Panourile perforate pot fi organizate și optimizate foarte bine cu ajutorul accesoriilor adecvate. Aici veți găsi o gamă largă de produse pentru fixarea produselor, etichetarea prețurilor și echiparea cârligelor simple și duble cu mărfuri noi.
Inchide
Filter & Sort
34 Articol

Gama larga de accesorii pentru panouri perforate

Suporturile de perete perforate și cârligele de perete perforate sunt disponibile în multe modele diferite - gama noastră de accesorii pentru panouri perforate este la fel de diversă. Există o mare varietate de accesorii care pot fi combinate cu cârlige simple sau duble și care servesc unor scopuri diferite. Fie că este vorba de produse pentru fixarea mărfurilor, pentru etichetarea prețurilor sau pur și simplu pentru expunerea pe cârlige, selecția este mare. De exemplu, Etichetele adezive „Stockaid“  se aplica in cateva secunde pe produs si poate suporta pana la 500 g.
Cu ajutorul Display-ului „Agrotis“ prezentati in mod elegant produse mici.; chiar și broșurile pot fi puse la dispoziție direct lângă produs, pe panoul perforat, cu ajutorul suporturilor pentru broșuri.

 

Close menu
Inapoi sus