Articolele promoționale pentru Paște sunt foarte populare printre clienți, angajați și parteneri de afaceri. Urați-le "Paște fericit" cu cadourile noastre promotionale si give away-urile de Paste. Diversele articole promoționale pot fi create și imprimate individual, asa cum va doriti!
Inchide
Filter & Sort
25 Articol

Articole promotionale pentru Paste


Alături de Crăciun, Paștele este una dintre cele mai populare perioade din an pentru a oferi produse promoționale. De sărbători, puteți mulțumi clienților și partenerilor de afaceri pentru loialitatea lor. Alternativ, aveți, de asemenea, opțiunea de a atrage noi clienți pentru compania dumneavoastră. Cu un cadou promoțional selectat cu atentie, veți lăsa o impresie de durată.

De Crăciun, clienții primesc adesea multe cadouri promoționale diferite. Prin urmare, nu este întotdeauna ușor să ieșiți în evidență din mulțime.

Acesta problema nu exista insa si la Paste. Doar câteva companii oferă obiecte promoționale cu ocazia acestei sarbatori. Astfel, aveți posibilitatea de a vă distinge de mulțime.

Majoritatea oamenilor nu se așteaptă neapărat la un cadou de Paște. De aceea, ești cu atât mai surprins când primești unul. Această ocazie este potrivită pentru a se adresa unei mari varietăți de grupuri țintă. În plus, puteți alege dintr-o gamă largă de produse promoționale unice, în special de Paște.

Cu toții îi iubim: iepurași de ciocolată mici sau chiar mari, cuiburi dulci de Paște și alte cadouri de Paște. Paștele este un moment deosebit de bun pentru a încânta clienții și partenerii de afaceri cu cadouri promoționale dulci. Fie că este vorba de un mic cadou sub formă de iepuraș sau pui sau de cuiburi de Paște cu forme frumoase.

De Paște, există o mare varietate de produse promoționale pe care le puteți printa cu un mesaj publicitar individual. Acestea sunt mici atenții cu care puteți face o impresie pozitivă asupra clienților și partenerilor de afaceri. Obiectele promoționale pot, de asemenea, să transmită un mesaj personal clienților și angajaților dvs. prin intermediul designului individual

În gama noastră de cadouri promoționale de Paște veți găsi atât articole publicitare dulci, cât și articole practice pentru uz zilnic. Sezonul este, de asemenea, deosebit de potrivit pentru a trimite pungi de semințe sau felicitări cu flori. Descoperiți potențialul obiectelor noastre promoționale pentru Paște!

 
Articole promoționale practice și de zi cu zi pentru Paște

Surprize practice pentru viața de zi cu zi


Prin utilizarea repetată sau printr-o funcție deosebit de practică, produsele promoționale pot obține un succes deosebit. Cadourile promoționale extrem de utile se bucură de o mare popularitate în rândul adulților. Acestea oferă sprijin în situațiile de zi cu zi sau oferă un fel de evadare din viața cotidiană.

Produsele de wellness sau cadourile promoționale decorative au, de asemenea, același efect publicitar. Acestea oferă o scurtă evadare din viața de zi cu zi sau o pată de culoare veselă. Cu acest tip de produs promoțional, puteți mulțumi cu adevărat pe toată lumea.
 
Articole publicitare și promoționale dulci pentru Paște

Publicitate dulce pentru toata lumea


Cu articole promoționale dulci pentru Paște, puteți marca puncte cu oameni de toate vârstele. De Paște, oamenii sunt fericiți să primească delicioși iepurași de Paște din ciocolată, ouă de Paște sau gume de fructe în formă de iepurași. În plus, micile bunătăți pot fi distribuite cu ușurință în timpul campaniilor de marketing.

Puneți un afișaj de marfă, includeți produsul promoțional la fiecare achiziție sau distribuiți-l la evenimente. Puteți imprima individual ambalajele respective ale publicității dulci. Descoperiți tratamentul potrivit pentru clienții dvs. din diferitele produse. Pe lângă ouăle de Paște din ciocolată și gumele de fructe, puteți găsi în gama noastră și dulciuri vegane.


 

Felicitări florale de Paște

O felicitare cu flori colorate aduce un zâmbet pe fața tuturor. Plantarea florilor și a semințelor de către dumneavoastră adaugă bucurie plantei. Cardurile de semințe, bilele de flori sau cuburile de plante pot fi plantate de către clienți în propria grădină sau pe balcon.

Primăvara este un moment deosebit de bun pentru a planta primele soiuri de semințe. După un timp, vor fi vizibile primele flori colorate. Puteți alege dintre diferite tipuri de flori de vară. Pungile de semințe sau ambalajele pot fi, de asemenea, imprimate.

O felicitare cu flori colorate aduce un zâmbet pe fața tuturor. Plantarea florilor și a semințelor de către dumneavoastră adaugă bucurie plantei. Cardurile de semințe, bilele de flori sau cuburile de plante pot fi plantate de către clienți în propria grădină sau pe balcon.

Primăvara este un moment deosebit de bun pentru a planta primele soiuri de semințe. După un timp, vor fi vizibile primele flori colorate. Puteți alege dintre diferite tipuri de flori de vară. Pungile de semințe sau ambalajele pot fi, de asemenea, imprimate.

Prezentați-vă clienții și partenerii de afaceri cu o felicitare florală plină de culoare. Diferitele produse nu necesită un deget verde. Surprindeți-vă clienții cu o felicitare de Paște înflorită pe care o pot planta singuri.
 

Cadouri promoționale pentru Paște cu o notă individuală

Doriți să vă surprindeți clienții cu un cadou de Paște cu designul și logo-ul dumneavoastra individual? Atunci magazinul nostru online este locul potrivit pentru dumneavoastră. Aici puteți găsi articole promoționale pentru Paște într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Produsele respective pot fi proiectate individual.

Puteți obține atât cadouri promoționale comestibile, cât și necomestibile în magazinul nostru online. Acestea sunt la rândul lor împărțite în ciocolată, gume de fructe sau coșuri culinare întregi. De asemenea, puteți procura forme de copt cu condimente sau tablete de culoare pentru vopsirea ouălor. Puteți alege între reclame dulci, articole practice pentru uz zilnic și multe alte produse.

Pe lângă multe articole individuale, există și seturi de cadouri pentru Paște. Aici nu trebuie să vă decideți asupra unui cadou, ci puteți prezenta clienților dumneavoastră o selecție.

Atât seturile de cadouri, cât și articolele individuale pot fi concepute în funcție de dorințele dumneavoastră. Unele dintre produse pot fi tipărite de dumneavoastră. Pentru alte articole promoționale, ambalajul este potrivit pentru imprimare. Iar pentru alte articole promoționale, este inclusă o felicitare.

În acest fel, fiecare articol din gama noastră poate fi personalizat cu o urare sau un motiv. În acest fel, legătura dintre cadou și compania dumneavoastră este întărită. Prin afișarea logo-ului sau a sloganului dumneavoastră, marca sau compania dumneavoastră este ancorată în mintea clienților dumneavoastră.

În acest fel, cadourile promoționale pot avea un impact pozitiv asupra promovării vânzărilor și a conștientizării mărcii. Cu un cadou promoțional sustenabil, vă puteți prezenta compania într-un mod durabil.
 

Cadouri de Paște cu logo pentru clienții dumneavoastra

Alegerea materialului publicitar potrivit depinde în primul rând de clientela dumneavoastră și de grupul țintă. Datorită varietății largi de opțiuni de finisare, practic nu există limite în ceea ce privește modul în care vă puteți exprima creativitatea.

Alegeți cadoul de Paște potrivit pentru clienții, furnizorii sau partenerii dvs. de afaceri. Obțineți puncte cu un obiect funcțional de zi cu zi, un cadou înflorit sau o dulceață populară. Imprimarea corespunzătoare a obiectului promoțional pentru Paște asigură asocierea directă cu compania dumneavoastră.

De Paște, atenția clienților nu este limitată de o abundență de alte articole promoționale. În comparație cu Crăciunul, nu sunteți într-o competiție atât de mare. Cu ajutorul obiectelor promoționale de Paște, puteți atrage atenția în mod special asupra produselor și companiei dumneavoastră.

Urați-le contactelor dumneavoastră un Paște fericit și susțineți acest mesaj cu un cadou de Paște unic. Numeroasele motive diferite, cum ar fi iepurașii de Paște, ouăle de Paște sau mieii de Paște, oferă multe opțiuni creative pentru design.

Concepeți acum un motiv de imprimare adecvat sau lăsați-ne să vă ajutăm cu acest pas. Vă vom imprima mesajul sau motivul pe articolul promoțional respectiv sau pe ambalajul acestuia, la o calitate înaltă. Acum puteți începe să împărțiți obiecte promoționale imprimate individual pentru Paște.

Arătați că vă gândiți la clienții, angajații și partenerii dvs. de afaceri. Oferiți o mică surpriză de Paște cu un impact mare. Folosiți acum oferta online extinsă și comandați direct.

 
Close menu
Inapoi sus