copii deopotriva

În timp ce cadourile clasice pot fi adesea păstrate pentru o perioadă lungă de timp și folosite din nou și din nou, acest lucru nu este valabil în cazul alimentelor. Cu toate acestea, ele sunt la fel de populare, pentru că, cine nu iubește o gustare buna? Cu toate acestea, este important să luați în considerare durata de valabilitate a obiectelor promoționale.

Folosirea publicității dulci merge bine cu masele. Puteți folosi jeleuri, sticle de apă sau pungi de chipsuri pentru campanii publicitare în aer liber sau în interior. Ambalajele alimentare individuale sunt la fel de potrivite pentru imprimarea cu un logo. Descoperiți alimentele ca obiecte cadou pentru tineri și bătrâni.
Lebensmittel als Streuartikel mit Logo

Care este articolul potrivit pentru compania dumneavoastra?

Este esențial pentru marketing să vă cunoașteți propriul grup țintă. Dacă vă concentrați campaniile publicitare pe acest grup țintă, puteți obține un succes publicitar mult mai bun. Atunci când selectați articole promoționale, este, de asemenea, crucial să cunoașteți publicul căruia doriți să vă adresați. În calitate de producător de produse din tutun, este logic să oferiți brichete drept cadou.

Cu toate acestea, în calitate de producător de țigări electronice sau de marcă pentru salate sănătoase, alte mijloace de publicitate sunt mai potrivite. Țigaretele electronice nu necesită brichete, astfel că mediul publicitar nu este interesant pentru clienți. Clienții care acordă atenție sănătății lor și bolurilor de salată sănătoase nu sunt adesea fumători. Prin urmare, acest lucru nu ar reflecta imaginea dvs. de "marcă sănătoasă" și cu greu ar atrage clienții.

Cine sunt clienții dumneavoastră și care este imaginea dumneavoastră? Ar trebui să vă puneți aceste două întrebări atunci când alegeți articolul promoțional potrivit. Doar așa vă puteți asigura că veți găsi o notă potrivită pentru clienți și că articolele promoționale vor fi folosite în mod repetat. Iar acest lucru este crucial dacă doriți să fiți ținut minte în mod pozitiv și eficient.

Alternativ, puteți selecta un articol care să se adreseze unei mase largi de potențiali clienți. Distribuirea lor în anumite locații asigură deja reprezentarea unui anumit grup țintă sau de vârstă. Articolele general utilizabile, cum ar fi cănile, gențile sau reclamele drăguțe, vor fi apreciate de toate tipurile de clienti.

Idei pentru cadouri promotionale cu logo

În calitate de sponsor al festivalului, sunteți în căutarea unor obiecte promoționale atractive pentru vizitatorii festivalului? Folosiți ochelari de soare colorați care includ o imprimare a logo-ului pe lateral. Vizitatorii festivalului îi pot pune direct pe aceștia și își pot proteja ochii de soarele orbitor.

Doriți să încurajați înscrierile la newsletter în magazin? Distribuiți o pungă cu un logo imprimat la fiecare înregistrare. Astfel, clienții nu vor mai fi nevoiți să cumpere o pungă de cumpărături. Beneficiați de înregistrarea la newsletter și de efectul de branding al pungii imprimate cu logo-ul dvs.
Zollstöcke als Werbeartikel

Metru pliabil


Cadouri promotionale cu logo

Pentru a sărbători aniversarea cabinetului dvs. medical, doriți să vă surprindeți toți pacienții cu un give away special. Optați pentru un dezinfectant to go care îi va însoți pe pacienți în deplasare sau în călătorii. De fiecare dată când îl vor folosi, își vor aminti de cabinetul dumneavoastra și de promoția aniversară.

Imaginați-vă că sunteți un furnizor de materiale de construcții. În funcție de sectorul în care activați, metrul pliabil este perfect pentru a fi distribuit clienților de afaceri. Acestea pot fi apoi folosite zilnic în afacerile de tâmplărie sau de acoperișuri. Bazati-va pe articole promotionale practice cum ar fi  metrul pliabil, care vor ramane in memorie  prin utilizarea repetată a articolelor promoționale.

Descopera give aways si cadouri promotionale pe site-ul nostru

Cadourile promotionale sunt mici și pot fi rapid personalizate cu un logo, dar în același timp generează o valoare adăugată mare. Obiectele sunt folosite la evenimente, la POS sau la târguri comerciale de interior și exterior. Articolele mici sunt ușor de depozitat, pot fi distribuite în diverse moduri și sunt extrem de populare.

Articolele mici și practice cu logo asigură faptul că firma dvs. face o impresie de durată asupra clienților și partenerilor de afaceri. Principiul articolelor promoționale poate fi aplicat în toate sectoarele. Articolele sunt, de asemenea, potrivite pentru diverse ocazii pentru orice sezon.

Surprindeți oaspeții hotelului cu un cadou la check-in. Surprindeți clienții la punctul de vânzare. Sau atrageți vizitatorii târgurilor cu cadouri promoționale atractive la târg. Utilizând anumite obiecte promoționale, puteți apela la grupul dvs. țintă sau la masa largă de clienți potențiali.

Vă oferim o gamă largă de articole promoționale pentru următoarea dvs. campanie de mailing, de fidelizare sau de publicitate. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să selectați articolele promoționale și să creați datele de imprimare. Optați pentru articole promoționale pentru a crește gradul de conștientizare al brandului companiei dvs. pe termen lung.
Close menu
Inapoi sus