Intrucât spatiul din salile de targuri și expoziții este adesea rezervat pentru produsele expuse și oferite, spațiul pentru documentele care promovează vanzarile, cum ar fi cataloage, brosuri si pliante, este adesea limitat. Standurile pentru broșuri de sine statatoare, care pot gazdui mai multe materiale tiparite intr-un spațiu mic, sunt solutia perfecta.

Mai jos vă prezentăm gama noastră largă de standuri de broșuri si cataloage de sine statatoare.

Inchide
Filter & Sort
133 Articol

Standuri de sine statatoare in diferite variante


Standurile de sine statatoare si standurile pentru cataloage sunt disponibile in numeroase variante. Toate au un lucru in comun: afisarea pliantelor, a brosurilor, a cataloagelor mici sau a materialelor promotionale.
Puteti opta, in functie de necesitati, pentru standuri cu unul sau mai multe compartimente. Apoi, optimizati cat mai mut spatiul disponibil.
 

Privire de ansamblu asupra standurilor pentru pliante si cataloage

Standuri de sine statatoare - productie proprie

Multe din standurile noastre sunt produse de noi, de aceea pot fi customizate si prelucrate dupa cerintele dumneavoastra. Headerul aplicat pe acestea cu print individual la cerere afiseaza in mod vizibil mesajul dumenavoastra promotional. Materiale precum aluminiu, plexiglas, polistiren sau lemn atrag atentia datorita opticii elegante si de calitate.
Close menu
Inapoi sus