Oferim cârlige pentru panouri perforate din metal sau plastic, cârlige simple și duble, cu și fără suporturi pentru etichete de pret. Cuiele permit echiparea atractivă din punct de vedere spațial, precum și optimă a unui perete perforat cu produse de toate tipurile.
Inchide
Filter & Sort
23 Articol

Carlige pentru panouri perforate : prezentarea optima la punctul de vanzare


Amenajarea magazinelor nu trebuie să fie doar practică, ci și flexibila. Gama de produse se schimbă adesea și, prin urmare, amenajările magazinului trebuie, de asemenea, să fie adaptate in scurt timp.

Cu ajutorul cârligelor pentru blistere pentru panouri perforate, puteți schimba oricând ordinea pe raft sau pe unitatea de expunere. Cârligele se atașează la unitatea de expunere prin simpla agățare. Pentru mai multă siguranță și fixare, există nenumărate exemple cu o clapa pivotantă.

Datorită atașamentului simplu, nimic nu stă în calea modificărilor de pe raft. Astfel, vă puteți atrage clienții cu o prezentare variată a mărfurilor. Adaptați întotdeauna prezentarea în mod individual la sortimentul dumneavoastră.

Cu panourile perforate flexibilei și cu cârligele pentru pereti perforati de înaltă calitate din gama noastră, puteți adapta din mers amenajările magazinului. Datorită atașării ușoare a cârligelor la rafturile de perete perforate, produsele expuse se pot schimba in scurt timp. Folosiți sistemul de rafturi pentru a atrage atenția clienților asupra anumitor produse. Așezați ofertele la înălțimea potrivita și atrageți atentia din partea vizitatorilor și clienților. Optați acum pentru o prezentare personalizabilă!

 

Display-uri pentru panouri perforate, carlige si accesorii  

Multe posibilități cu puțin efort. Amenajările magazinelor cu panouri perforate pot fi schimbate intr-un timp scurt cu puțin efort.

În primul rând, este necesar un afișaj de perete perforat sau un raft Tego cu perforații Euro. In categoria „Display-uri pentru panouri perforate“  gasiti modele diferite de display-uri. Pe langa suportii pentru panouri perforate display-urile pentru expunere pe mese sau birouri,  display-urile rotative fac, de asemenea, parte din gama noastră. 

Cârligele pentru peretele perforat pot fi plasate după cum se dorește. Datorită perforatiei uniforme a panourilor, produsele pot fi fixate pe orice perete perforat și pe orice raft Tego. Cuiele pentru panouri cu perforatii tip euro sunt atat ușor de atașat cat și de îndepărtat.

Setul de cârlige de perete este completat de numeroase accesorii.Acestea includ suporturi atractive pentru produse, buzunare pentru etichete de pret sau suporturi pentru sine de pret.  Există numeroase posibilități de combinare și extindere.

 

Carlige de inalta calitate pentru prezentarea pe panouri perforate

Ați decis să vă amenajați spatiul cu panouri perforate?  În magazinul nostru online, puteți alege dintre cele mai diverse modele de cârlige pentru pereți perforați. De la cuie simple la duble, cu clapetă pivotantă și suporturi pentru reglete de pret. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru prezentarea ideală a bunurilor dumneavoastră pe panourile perforate.

Cârligele sunt disponibile într-o gamă largă de lungimi și grosimi de sârmă. Astfel, puteți adapta perfect accesoriile pentru magazine la sortimentul dumneavoastră de produse.Simpla fixare a cârligelor vă oferă flexibilitate în proiectarea prezentării mărfurilor dumneavoastra.

Pe lângă cele mai comune cârlige simple și duble, avem în gama noastră și cârlige duble speciale pentru sarcini grele. Acestea sunt perfecte pentru fixarea sigură a produselor mai grele pe panourile perforate. 

Accesorii securizare impotriva furtului pentru carlige

În plus, produsele dumneavoastra pot fi fixate pe cârligele de panouri perforate cu un sistem de blocare. Cu ajutorul încuietorilor, vă puteți securiza sortimentul împotriva furtului.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu glisați lacătul colorat pe cârligul de perete perforat respectiv. Produsele nu pot fi scoase din cârlig fără cheia necesară.

Descoperiți acum cârligul de perete perforat potrivit pentru suportul dumneavoastra de marfă. Așezați cârligele pentru panouri perforate pe display-ul de masă sau pe suportul rotativ de marfă. Oferim cârlige pentru diverse aplicații. Alegeți acum cârligele potrivite pentru domeniul dumneavoastră de aplicare!
 

Semnalizare pret pe panouri perforate

Semnalizarea preturilor este o tema centrala la Point of Sale / Punctul de vanzare . În plus față de regletele pentru rafturile Tego, există și alte opțiuni pentru semnalizarea preturilor pe panourile perforate.

Una dintre aceste opțiuni este utilizarea accesoriilor precum buzunarele pentru etichete de pret . Acestea sunt perfecte pentru etichetarea prețului direct pe produs. În acest fel, prețul este indicat în imediata apropiere a produsului. Produsele raman în continuare ușor de glisat pe cârlige.

 
Close menu
Inapoi sus