Articole promoționale dulci pentru Crăciun - articolele noastre promoționale de Crăciun sunt printre cele mai populare cadouri pentru clienti si angajati!
Inchide
Filter & Sort
69 Articol

Cadouri promotionale pentru sarbatorile de Craciun

Cea mai frumoasă perioadă a anului este din nou după colț: Crăciunul. Această perioadă de așteptare poate fi înfrumusețată cu articolele noastre promoționale de înaltă calitate. Pe site-ul nostru, veți găsi multe accesorii frumoase pentru uz privat, precum și articole pe care le puteți folosi pentru a oferi clienților si angajatilor dvs. un mic răsfăț festiv. Aceste articole promoționale pot fi imprimate cu un motiv de Crăciun și cu logo-ul sau sloganul dumneavoastră.
 

Cadouri de Craciun ca si materiale promotionale

Pregatiti-va de Craciun cu articolele noastre promotionale inspirate de acesta sarbatoare: de ex. cu Mos Craciun de ciocolata, impachetat intr-o folie individuala de aluminiu si disponibil in diferite dimensiuni si gusturi.  Sau va puteti indulci angajatii alegand indragitul  calendar de Advent Just Spices.

Chiar si un spargator de nuci este foarte indragit pe timp de iarna. Acest spărgător de nuci din oțel inoxidabil poate fi folosit și ca desfăcător de sticle pentru a ajuta clienții să deschidă nucile sau băutura lor preferată.

Dacă, pe de altă parte, doriți să va bucurati de o perioada relaxata în perioada Crăciunului, puteti folosi figura domnului Bert®: indragitul Domn Bert poate fi printat în forma lui Moș Bert sau a ingerului Bert pentru a scăpa de stres în funcție de starea de spirit și va insoteste ca un companion vesel pe birou sau oriunde altundeva.

Mijloace de publicitate de Crăciun în multe variante

Site-ul nostru oferă o selecție colorată de articole promoționale de Crăciun pentru clienți și angajați. La urma urmei, cadourile de Crăciun pentru clienții corporativi și partenerii de afaceri se numără printre clasicii prin excelență și, prin urmare, ar trebui să se potrivească întotdeauna grupului țintă respectiv.

În fiecare an, Moșii Crăciun de ciocolată, calendarele de Advent și alte cadouri promoționale sunt adevărate vânzări de top care sunt întotdeauna populare în fiecare industrie. Și dumneavoastră puteți opta pentru cadouri promoționale de Crăciun pentru clienții și partenerii dumneavoastră de afaceri - selectați și comandați online acum.
Close menu
Inapoi sus