Toate suporturile pentru broșuri de perete și cele cu mai multe compartimente sunt de înaltă calitate și sunt ușor de montat pe perete.
Inchide
Filter & Sort
31 Articol

Suport de perete : suspendare eleganta a pliantelor

Tejghelele nu trebuie să fie aglomerate, iar spațiul este limitat. Suporturile pentru broșuri de perete sunt utilizate acolo unde nu există spațiu sau posibilitatea de a monta un stand de broșuri este limitata. Montarea pe perete a suporturilor de broșuri adecvate se face cu ajutorul accesoriilor potrivite și este, în general, posibilă fără probleme.

Atrageți atenția clienților dumneavoastra potențiali și existenți și informați-i în mod clar. Cu suporturile noastre de perete pentru broșuri, puteți atrage atenția clienților dumneavoastră direct asupra elementelor esențiale. Cu o față transparentă, broșurile sunt expuse în cel mai bun mod posibil. În acest fel atrageți rapid atenția potențialilor clienți.

În timp ce coperta stârnește interesul grupului țintă, informațiile relevante se găsesc în interiorul broșurii. Prin plasarea pe perete, aceste informații pot fi prezentate în imediata apropiere a produsului. Folosiți montarea liberă a display-urilor pentru instalarea în zona de intrare, la casa de marcat sau în apropierea produsului.
20-46-01_ch_1740x600

Suporturi pentru pliante cu suspendare de perete


Suporturi pliante pentru suspendare pe perete in formate standard

Combinați suporturile de pliante de perete prin conectare, cum ar fi diferitele noastre sisteme, în funcție de nevoile dumneavoastră. Alcătuiți singuri peretele de broșuri sau revista potrivita de perete. Cu unele suporturi pentru broșuri, puteți chiar să găzduiți diferite formate într-un singur suport pentru broșuri, într-un mod decorativ și cu economie de spatiu.

În sortimentul nostru veți găsi diverse display-uri în diferite formate standard.. Broșurile dumneavoastră au formatul clasic A4? Vă faceți reclamă companiei dumneavoastră în format 1/3 A4?

Vă oferim modele în diferite formate standard. De la A3 la  A4 și de la A5 la 1/3 A4. Descoperiți în gama noastră cuierul potrivit pentru 1 ori sau pentru mai multe.

În plus, orientarea joacă un rol important în alegerea modelului potrivit. În funcție de aspectul broșurii dumneavoastra, alegeți un articol în format portrait sau peisaj. Alternativ, optați pentru un articol care poate fi utilizat în ambele orientări.
 

Diferite modele de suporturi pentru pliante, direct de la producator

În domeniul suporturilor de broșuri de perete avem propriile opțiuni de producție. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă că puteți să vă proiectați suportul de broșură în mod individual. Fie că are o formă specială, fie că are un logo sau un slogan imprimat. Vom fi bucuroși să vă oferim display-uri personalizate.

În funcție de numărul de broșuri sau pliante pe care doriți să le expuneți, se pun în discuție diferite afișaje. Distingem între suporturi cu 1 compartiment și sau compartimente multiple.  De asemenea, puteți obține un număr mare de accesorii pentru suporturile de brosuri. Descoperiți selecția largă de display-uri de broșuri pentru montare pe perete.

Suporturi de perete cu 1 compartiment:

Suporturile de broșuri pentru perete sunt echipate cu un singur compartiment. Acestea sunt potrivite pentru afișarea de foi simple , broșuri sau cataloage mici. Datorită montajului simplu pe perete, acestea pot fi expuse în apropierea produsului . Și în acest caz, există posibilitatea de a alege între diferite materiale și formate.

Suporturi de perete cu mai multe compartimente:

Suporturile de perete pentru broșuri au mai multe compartimente pentru afișarea pliantelor sau a cataloagelor. Aici pot fi afișate diferite suporturi direct unul lângă altul. Aveți posibilitatea de a alege între display-uri cu două până la 12 și mai multe compartimente. Combinați suporturile individuale sau optați pentru un perete atractiv pentru broșuri.

Accesorii pentru display-uri pentru pliante:

Accesoriile oferite facilitează întreținerea și agățarea afișajelor de broșuri de perete. Utilizați adezivul și produsele noastre de îngrijire a plasticului pentru a curăța și întreține materialul. Suporturile și profilele de perete sunt utilizate pentru a fixa rapid afișajele. Îmbunătățiți prezentarea pliantelor cu accesorii de înaltă calitate.

Display-uri pliante pentru exterior

Afișarea broșurilor nu este utilă doar în interior. De asemenea, prezentarea de pliante și altele asemenea poate atrage atenția oamenilor asupra bunurilor și serviciilor dumneavoastră în aer liber. În plus, produsele pot fi promovate mai îndeaproape și în zona exterioară a sucursalei dumneavoastră. Plasați informațiile importante în aer liber cu un suport pentru broșuri de exterior.

Suportul nostru pentru broșuri impermeabil pentru utilizare în exterior are o închidere automată. Astfel, materialul broșurii rămâne uscat chiar și pe timp de ploaie. În zona dumneavoastra exterioară, display-urile cu 1 compartiment pot fi montate pe perete sau atașate la ferestre cu ajutorul ventuzelor. Display-urile pentru broșuri de exterior cu capac sunt disponibile în diferite formate.

Pentru a vă schimba inserțiile sau broșurile, deschideți pur și simplu capacul. La fel cum dumneavoastră schimbați conținutul, și clientul sau potențialul client poate avea acces la materialul respectiv. Materialul transparent asigură că pliantele, flyerele, cataloagele sau broșurile dumneavoastra sunt foarte vizibile. Alegeți un suport pentru broșuri de perete pentru lipire, înșurubare sau agățare.
 

Afisarea brosurilor in interior

În interior, suporturile de perete pentru broșuri sunt utilizate în principal la târguri comerciale, la punctele de vânzare și în zonele de intrare. Acestea sunt utilizate pentru a face ca informațiile importante să fie ușor de găsit și pentru a le oferi ca material de informare. În acest fel, oamenii pot accesa informațiile rapid si clar. 

Suporturile de pliante pentru perete pot fi fixate pe perete sau pe raft. Acestea pot fi plasate exact unde doriți și, prin urmare, sunt foarte prezente pentru potențialii clienți. O adâncitură facilitează îndepărtarea diferitelor produse imprimate. În plus, puteți adapta display-ul  la designul dumneavoastră corporativ.

Întăriți percepția mărcii dumneavoastra prin proiectarea corespunzătoare a suportului de broșură de perete. Alegeți dintre diferite culori și optați pentru imprimare sau inscripționare. Afișajele pot fi utilizate pe termen lung într-o locație sau în mod mobil pentru a vă prezenta afacerea într-un mod de înaltă calitate.
1Fachhaenger

Exemplu pentru suport cu 1 compartiment


wandprospekthalter-delux-3x-din-a4-und-6x-lang-din-67.0039.8-1

Exemplu pentru suport cu mai multe compartimente


Fixarea suporturilor de pliante de perete la punctul de vanzare

La punctul de vânzare, vă puteți promova inteligent produsele și broșurile prin intermediul unor suporturi specifice și al unor afișaje potrivite. În acest fel, vă scoateti în evidență produsele față de cele ale concurenților și puteți contribui la promovarea vânzărilor. Broșurile sunt deosebit de populare pentru publicitatea produselor la punctul de vânzare.

O broșură sau un pliant nu oferă doar posibilitatea de a atrage atenția celor interesați printr-un design atrăgător. Intr-o broșură se pot pune informații convingătoare, importante și suplimentare și să o prezentați în apropierea produsului. În acest fel, convingeți clientul de produs și consolidați loialitatea acestuia.

În cazul în care persoana respectivă duce acasă flyerul dumneavoastră și produsul dumneavoastră veti ramane in memorie. Acest lucru crește gradul de conștientizare al mărcii dumneavoastră și poate încuraja următoarea achiziție. De asemenea, un afișaj adecvat pentru broșuri de perete atrage atenția asupra pliantelor dumneavoastra de pe raft. De asemenea, permite afișarea directă și sigură a pliantelor și a altor produse la punctul de vânzare.

Descoperiți așadar diferitele display-uri pentru promovarea vânzărilor cu broșuri la locul de utilizare. Alegeți un model pentru fixare directă pe raft. Sau atașați afișajul prin lipire, cu ventuze adezive sau prin înșurubare. Descoperiți acum afișajul potrivit pentru pliantele, flyerele, cataloagele sau broșurile dumneavoastră.
 

Display-uri din plexiglas pentru promovarea vanzarilor

Oferim display-uri pentru broșuri din plastic, metal, rame de sârmă sau plexiglas transparent de înaltă calitate. Acest material vă oferă un suport atractiv pentru broșuri pentru zona respectivă de utilizare pe termen lung. În același timp, broșurile dvs. sunt perfect vizibile și atractiv expuse în interior. O prezentare în unghiul optim de lectură îmbunătățește și mai mult acest efect.

Materialul transparent nu afectează aproape deloc prezentarea atractivă a pliantelor, broșurilor sau cataloagelor dumneavoastră. Folosiți afișajele acrilice pentru a expune o singură inserție sau mai multe inserții diferite. În calitate de producător, vă putem oferi nu numai modele standard, ci și display-uri de lux. În plus, există opțiunea de etichetare sau imprimare în funcție de dorințele dumneavoastră.

Acum alegeți suportul de perete potrivit, din plexiglas sau alte materiale. Alegeți un model în format A4, A5 sau 1/3 A4 pentru a se potrivi broșurii dumneavoastră. Alegeți un afișaj de perete pentru broșuri de dimensiunea potrivită și îmbunătățiți-vă vizual prezentarea. 
Close menu
Inapoi sus