Inchide
Filter & Sort

Soluții de sistem pentru afacerea dumneavoastră

Etichetele electronice de preț duc etichetarea prețurilor la un nou nivel și stabilesc cursul pentru experiența de cumpărare a viitorului. În același timp, introducerea etichetării moderne a prețurilor aduce cu sine avantaje considerabile.

Controlați-vă prețurile în mod centralizat de la locul de muncă și implementați modificări de preț în câteva secunde.

cerere de oferta

De ce să ne bazăm pe etichetele de preț electronice?

Etichetarea clasica a prețurilor este costisitoare și necesită multă muncă. Etichetele și placutele de preț pentru diverse produse trebuie verificate, actualizate sau înlocuite. Atunci când se fac modificări sau oferte, produsele trebuie să fie introduse cu greu în magazin și prețul lor trebuie actualizat manual. Trecerea la o soluție digitală facilitează etichetarea prețurilor și economisește costurile cu forța de muncă.

Deoarece modificările de preț sunt controlate la nivel central, acestea pot fi efectuate în orice moment, dar și controlate în timp. Acest lucru vă permite să planificați oferte online pentru o anumită perioadă de timp sau să le implementați imediat, în câteva secunde. Modificările sunt pregătite convenabil de la birou. Transmiterea modificarilor are loc printr-o conexiune radio criptată.

Actualizarea produselor si a preturilor

Control și monitorizare centralizată

Actualizări imediate sau programate

Transmiterea securizată a datelor

Control simplu al inventarului

Soluții extinse de fixare

Tehnologie E-Paper cu economisire de energie

Investiție de viitor

Etichete electronice- tehnologie pentru viitor


Modificările dumneavoastră sunt mai întâi transferate de software-ul ESL (Electronic Shelf Label) către un gateway și de acolo direct către eticheta de preț. Mai multe etichete de preț pot fi modificate în același timp. Pe lângă modificările de preț, se poate modifica și designul afișajului prețurilor.

Cele trei culori roșu, negru și alb sunt disponibile pentru proiectarea gratuită a etichetelor. Afișajul etichetei electronice poate fi proiectat după cum se dorește, utilizând funcția drag-and-drop. Folosiți texte, coduri de bare, grafice, coduri QR și alte elemente pentru un design atrăgător. Prețurile pentru produsele dumneavoastră pot fi obținute direct din sistemul de gestionare a mărfurilor.

Tehnologia E-Paper cu economisire de energie asigură o imagine de înaltă rezoluție a etichetelor de preț digitale. Este garantată o bună lizibilitate a conținutului în orice tip de lumină. Codurile de bare pot fi scanate prin intermediul afișajelor de înaltă rezoluție și susțin controlul inventarului.

Spre deosebire de etichetele conventionale, produsele ESL oferă, de asemenea, posibilitatea de interacțiune. Cu ajutorul tehnologiei NFC, clienții pot accesa mai multe informații despre produs. Afișați-vă prețurile în conformitate cu Ordonanța privind indicarea prețurilor (PangV) și cu foarte puțin efort. Folosiți numeroasele opțiuni de design pentru a crea stimulente pentru clienții dvs. să cumpere.

O experiență noua de shopping pentru clienții dumneavoastră


Cu o etichetă electronică de preț oferiți o experiență de cumpărare specială în magazinul dumneavoastră. Etichetele electronice nu numai că permit interacțiunea cu clienții. De asemenea, acestea oferă opțiunea de a furniza informații suplimentare despre produs. 

Etichetarea digitală a prețului asigură o impresie profesională și modernă asupra clientului. De asemenea, oferă multe alte opțiuni în domeniul serviciilor pentru clienți. Lista de cumpărături a clientului poate fi transferată pe un smartphone. Sistemul ESL vă ghidează de la un produs la altul din lista de cumpărături.

WLAN și impulsurile radio în bandă ultralargă permit determinarea poziției exacte în magazin. Pe baza acestei tehnologii, pot fi semnalate ofertele speciale din apropiere. Personalul propriu al magazinului este, de asemenea, dirijat în mod special pentru a reaproviziona rafturile.

Procesul complet automatizat, precum și etichetarea centralizată a prețului reduc posibilitatile de eroare și asigură un preț și o calitate constantă a produselor.
Tur de shopping ghidat in supermarket
Lista de cumparaturi digitala pe tableta
digitale Preisschilder gekoppelt mit online Einkaufsliste

Etichete integrate vs. etichete cu baterii

Nu numai că primiți etichete de diferite dimensiuni, dar și diferite serii de produse. Printre diferitele serii veți găsi atât etichete cu baterii, cât și etichete electrice. Atât etichetele cu baterii (BL), cât și etichetele integrate (IL) funcționează cu transmisie radio ZigBee.

Puteți monta și utiliza seria noastră BL oriunde. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât etichetele pot fi utilizate pe un cârlig de perete perforat, ca suport de afișaj sau ca semn digital pentru ușă. Datorită tehnologiei E-Paper, bateriile au o durată lungă de funcționare și sunt, de asemenea, monitorizate de sistem.

Etichetele integrate sunt alimentate cu energie electrică prin intermediul unei sine speciale. Din acest motiv, ele sunt extrem de subțiri și se introduc în partea laterală a șinei. Etichetele electronice de preț sunt utilizate pentru etichetarea prețurilor la raft. Datorită diferitelor șine de raft și a pieselor din spate potrivite, etichetele pot fi atașate fără probleme la toate rafturile.

Pe lângă etichetele BL și IL, există și alte serii de produse în gama noastră. Datorită gamei noastre largi de produse, puteți, de asemenea, să echipați rafturile frigorifice și tejghelele cu alimente proaspete cu etichete electronice. Seria Z, pe de altă parte, se remarcă prin viteza mare de transfer de date.

Descoperiți etichetele noastre electronice pentru magazinul dumneavoastră. Atât etichetele digitale, cât și semnalizarea electronică a sălii pot fi implementate cu afișajele moderne. Modernizați și simplificați-vă procesele de lucru prin utilizarea etichetelor electronice.
verschiedene Befestigungen für ESL Label

Diverse elemente de fixare pentru etichete electronice de preț


Oferim o varietate de elemente de fixare pentru diferitele etichete din gama noastră. Datorită unui adaptor universal, fiecare etichetă poate fi combinată cu fiecare accesoriu. Adaptorul se ataseaza pe partea din spate a etichetei și poate fi apoi cuplat cu un suport de prezentare.

Descoperiți standuri de prezentare pentru tejgheaua dumneavoastra de vânzări sau un adaptor cu cârlig dublu pentru peretele dumneavoastra perforat. Se poate utiliza o clemă pentru a fixa eticheta pe coșuri. La noi veți găsi fixarea potrivită pentru fiecare suport de produs.

Ca elemente de fixare pot fi selectate nu numai șine de raft, ci și suporturi de preț și cârlige de suspendare. De asemenea, putem adapta fixarea etichetelor la cerințele dumneavoastră individuale. 

Descoperiți soluții de sistem pentru sectorul dumneavoastra de activitate

Împreună cu compania noastră  troniTAG, am echipat deja companii din diverse industrii cu produse ESL. Gama noastră largă de produse și experiența de mulți ani în acest domeniu ne permit să implementăm soluții individuale.

Pe lângă soluțiile pentru farmacii, hoteluri sau benzinării, oferim și un pachet de pornire ESL. Acest pachet conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe cu etichetarea digitală a prețurilor. Pachetul cu 50 de etichete pentru baterii poate fi instalat rapid. Este ideal pentru echiparea piețelor mici sau a instalațiilor de testare.

La noi aveți, de asemenea, opțiunea de a închiria etichete de preț digitale. În loc de o sumă unică, puteți plăti investiția în rate lunare. Pentru consiliere cu privire la ofertele noastre de leasing sau la pachetul nostru cuprinzător pentru începători, vă rugăm să ne contactați.

Etichete de preț digitale de la troniTAG

Optați pentru o etichetare modernă a prețurilor pentru compania dumneavoastră. Beneficiați de un control uniform și simplu al prețurilor. Creați etichetele de preț în mod individual, în funcție de dorințele dumneavoastră și de designul companiei dumneavoastră. Oferiți clienților o experiență de cumpărături de o clasă aparte.

În calitate de partener cu servicii complete pentru integrarea etichetelor de preț digitale, suntem întotdeauna disponibili pentru a vă răspunde la întrebări.

afla mai mult »
Close menu
Inapoi sus