Prezentați-vă cataloagele și broșurile în mod atractiv într-unul dintre standurile noastre pentru cataloage.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Diferite display-uri pentru cataloage

Cu afișaje adecvate, puteți să vă puneți perfect în scenă cataloagele sau alte mijloace de informare. Vizitatorii și oaspeții sunt motivați să arunce o privire mai atentă asupra catalogului sau chiar să-l ia cu ei. Display-ul potrivit scoate in evidenta cataloagele tale.

Cataloagele în format A4 pot fi plasate în interiorul standurilor de catalog. În funcție de dimensiunea cataloagelor și de adâncimea display-ului, pe aceste standuri pot fi plasate mai multe sau mai putine copii. Introducerea cataloagelor este foarte simpla.

Display-urile prezintă cataloagele de înaltă calitate în diferite locații. Cataloagele sunt o componentă populară și centrală a măsurilor de marketing offline. Companiile din diverse industrii se bazează în continuare pe publicitatea prin intermediul cataloagelor.

Cataloagele flip cu imagini din gama de produse sunt încă populare pentru clienți astăzi. Atât în sectorul B2B, cât și în cel B2C, acestea sunt adesea folosite pentru a căuta noi clienti. 

Puteți afișa cataloagele publicitare la fiecare sediul al companiei sau în sucursala propriu-zisă. Dispay-ul pentru cataloage poate fi un adevarat eye-catcher în zona de recepție sau in salile de asteptare. În funcție de model, pot fi stabilite chiar și diferite ediții sau cataloage speciale. Poziționarea la intrare sau la ieșire vă invită să luați catalogul cu dumneavoastră în trecere.

În funcție de natura display-urilor, acestea poate fi utilizate și ca standuri mobile. Afișajele noastre mobile sunt ușor de depozitat și de transportat. În acest fel, puteți fi mutat cu ușurință dintr-un loc de utilizare în altul. 

Un display de cataloage elegant vă poate îmbunătăți vizual standul expozițional și vă poate pune cataloagele în lumina reflectoarelor într-un mod special. Coperțile cataloagelor sunt vizibile în mod clar pentru fiecare trecător. Folosește standurile noastre de cataloage pentru a atrage atenția clienților și a potențialilor clienți asupra cataloagelor tale.
 

Locuri de utilizare a cataloagelor

  • Targuri comerciale si evenimente
  • Expozitii
  • Receptii si sali de asteptare
  • Magazine/Supermarket
  • Petreceri anuale
  • Prezentari de produs
  • Ziua portilor deschise

Standuri pentru cataloage: atrage atentia la targuri comerciale si evenimente

În comparație cu simpla prezentare a cataloagelor, standurile de catalog oferă o alternativă de înaltă calitate și profesională. În interiorul display-urilor, exemplarele sunt perfect aranjate și asigură un aspect uniform. În plus, coperțile și cotoarele cataloagelor sunt vizibile în mod clar.

Atunci când selectezi afișajul potrivit, poți alege între diferite modele de catalog. Alege display-ul care se potrivește cel mai bine locației tale și prezinta cataloagele în cel mai bun mod posibil. Descoperă acum diferitele modele din magazinul nostru online.

Doriți să utilizați display-ul staționar sau mobil? Puteți alege între diferite materiale și construcții. Pentru mai multă mobilitate, ar trebui să optezi cu siguranță pentru un model ușor de mutat, cu un cadru de bază compact.

În plus față de o mare parte din afișajele din aluminiu, sunt disponibile articole din metal sau oțel. Opteaza pentru un model cu o forma si cu stabilitatea necesara locatiei tale.

Ar trebui să fie prezentat un singur catalog sau mai multe simultan? Doriți să evidențiați un catalog sau să expuneți mai multe cataloage de produse în același timp? Standurile de sine statatoare cu mai multe compartimente sunt ideale pentru prezentarea mai multor suporturi de imprimare simultan în imediata apropiere.

În cadrul display-ului, puteți selecta individual ordinea și aranjarea diferitelor suporturi. Exista modele accesibile din toate părțile și, prin urmare, care pot fi plasate oriunde în cameră.

Un număr mare de produse vă oferă expoziția de cataloage în unghiul optim de vizualizare. Acest unghi permite vizualizarea ideală a headerului. O extensie a acestei prezentări este un afișaj de catalog cu raft de birou. Catalogul poate fi așezat pe raft și răsfoit de către părțile interesate.

Un numar mare de diplay-uri de catalog prezinta cataloagele la inaltime vizuala si permit scoaterea lor la inaltime optima. Un stoc redus cu cataloage poate influenta aceasta inaltime.

Un display cu rafturi variabile previne acest efect. Rafturile se adaptează individual la numărul de cataloage. În acest fel, înălțimea confortabilă și prietenoasă cu spatele este asigurată permanent.

Ai idei foarte speciale pentru display-ul tau? Nu numai că producem suporturi în dimensiuni personalizate, dar putem oferi și un finisaj exclusiv. Imprimați logo-ul pe display sau alegeți culoarea dorita.

Va stam la dispozitie pentru selectia si designul standului catalogului dumneavoastra. Descopera acum varianta potrivita pentru compania ta!


 
Close menu
Inapoi sus