Suporturile pentru pliante cu expunere pe perete se utilizeaza mai ales acolo unde nu este destul loc sau posibilitatea plasarii unui stand de sine statator.
Montarea acestor suporturi se realizeaza cu ajutorul accesoriilor incluse intr-un mod simplu si rapid.

Inchide
Filter & Sort
57 Articol

Suporturi pliante cu expunere pe perete in toate dimensiunile si formele

Suporturile pentru broșuri cu expunere pe perete sau suporturile de perete pentru broșuri se montează pe perete atât în interior, cât și în exterior, cu ajutorul unor șuruburi. Suporturile pentru pliante sunt fabricate din materiale plastice, cum ar fi plexiglas și polistiren, sau din sârmă. Suporturile de broșuri din sârmă montate pe perete au mai multe compartimente pentru broșuri și sunt adesea folosite și ca agățători de reviste. Dimensiunile variază de la formatul A3 la 1/3 A4. Suporturile pentru broșuri cu capac sunt deosebit de populare pentru utilizarea în exterior și sunt impermeabile. Pe de altă parte, agățătoarele de broșuri sunt atârnate, de exemplu, pe people stoppere sau pe rafturi.

Suporturi pentru perete personalizate "Made in Germany"

În domeniul suporturilor de broșuri de perete și al suporturilor de suspendat, avem propriile capacități de producție. Acest lucru înseamnă că vă puteți proiecta suportul de broșură în mod individual - fie că are o formă specială, fie că are un logo sau un slogan imprimat pe el. Contactati-ne pentru variante personalizate!

Close menu
Inapoi sus