Privire de ansamblu asupra avantajelor 

  • prezentare exclusiva si profesionala a produselor
  • atrage atentia clientilor
  • iluminare integrata cu LED 
  • blocabila, pentru o siguranta maxima

Cu acest tip de vitrina cupola prezentati produsele intr-un mod elegant si calitativ. Descoperiti gama variata de modele si executii si lasati-va inspirta de ideile si posibilitatile oferite de noi.

 
Inchide
Filter & Sort
9 Articol

Vitrine tip tejghea pentru diferite produse

 
Vitrinele sunt instrumente publicitare importante pentru expunerea produselor intr-un mod central si vizibil. Display-urile din sticla permit o vedere buna a produselor prezentate in interior, protejandu-le in acelasi timp de influntele din exterior. Pe masa sau pe birou, atrageti atentia asupra produselor dumneavoastra.

In interiorul vitrinelor de prezentare poate fi expusa o gama variata de produse. Vitrinele intregesc si intaresc impresia de calitate a produselor prezentate. Acest efect este benefic pentru aspectul general al spatiului si al magazinului unde sunt plasate, in diferite sectoare si domenii de activitate.

Bijuterii clasice, accesorii de designer sau exponate unice pot fi prezentate in aceste vitrine, atragand atentia clientilor.
 
thekenvitrine-ideal-82.0264.5-1

Vitrine cu dulap in partea de jos


thekenvitrine-eco-82.0119.11-1

Vitrine fara dulap


Vitrinele de tejghea sunt vitrinele cu o bază sau cele care pot fi plasate pe tejghele și mese. O vitrină de sticlă cu suprafață completă vă oferă un spațiu de prezentare complet pe unul sau mai multe rafturi. Obiectele din interior pot fi văzute din toate părțile, iar exponatul valoros atrage atenția de la distanță. Dacă sunteți în căutarea unei vitrine cu spațiu de depozitare suplimentar, vă recomandăm modelele cu dulap in partea de jos.

O vitrină de masă cu dulap oferă o suprafață de prezentare atractivă. În același timp, aici pot fi depozitate bunuri, documente sau obiecte private. În acest fel, puteți crea un spațiu de depozitare suplimentar la târgurile comerciale. Sau puteți depozita produse suplimentare în zona de vânzare direct sub zona de prezentare a mărfurilor din vitrină. În acest fel, aveți la îndemână dimensiuni sau variante suplimentare.

Cu aceste vitrine, invitați clienții să privească mai îndeaproape bijuteriile sau articolele din interior. Acestea pot fi admirate atât de sus, cât și din lateral. Pentru dumneavoastra, acest lucru înseamnă că vitrina poate fi folosită atât ca exponat, cât și ca tejghea. 

Blocare prin simpla apasare a unui buton

Produsele cu preț ridicat sau deosebit de valoroase sunt adesea expuse într-o vitrină. Acestea sunt evidențiate în mod special în vitrină. Pentru a le proteja împotriva deteriorării sau murdăririi, mulți oameni optează pentru o vitrină cu încuietoare. Vitrinele noastre de masă sunt, de obicei, echipate cu un lacăt pentru a securiza bunurile valoroase.
O inovație tehnică în domeniul vitrinelor cu încuietoare este blocarea prin telecomandă. În acest scop, "caseta de securitate" respectivă poate fi configurată și deblocată cu ajutorul unei telecomenzi. Cu telecomanda roșie, configurați atât cutia dumnevoastra., cât și cele două telecomenzi albastre. Pentru deblocarea și blocarea simplă, este nevoie doar de telecomanda albastră ulterior. Puteți stoca diferite cutii pentru fiecare telecomandă și puteți gestiona drepturile de acces. Bunurile pot fi scoase și prezentate prin simpla apăsare a unui buton. Puteți plasa "cutia de securitate" pe masă sau pe tejghea și, astfel, direct în câmpul vizual al clienților dumneavoastră. Mărfuri precum bijuterii, articole medicale, smartphone-uri și alte produse de înaltă tehnologie pot fi alimentate în mod continuu cu energie electrică prin intermediul unui cablu de trecere integrat. Folosiți spațiul pe tejghelele de vânzare, pe standurile de la târguri sau pe mesele de consultanță pentru a vă promova cu succes produsele.
Security-Box Fernbedienung
Security-Box Größe „S“

Cutie securizata „S“

Security Box Größe M

Cutie securizata „M“

Security Box Größe L

Cutie securizata „L“

Security-Box Größe „XL“

Cutie securizata „XL“

Vitrine tip tejghea: utilizarea la targuri si in amenajarea magazinelor

Pe lângă utilizarea lor în muzee, vitrinele de sticlă sunt, de asemenea, populare în amenajarea târgurilor comerciale sau a magazinelor. Ca afișaj publicitar sau de produse, acestea completează echipamentul de aici. Display-urile oferă o suprafață de prezentare deosebit de atractivă și atrăgătoare. Articolele sunt poziționate în interior, iar iluminarea asigură, de asemenea, o iluminare optimă.

La târgurile comerciale, vitrinele pot prezenta exponate sau mostre specifice. În amenajarea magazinelor, ele trezesc dorința pentru produs și pot fi folosite chiar ca tejghea. Clienții potențiali care doresc să analizeze mai îndeaproape produsele pot fi apoi abordați de către consilierii dumneavoastră specializați. Aceștia au cheia de la vitrina de la tejghea și pot, de asemenea, să scoată produsele din vitrină.

Vitrine si rafturi frigorifice cu iluminare

Vitrinele întăresc impresia de înaltă calitate a produselor și, prin urmare, și a companiei dumneavoastră. Acest lucru este valabil mai ales în cazul unei vitrine cu iluminare. Iluminarea modernă cu LED-uri pune și mai mult în evidență produsele expuse. Rezultatul este o iluminare perfectă în orice moment al zilei.

Efectul special al luminii asupra ochiului asigură o vizibilitate sporită la punctul de vânzare. Astfel, potențialii cumpărători sunt atrași în mod special de produsele sau ofertele expuse. Acestea sunt frumos puse în scenă de lumina caldă. Chiar și în zilele întunecate sau când lumina este slabă, articolele rămân bine prezentate.

În plus, beneficiați de posibilitatea de a adapta individual iluminarea la produsele dumneavoastră. Astfel, aliniați modulele LED la prezentarea produsului dumneavoastră. Asigurați-vă o imagine profesională și exclusivistă prin expunerea mărfurilor în vitrine de masă de înaltă calitate, cu iluminare.
19-49-04_pt_1740x600

Vitrine de stícla pentru mese si tejghele


prezentarea sigura si atractiva a produselor dumneavoastra

Cu ajutorul display-urilor de masă și de tejghea puteți crește atenția asupra produselor dumneavoastră. În același timp, le subliniați valoarea prin intermediul afișajelor, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra grupului țintă. Plasarea centrală a prezentării produsului stimulează nevoia sau dorința de a obține produsul.

În interiorul vitrinelor de sticlă, există spațiu pentru produse electrice, accesorii sau chiar produse cosmetice. După cum puteți vedea, vitrina oferă spațiu pentru o mare varietate de produse, promoții sau informații. Folosiți vitrina ca spatiu pentru a expune anumite modele. Descoperiți efectul de promovare a vânzărilor pe care îl au vitrinele de prezentare.

Alegeți vitrinele din sticlă ca exponate utile și practice la târgurile comerciale, în sala de vânzări sau în muzee. Descoperiți vitrine de masă iluminate și vitrine de tejghea cu dulap de bază pentru afacerea dumneavoastră.
Doriti mai multe informatii?
Contactati-ne  »
Close menu
Inapoi sus