Vitrinele frigorifice va mentin produsele proaspete, prezentandu-le in acelasi timp intr-un mod atractiv.
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

Produse proaspete si refrigerate pentru clientii dumneavoastra

Răcoarea și prospețimea sunt doi termeni care sunt strâns asociați cu achiziționarea și consumul de alimente. Pentru ca produsele să ajungă la client într-o formă ideală, este important să le păstrăm la rece până când sunt vândute. În același timp, bineînțeles, produsul trebuie sa fie cat mai atractiv prezentat.

Cu o vitrină frigorifică puteți combina aceste două obiective. Ajută la prezentarea produselor în calitate optimă la punctul de vânzare. În plus, o vitrină frigorifică iluminată asigură că produsele sunt prezentate în lumina potrivită. Iluminarea adecvată poate ajuta la prezentarea produselor într-un mod deosebit de gustos.

Lumina susține culorile alimentelor și le face să pară mai proaspete, mai crocante sau mai tentante. Acest lucru poate influența parțial decizia de cumpărare. Poziția produselor dumneavoastră în vitrina frigorifică este, de asemenea, crucială. Vitrina oferă diferite înălțimi pentru a expune produsele.

Oferiți produsele selectate la o înălțime optimă de vizualizare. În acest fel, puteți atrage atenția clienților sau oaspeților asupra anumitor produse. Promovați produsele noi cu un loc special în raftul sau vitrina frigorifică. Cu o vitrină frigorifică gastro, puteți atrage atenția asupra unui anumit fel de mâncare al zilei sau a unui tort special.

Vitrine frigorifice pentru gastronomie

În gastronomie, curățarea vitrinei joacă, de asemenea, un rol decisiv. După ce vă prezentați produsele și mâncărurile proaspete, vitrinele frigorifice gastro sunt ușor și convenabil de curățat. Unele dintre vitrine pot fi deschise chiar și pe mai multe laturi. Acest lucru facilitează curățarea.

Umplerea și distribuirea, de exemplu, a bucăților de tort pot avea loc pe două părți diferite. Alternativ, prăjiturile pot fi prezentate într-un mod permanent atractiv.

Fără a deranja clientii, personalul poate îndepărta în mod convenabil prăjiturile din spate. Descoperiți vitrina frigorifică Katrin cu două laturi accesibile sau multe alte vitrine pentru restaurantul sau cafeneaua dumneavoastră.

Domenii de aplicare pentru vitrine si rafturi frigorifice

Domeniile de aplicare pentru vitrinele frigorifice variază de la gastronomie și evenimente până la dotarea cantinei proprii a companiei. Acest lucru asigură prospețimea și calitatea la locul respectiv de utilizare. În funcție de vitrină, domeniile de aplicare pot varia.

Vitrinele frigorifice gastro clasice sunt, desigur, utilizate în principal în cafenele, restaurante sau cofetarii. Într-o astfel de vitrină pot fi expuse bucăți de tort, deserturi sau mâncăruri. Ca parte integrantă a mobilierului, vitrina contribuie în mod pozitiv la climatul camerei. Elementele de prezentare decorative atrag privirile în încăpere și oferă produselor dumneavoastra. atenția dorită din partea clienților.

Vitrina poate fi amplasată oriunde în unitatea dumneavoastră și necesită doar o priză de curent în apropiere. Datorită manevrării ușoare, vitrinele pot fi utilizate nu numai în mod staționar, ci și în mod mobil.

Utilizarea mobilă a unei vitrine frigorifice asigură o prezentare atractivă și o calitate ridicată a produselor în deplasare. Raftul frigorific sau vitrina frigorifică poate fi utilizat individual sau ca o extensie a unui bufet. În orice caz, vă asigurați că va bucurati clientii cu o băutură răcoroasă în zilele stresante de târg.

Cu alimente sau băuturi proaspete și răcoroase, puteți câștiga puncte cu adevărat cu orice grup țintă. Mai ales la târguri sau evenimente, gustările sau băuturile sunt foarte apreciate. În plus, dulciurile proaspete și de înaltă calitate lasă o impresie deosebit de pozitivă asupra clienților sau vizitatorilor. Vitrina frigorifică face posibilă prezentarea băuturilor și alimentelor la diverse evenimente într-un mod atractiv și perfect refrigerat.

Vitrina de masă POS Cooler este un tip special de vitrină frigorifică. Puteți utiliza acest articol în mod ideal pentru branding sau în scopuri publicitare. Vitrina de masă poate fi personalizată pe partea laterală cu ajutorul diferitelor accesorii publicitare. În combinație cu designul elegant, POS Cooler este un adevărat punct de atracție pe orice tejghea.

De asemenea, în gama noastră veți găsi vitrinele clasice de tip stand-up cu funcție de răcire. Ca parte integrantă a prezentării produselor, multe snack baruri, brutării sau benzinării nu mai pot fi imaginate fără vitrinele frigorifice. Datorită formei lor înguste, dar înalte, acestea nu ocupă aproape deloc spațiu de vânzare. Datorită înălțimii lor, vitrinele nu pot fi trecute cu vederea și, de asemenea, prezintă bunurile la o înălțime optimă de acces.

Prezentare atractiva a produselor

Racire reglabila individual

Atrageti mai multa atentie

Rafturi si vitrine frigorifice

Cu ajutorul vitrinelor și rafturilor noastre frigorifice, nu numai că puteți atrage mai multă atenție asupra produselor dumneavoastră. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra vânzărilor dumneavoastră. De asemenea, refrigerarea inteligentă asigură o calitate ridicată a produselor și o satisfacție sporită a clienților.

Aceștia se pot bucura de produsele pe care tocmai le-au cumpărat răcite și proaspete. Prospețimea produselor dumneavoastra va rămâne cu siguranță în mod pozitiv în mintea clienților. În acest fel, clienții obișnuiți vor continua să fie loiali companiei dumneavoastră sau clienții noi vor deveni clienți obișnuiți.

Utilizarea unei vitrine frigorifice nu este numai bună pentru produsele dumneavoastră, ci și rentabilă. Cu o astfel de vitrină, ridicați prezentarea produselor proaspete la un nou nivel. Cu o astfel de investiție, puteți câștiga puncte și în fața clienților. În plus, vitrinele se potrivesc cu aproape orice interior de magazin și chiar îl pot îmbunătăți și mai mult. Vitrinele cu rotile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizare mobilă.

O vitrină frigorifică bine amplasată poate avea un efect eficient asupra promovării vânzărilor dumneavoastră. Amplasate în special în zona caselor de marcat sau în zona de intrare, vitrinele pot atrage cumpărăturile impulsive. De exemplu, un client va lua o băutură proaspătă și răcoroasă la prima vedere. În acest caz, vitrina a atras o achiziție și a avut un efect pozitiv asupra vânzărilor dumneavoastră.

Folosiți acest lucru și multe alte avantaje ale unei vitrine frigorifice pentru afacerea dumneavoastră. Dotați-vă restaurantul, standul de târg, stația de benzină sau sala de vânzări cu o vitrină frigorifică atractivă. Profitați de atenția suplimentară pe care un astfel de articol o atrage asupra produselor dumneavoastră.

Descoperiți diferitele vitrine din magazinul nostru online pentru domeniul dumneavoastră de aplicare. Căutați o vitrină de masă ca o extensie pentru bufetul dumneavoastră? Doriți o vitrină atractivă pe podea pentru interiorul dvs.?

Vă putem oferi diverse soluții pentru punctul dumneavoastră de vânzare. 
Close menu
Inapoi sus