Pentru punctele de contact centrale din companii, școli și autorități, tablele tip whiteboard sunt ideale ca panouri de informare. Cu o gamă largă de dimensiuni, fiecare poate găsi tabla potrivită. 
Inchide
Filter & Sort
9 Articol

Table interactive – faceti informatiile vizibile

Atunci când vine vorba de moderare și prezentare profesională, tablele interactive sunt o alegere populară. Acestea oferă suprafețe clare de scris și de prezentare și sunt ușor de transportat. Funcționalitatea acestora este un factor important atunci când alegeți o tablă interactiva adecvată. Există modele cu suporturi rotative, rotițe, cleme rapide și puncte de suspensie flexibile, precum și tablouri de informare clasice, ca și panouri de scris robuste și tablouri magnetice. Vizitați magazinul nostru online pentru a afla ce tablă interactiva este cea mai potrivită pentru domeniul de aplicare din compania dumneavoastră.

Tablele interactive, flipcharturile și whiteboards sunt printre metodele încercate și testate de transmitere a informațiilor

Căutați o tablă de prezentare tradițională cu suficient spațiu pentru a scrie sau a fixa? Sau preferați un tip special de tabla interactiva, cum ar fi un whiteboard pe roți?
Un flipchart clasic este Flipchart Budget cu cleme de prins pentru toate tipurile de hartie si panou posterior din otel lacuit. Această tablă albă este echipată cu picioare telescopice și un raft de depozitare și este perfectă pentru prelegeri și prezentări.

In cazul in care cautati o tabla interactiva mobila, atunci tabla info „Quattro” este modelul perfect: acesta tabla stabila cu un cadru din profile de aluminiu anodizat, detine patru roti infranate care ii asigura mobilitatea.

Sau va puteti decide pentru  Tabla magnetica , o tabla magnetica foarte stabila care ofera mult loc pentru diveste foi si care poate fi inscriptionata cu markere. O alegere decorativa, practica si indragita este tabla de sticla „Colour“ , pentru prezentarea informatiilor pe un cadru solid: o tabla care uneste functiunile unei table clasice cu cele ale unui whiteboard.

Panouri interactive de prezentare- panouri informationale flexibile pentru orice ocazie 

Atunci când alegeți un panou de prezentare, este important să luați în considerare modul în care acesta va fi utilizat. Ar trebui să stea permanent într-o cameră sau să fie mutat frecvent? Stabilitatea, calitatea și ușurința de utilizare sunt, de asemenea, criterii importante. În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de planșe de prezentare pentru orice nevoie. Aflați care sunt funcțiile și avantajele și alegeți-o pe cea preferată.
Close menu
Inapoi sus