Standurile de broșuri pliabile sunt ușor de transportat și, prin urmare, sunt perfecte pentru târguri comerciale și expoziții.
Inchide
Filter & Sort
11 Articol

Avantajele standurilor de pliante pliabile

Standurile pliante pentru broșuri sunt standuri de sine statatoare pentru expunere pe podea. Acestea oferă posibilitatea de a plasa diferite suporturi publicitare în același timp într-un spațiu mic. Standul pentru broșuri pliabile oferă insa chiar mai multe avantaje.

Avantajele unui stand de broșuri pliabil sunt evidente. În primul rând, este vorba de mobilitatea obiectului. Montat și demontat rapid, acesta poate fi transportat într-un mod care nu ocupă mult spațiu. Această caracteristică este deosebit de potrivită pentru târguri sau expoziții în locații în continuă schimbare.

Mobilitatea este susținută de manipularea ușoară a produsului. În majoritatea cazurilor, suportul mobil pentru broșuri este ușor de deschis. Datorită greutății sale reduse, nu este necesară o rezistență specială pentru acest lucru. Standurile de podea sunt desfășurate sau conectate între ele și sunt apoi pregătite pentru încărcarea și scoaterea treptată a broșurilor. Astfel se economisește spațiu și se păstrează imaginea de ansamblu a materialelor tipărite expuse.

Pentru majoritatea standurilor de broșuri pliabile este disponibilă o geantă de transport corespunzătoare. Aceasta permite schimbarea locației standurilor de broșuri în condiții de siguranță și securitate. Acest lucru previne zgârieturile și petele nedorite.
 

Standuri pliante in toate formatele

Standurile pentru broșuri sunt disponibile în toate formatele obișnuite de broșuri. 

În sortimentul nostru veți găsi articole în format A3, A4 și A5. În standurile de podea există loc și pentru broșuri 1/3 A4.
 

Standuri de pliante pliabile in sortimentul nostru online

Căutați un model cu compartimente pentru broșuri pe ambele părți? Ar trebui inclusă în preț o geantă de transport? Sau aveți nevoie de compartimente suplimentare pentru broșuri?

În sortimentul nostru online veți găsi diverse suporturi pentru broșuri, pliabile, care pot fi livrate în câteva zile. Standurile pliante pentru broșuri diferă prin anumite caracteristici.

Modelul „Punzar I“  iese in evidenta cu o tehnică de pliere inteligentă și un design modern. Standul cântărește aproximativ 5 kg, poate fi depozitat într-o geantă de transport și, prin urmare, este deosebit de potrivit pentru târguri și evenimente. Cele patru compartimente pentru broșuri conțin suficiente cataloage.

Suportul pentru broșuri descris mai sus este disponibil și în varianta cu două fețe. Display-ul cu doua fete „Punzar II“ este confectionat din otel, ca si primul model. Standurile pentru broșuri cu design în zigzag vă prezintă materialele într-un mod original și de înaltă calitate. Datorită celor opt compartimente diferite, pot fi prezentate în același timp o varietate de materiale publicitare.

Doriti ca pliantele sa fie protejate? Atunci modelul„Toca“ este exact ce cautati. Conține chiar și 5 compartimente pentru broșuri A4 și asigură un suport sigur datorită plăcii de bază cu greutăți. Acest suport pentru broșuri este fabricat din polistiren. În livrare este inclusă o geantă de transport asortată.

Pe langa standurile de pliante pliabile, trebuie luate in considerare si standurile rotative si cele cu roti.  Aceste suporturi pentru broșuri sunt, de asemenea, potrivite pentru prezentarea mai multor cataloage și broșuri. Rotile de sub suporturile de broșuri le fac mobile și flexibile la utilizare.
 

Un stand de pliante direct de la producator

Dacă sunteți în căutarea unui stand de broșuri, de ce nu optați pentru unul dintre standurile practice pentru broșuri pliabile. Continuați să prezentați într-un mod atractiv și de înaltă calitate. Rămâneți mobil. Și alegeți preferatul dumneavoastra.

În calitate de producător al multora dintre aceste articole, vă lăsăm multe opțiuni deschise în ceea ce privește producția. La cerere, suntem bucuroși să punem în aplicare solicitări și modele customizate.
Close menu
Inapoi sus