Privire de ansamblu asupra avantajelor

  • prezentare profesionala si exclusiva a produselor
  • iluminare LED 
  • atrage atentia clientilor
  • blocabil pentru o siguranta maxima
  • protectie impotriva utilizarii necorespunzatoare

O vitrină cu cupola vă pune produsul în centrul atenției! Alegeți din diferite culori și modele. Lasă-te inspirat de ideile și posibilitățile noastre de customizare

Inchide
Filter & Sort
9 Articol

Vitrina tip cupola: pentru magazine, expozitii si targuri

Prima impresie este adesea decisivă. Acest lucru se reflectă în prezentarea produselor dumneavoastră. În zilele noastre, flexibilitatea este la fel de importantă, așa că produsele și prezentarea lor trebuie să fie flexibile. Vitrina tip cupola face posibilă schimbarea produselor într-o clipită. Cupola poate fi îndepărtată, iar produsul schimbat rapid. Sunteți flexibil nu numai în ceea ce privește produsele, ci și în ceea ce privește înălțimea vitrinei. 

modulares System

convertibil si extensibil in orice moment

montare fara unelte

transport compact si montare usoara

cu print individual

cupole customizate

prezentarea moderna a produselor

adaptabil la produsele dumneavoastra

Vitrina tip cupola cu iluminare

Vitrinele tip cupola atrag de cele mai multe ori atentia clientilor si intregesc ideea de calitate. 

Atunci când vă prezentați produsele, asigurați-vă că aveți iluminarea potrivită. La PoS, integrarea unor surse de lumină suplimentare îmbunătățește în mod pozitiv percepția și efectul.

Aceasta crește vizibilitatea și atrage direct atenția clienților dumneavoastră. Adaptați iluminarea vitrinei EasyCube în mod individual la produsele dumneavoastra și la momentul zilei. Acest lucru va asigura o prezentare profesională și vă va îmbunătăți imaginea.

Vitrina pentru diferite produse


Asigurați-vă că aveți iluminarea potrivită atunci când vă prezentați produsele. .La punctul de vanzare, integrarea unor surse de lumină suplimentare îmbunătățește în mod pozitiv percepția și impactul.

Aceasta crește vizibilitatea și atrage direct atenția clienților dumneavoastră. Adaptați iluminarea afișajului EasyCube în mod individual la produsele dumneavoastră și la momentul zilei. În acest fel, vă puteți prezenta profesional și vă puteți îmbunătăți imaginea.

Contactati-ne:

Iuliana Gurita
Close menu
Inapoi sus