Prezentati-va produsele in vitrinele elegante din sticla si scoateti-le in evidenta in cel mai bun mod posibil

 
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Vitrine din sticla

Vitrinele din sticlă sunt perfecte pentru prezentarea impresionantă a produselor în companii și institutii publice.  Alte domenii de aplicare sunt muzeele, birourile, restaurantele, cabinetele medicale și sălile de vânzări. Designul vitrinelor de sticlă variază în funcție de domeniul de aplicare.

Cu elemente din aluminiu creați un aspect modern și nobil. Elementele din lemn accentuează aspectul natural. Vitrinele fără ramă direcționează complet atenția către produsele dumneavoastră. Acestea conving prin transparența lor unică și eleganța lor pură.

Diferitele dimensiuni ale vitrinelor de sticlă conferă un farmec aparte. Folosiți vitrine largi pentru o varietate de produse. La urma urmei, nu este fără motiv că vitrinele din sticlă transparentă sunt considerate ca fiind un mobilier decorativ și bine conturat, de un tip exclusivist. Se integrează ușor și rapid în orice mediu.
 

Vitrine din sticla cu multe detalii functionale

In magazinul nostru online puteti alege dintr-o mare varietate de vitrine din sticla. Acestea difera atat prin materialul lor cat si prin marimea si forma lor. 
Pereții din spate și/sau panourile de podea și tavan pot fi realizate dintr-un material diferit de sticla, cum ar fi lemn, aluminiu sau metal. În plus, vitrinele complet din sticlă sunt adesea montate pe baze special concepute. Vitrina "Starlight" poate fi încuiată și este adesea utilizată ca vitrină de colecție. Profilele din aluminiu asigură, de asemenea, o mai mare stabilitate. Vitrina "Onyx" are 2 uși glisante cu încuietori și este echipată cu două spoturi de plafon cu halogen. Modelul "Athena" este, de asemenea, disponibil cu sau fără spoturi cu halogen și este echipat cu o ușă cu balamale, inclusiv o încuietoare de securitate și patru rafturi.

Va oferim toate variantele de vitrine din sticla

Decideti-va acum pentru vitrina din sticla care va satisface cel mai bine cerintele.Oferim vitrine intr-o mare varietate de modele si dimensiuni, precum si vitrine din sticla cu sau fara iluminare. 
Puteti obtine vitrinele noastre cu usi cu balamale sau usi glisante.Bazele colorate pun accente speciale. Descoperiti selectia larga de vitrine din sticla in magazinul nostru online. 
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

 

Close menu
Inapoi sus