Display-urile din metal pentru panouri perforate sunt articole populare pentru amenajarea magazinelor sau dotarea firmelor.  Oferim display-uri pentru panouri perforate perforate într-o mare varietate de forme și dimensiuni. 
Inchide
Filter & Sort
13 Articol

Prezentare produse si echipare exclusiva a magazinelor 

Prezentarea mărfurilor este o componentă esențială în promovarea vânzărilor. Este important să fie flexibil, schimbător și, în același timp, de înaltă calitate în ceea ce privește prezentarea. Atunci când căutați amenajări de magazin și suporturi pentru mărfuri adecvate, este important să acordați atenție acestor puncte.

Display-urile pentru panouri perforate sunt un răspuns la întrebările legate de flexibilitate, versatilitate și inalta calitate.

Panourile perforate pot fi utilizate în mod flexibil. Elementele pot fi utilizate pe mese și tejghele, pe pereți și pe podea ca suporturi de sine statatoare. Standurile sunt, de asemenea, ușor de atașat și simplu de asamblat.

Flexibilitatea afișajului poate fi exploatată în continuare cu ajutorul cârligelor de perete perforate. Cârligele pot fi plasate oriunde pe panoul perforat. În acest fel, afișajul poate fi proiectat în mod flexibil.

Datorită cârligelor poziționabile în mod flexibil, afișajul poate fi utilizat întotdeauna într-un mod diferit. Accesoriile pot fi repoziționate pe panourile perforate cu puțin efort. 

Standurile noastre de prezentare vă pun în valoare amenajările magazinului..

Display-urile pentru panouri perforate pot fi folosite pentru a da magazinului sau companiei un aspect uniform.
 

Un display-o mie de posibilitati

Bineînțeles, este logic să se utilizeze panouri perforate pentru mobilarea magazinelor.  Dar un perete perforat oferă, de asemenea, multe posibilități în ceea ce privește echipamentele de afaceri. Pe perete pot fi așezate diverse materiale sau instrumente.

Cu articolele noastre, nu numai că folosiți spațiul nefolosit anterior, dar creați și multă ordine. Cârligele speciale vă permit să atașați o varietate de articole și diferite unelte.

În acest fel, angajatorii și angajații beneficiază de ordine, structură și flexibilitate.

Display-uri pentru Tego Metal: sortimentul nostru

Gama noastra include suporturi pentru panouri perforate cu bază fixă și pe rotile. Cele care pot fi poziționate în mod variabil și flexibil în sala de vânzări.

 Siatemul pentru panou perforat EDEN este echipat suplimentar cu două rafturi pentru zona de prezentare. Pentru pereți, există suporturi perforate potrivite pentru montarea pe perete. Produsul face parte din dotarea standard a magazinului și este disponinbil în două lățimi.

Cautati in loc de stand de sine statator un display pentru expunere pe masa?  Standul rotativ cu panou perforat functioneaza ca un display rotativ pentru expunere pe birou. Produsul are perforația tipică, practică, de tip Euro. Prin atașarea unor cârlige speciale, o mare varietate de produse pot fi afisate pe acest display.

Pe langa display-uri pentru mese si standuri de sine statatoare, exista in gama noastra si panouri perforate pentru suspendare pe perete. Cu 2 gauri pentru agatat , acest panou se poate prinde foarte usor si simplu pe perete.

Display-urile pentru panouri perforate si cele pentru suspendare pot fi accesorizate cu carlige pentru panouri perforate. Astfel pot fi oferite și bunuri în formate rare și ambalaje neobișnuite. Aruncați o privire la sortimentul nostru mare de cârlige pentru panouri perforate.

 
Lochwandaufsteller Eden aus Metall
Close menu
Inapoi sus