Intrucât spatiul din sală și expoziții este adesea rezervat pentru produsele expuse și oferite, spațiul pentru documentele care promovează vanzarile, cum ar fi cataloage, brosuri si pliante, este adesea limitat. Standurile pentru broșuri de sine statatoare, care adesea pot gazdui mai multe materiale tiparite intr-un spațiu mic, sunt solutia perfecta.
Mai jos vă prezentăm gama noastră largă de standuri de broșuri si cataloage de sine statatoare. 

Inchide
Aplica filtru
134 Articol

Standuri de sine statatoare in diferite variante

Standuri de sine statatoare si standuri pentru cataloage sunt disponibile in numeroase variante. Toate au un lucru in comun: afisarea pliantelor, a brosurilor, cataoagelor mici sau a materialialelor promotionale.
Puteti opta, in functie de necesitati, pentru standuri cu unul sau mai multe compartimente. Apoi, optimizati cat mai mut spatiul disponibil.
 

 Privire de ansamblu asupra standurilor pentru pliante si cataloage

  • standuri pentru pliante si cataloage cu unul sau mai multe compartimente - varianta clasica
  • ideale pentru targuri si expozitii: standurile pliabile se pot depozita si trasnporta foarte usor
  • compact si utilizabil pe toate partile: standul rotativ
  • pana la 40 de compartimente: cu acest stand obtineti cea mai buna privire de asamblu

Standuri de sine statatoare- productie proprie


Multre din standurile noastre sunt produse de noi, de aceea pot fi customizate si prelucrate dupa cerintele dumneavoastra. Headerul aplicat pe acestea cu print individual la cerere afiseaza in mod vizibil mesajul dumenavoastra promotional. Materiale precum aluminiu, plexiglas, plistiren sau lemn atrag atentia datorita opticii elegante si de calitate.
Close menu
Inapoi sus