Profilele de prindere pentru postere sunt rapid gata de utilizare și vă pun în valoare posterele și bannerele în cel mai bun mod posibil. 
Inchide
Filter & Sort
32 Articol

Profile de prindere pentru postere: Pregătiți perfect scena pentru postere

Vrei să fixezi un poster sau un banner pe perete? Atunci benzile de prindere sunt un mijloc foarte popular și eficient. Acestea oferă un sistem de montare perfect pentru posterele dvs. într-un mod simplu. În plus, ele oferă și un aspect perfect.

Pentru montare, pe poster sunt instalate două benzi de prindere, care țin posterul în partea de sus și de jos. Afișul sau bannerul poate fi fixat în ele cu ajutorul celor două agățătoare glisante, din plastic gri. În acest fel, posterul este așezat ușor și eficient în formă.

Puteți alege dintr-o gamă largă de materiale diferite. Să fie o bandă de prindere din aluminiu anodizat argintiu? Sau doriți o șină de prindere din metal? Aflați aici despre toate variantele posibile de benzi de prindere pentru postere din magazinul nostru online.
Bandă de prindere din aluminiu pentru postere și bannere

Selectați profilul de prindere în format DIN

 
  • Lungime 210 mm - DIN A4 portret/ DIN A5 peisaj
  • Lungime 297 mm - DIN A3 portret/ DIN A4 peisaj
  • Lungime 420 mm - DIN A2 portret/ DIN A3 peisaj
  • Lungime 600 mm - DIN A1 portret/ DIN A2 peisaj
  • Lungime 841 mm - DIN A0 portret/ DIN A1 peisaj
  • Lungime 1.200 mm - DIN A0 peisaj
  • Sunt posibile lungimi speciale de până la 300 cm/ 3000 mm

O singură șină de prindere pentru postere pentru formate multiple

În această gamă veți găsi diferite articole potrivite pentru prezentarea materialelor publicitare în dimensiuni standard. Benzile pot conține atât exemplare unice, cât și multiple de afișe în formate obișnuite, cum ar fi A4, A3 sau chiar A0.

Dar cel mai bun lucru despre benzi și șine este că nu sunteți legat de un anumit format. Mai ales cu șine mai lungi, puteți afișa, de asemenea, diferite formate unul lângă altul. Indiferent de formatul afișului sau al materialelor informative, în șina de afișare acestea nu numai că își vor găsi locul, dar vor fi prezentate într-o manieră de primă clasă.

Astfel, șinele de prindere sunt potrivite și pentru posterele cu orientări diferite. Utilizați șina pentru suporturi în format A4 portret sau A5 peisaj. Acest eșantion poate fi aplicat la toate formatele standard. În plus, vom fi bucuroși să fabricăm șinele pentru dvs. într-un format special.
Bandă de prindere din lemn pentru poster

Șină pentru postere și bandă de prindere din lemn: Faceți publicitate în mod durabil

Clema pentru postere din lemn sustenabil servește la o prezentare naturală a mediilor tipărite în diferite formate. Poate fi selectată în culoarea clasică a lemnului sau în culori mai deschise, precum și mai închise. Diferitele lungimi de prindere permit selectarea lungimii dorite.

Bara de prindere este fabricată din lemn masiv, astfel încât se asigură o utilizare de lungă durată și economisirea resurselor. Prin lemnul impecabil prelucrat, le transmiteți clienților dumneavoastră că apreciați o prezentare funcțională, dar și ecologică a afișelor dumneavoastră. Este ideal pentru sectoarele de afaceri sustenabile.

Șină cu clemă metalică

Spre deosebire de șinele de prindere, fixarea pe o șină metalică este magnetică. Planșetele, magneții sau alte elemente pot fi atașate liber la șină. Acest lucru permite o fixare ușoară care poate fi schimbată în orice moment. Este deosebit de potrivit pentru zonele în care conținutul expus se schimbă rapid.


Folosind această bandă metalică acoperită cu pulbere, prevăzută cu un adeziv pe ambele fețe pe verso, șina poate fi fixată pe suprafețe nemetalice fără a fi nevoie să se facă găuri. Puteți obține șina metalică în diferite lungimi. Alegeți o șină metalică cu clemă pentru a atașa conținutul magnetic la bară în orice moment.

Bandă de prindere din plastic

Puteți obține șinele noastre de prindere din plastic în culoare transparentă sau albă. Acestea sunt perfecte pentru a glisa posterele în ele și a le agăța cu stil. Echipat cu adeziv, profilul poate fi lipit cu ușurință și în mod stabil pe diferite suprafețe. Prindeți posterele în șină și beneficiați de opțiunea de schimbare ușoară.

Aici puteți obține diverse profile potrivite pentru fixarea posterelor sau a materialelor subțiri în foi. Un profil suplimentar în partea de jos a posterului asigură o prezentare fără cute. Alegeți din diverse profile de afișaj din plastic transparent pentru a vă agăța materialele.
Bandă de prindere din aluminiu cu rame de poster

Bandă de prindere pentru postere din aluminiu: Pentru orice utilizare

Șina de prindere poate fi instalată în vitrină, ca suspensie din tavan sau pe perete. Este un produs fabricat din aluminiu, care se livrează sub formă de set. Un set constă, de obicei, din două șine din aluminiu, două suspensii din plastic și capace de capăt.

Inserțiile de cauciuc Moss din șine asigură protecția împotriva alunecării anunțurilor în diferite formate. Șina inferioară garantează un afișaj fără încrețituri. De asemenea, ca suport de notițe, pentru memo și notițe, aceste șine cu clips reprezintă o alternativă practică.

Rama perfectă pentru fiecare poster: Șină de aluminiu pentru poster

Rama perfectă pentru fiecare poster: Șină de aluminiu pentru poster

Oferiți posterelor și bannerelor dvs. cadrul potrivit - cu gama noastră largă de șine de prindere pentru postere. Fie că sunt fabricate din plastic sau din aluminiu, fie că sunt transparente sau anodizate argintiu. Cu ajutorul barelor de prindere a afișelor, asigurați o fixare simplă și atractivă a informațiilor.

Șinele de prindere pentru afișe sunt flexibile pentru a fi montate oriunde. Acesta poate fi peretele din propria companie sau chiar din magazin, la târguri, evenimente sau chiar în vitrina magazinului. Încredeți-vă în barele de prindere și în manipularea lor simplă și rapidă. Desfășurați, introduceți posterul, închideți, gata!

Pe lângă manevrarea ușoară, există un alt aspect care vorbește în favoarea utilizării benzilor de prindere. Datorită sistemului de închidere utilizat, afișele pot fi oricând îndepărtate din nou, fără a fi deteriorate, fiind astfel reutilizate foarte frecvent.

Profiluri de prindere pentru postere - Producție personalizată

Deoarece VKF Renzel este producătorul articolelor prezentate mai sus, putem garanta calitatea acestora. Cu mulți ani de experiență în domeniul POS, suntem bucuroși să vă sprijinim cu produsele noastre în promovarea vânzărilor.

În calitate de producător, putem oferi, de asemenea, personalizare exclusivă. Vom fabrica cu plăcere un produs care este perfect adaptat la dumneavoastră și la nevoile dumneavoastră. Căutați aici sistemul care se potrivește cel mai bine ideilor dvs. Comandați acum online profilul de prindere a afișului potrivit.
Close menu
Inapoi sus