Afisarea prețurilor produselor dumneavoastră la punctul de vânzare (PoS) este unul dintre cei mai importanți factori în cadrul măsurilor de promovare a vânzărilor.
Există nenumărate posibilități pentru producția de etichete de preț. Mai jos veți găsi intreaga noastra gama. Aici veți descoperi articole precum reglete de pret, casete pentru etichete de preț, Signclip-urile extrem de populare, precum și sistemul extins de afișare a prețurilor "Klick".


 
Inchide
Filter & Sort
464 Articol

Etichetarea prețurilor la punctul de vânzare

Rapid, sigur, pur și simplu etichetat! Indicarea lizibilă a prețurilor pe mărfurile dumneavoastră este o condiție de bază pentru succesul vânzărilor. Pentru că numai prin etichetarea lizibilă a prețurilor permiteți decizia de cumpărare a clientului.

Decizia clientului de a cumpăra sau de a nu cumpăra poate fi influențată în mod semnificativ de prețurile practicate. Atrageți în mod activ atenția cumpărătorului asupra produselor selectate.

Pentru a face acest lucru, este de la sine înțeles că etichetarea prețului trebuie să fie atașată în mod clar și direct la produs. Doar așa puteți semnala calitatea dorită cu bunurile și serviciile dumneavoastră.

Etichetele de preț sunt un simbol al serviciilor de top și al transparenței necesare. Folosiți cele mai diverse sisteme de etichetare a prețurilor din gama noastră. Șine de afișaj, afișaje de prețuri, etichete de prețuri sau chiar etichete de marcaj oferă clienților dvs. cea mai bună vedere posibilă a articolelor dvs.

Bineînțeles, avem și diverse articole pentru promovarea ofertelor speciale. Produsele pentru vânzări speciale și reduceri pot fi găsite la secțiunea noastră de etichetare cu discount.
 

Etichete de preț și accesorii pentru afacerea dvs.

Etichetarea prețurilor este disponibilă ca etichete digitale sau, de asemenea, ca etichete de preț clasice, inscriptibile, precum și ca șine de afișare, benzi de date pe marginea rafturilor sau afișaje de prețuri. Sistemul de etichetare a prețurilor pe care îl alegeți depinde de locul de utilizare.

De exemplu, căutați indicatoare de prețuri pentru rafturi sau pentru zona de depozitare. Sau aveți nevoie de sisteme de bannere sau de bare de prindere pentru posterele și bannerele dumneavoastră?

Etichetarea prețurilor în funcție de locul de utilizare

Etichetarea prețurilor la raft este una dintre cele mai mari utilizări ale marcării prețurilor. Pentru diferitele sisteme de rafturi, există, de asemenea, diferite etichete de preț pe raft. Producem etichete de preț la raft cu proprietăți diferite.

Există benzi de date pentru prindere, cu adeziv sau pentru utilizare cu diuvideri de raft. Cu banda de tichete potrivită, aveți posibilitatea de a evidenția în mod clar prețurile și, în același timp, de a le proteja. Aveți nevoie de o bandă de raft care nu este disponibilă în magazin? Cereți-ne-o și vă vom răspunde prin e-mail în cel mai scurt timp posibil.

Multe produse oferă o plasare a prețului deasupra produsului. În special pentru mărfurile de pe paleți sau lăzi de băuturi se folosesc în mod special sisteme de agățare. Șinele pentru postere și profilele de prindere pentru postere în orice design sunt potrivite în acest scop.

Șinele, precum și ramele pentru afișe, sunt disponibile într-o gamă largă de formate. Prețurile indicate sunt vizibile de la distanță datorită înălțimii de amplasare. Articolele oferă spațiu pentru informațiile privind prețurile, în conformitate cu Ordonanța privind indicarea prețurilor.

O caracteristică importantă pentru indicarea prețurilor este proximitatea față de produs. Prin urmare, oferim celor mai diverși clienți comerciali multe posibilități de a atașa prețul direct la produs. La fel cum există o mare varietate de produse, furnizăm și suporturi și modalități versatile de atașare a prețurilor.

Există mai multe modalități de a plasa prețul aproape de produs. Fie că este vorba de un suport de podea care stă direct lângă produs. Sau o etichetă de preț care se lipește sau se prinde cu clema.

Răsfoiți gama noastră pentru a găsi produsul potrivit. Pentru a economisi timp, puteți oricând să ne contactați direct. În acest fel puteți profita de experiența noastră la punctul de vânzare.

Măsuri de promovare a vânzărilor la punctele de vânzare

Afișarea optimă a prețurilor și etichetele de preț sunt atractive din punct de vedere vizual și informative în același timp. Aici, benzile de date indispensabile, al căror producător suntem, se află pe primul loc. În plus față de benzile de bilete, șinele suspendate pentru afișe și șinele de prindere a afișelor sunt adevărate topuri de vânzări.

Și, bineînțeles, etichetele de preț care sunt atașate direct la produsul în sine și create cu ajutorul etichetelor de preț. Etichetele sunt elemente creative care completează imaginea de ansamblu. Ele nu ar trebui să lipsească pentru a face PoS-ul viu și variat.
 

Produse direct de la producător

În calitate de producător al multora dintre aceste produse de etichetare a prețurilor, avem multă experiență la punctul de vânzare.

În sortimentul nostru veți găsi produse de diferite calități. Pentru că, în calitate de producător, ne-am specializat în diferite materiale pentru promovarea vânzărilor. Tipărirea și modificările produselor sunt de asemenea posibile prin intermediul tipografiei noastre interne. Acest lucru ne face să fim adresa pentru multe produse diferite.

Vă vom sfătui cu plăcere în ceea ce privește alegerea articolelor potrivite. Lăsați-vă inspirați de ideile noastre și valorificați la maximum potențialul dumneavoastră în domeniul promovării vânzărilor.

Close menu
Inapoi sus