Display-urile noastre profesionale si calitative pentru expunere pe masa se pot utiliza in toate sectoarele de activitate: la targuri comerciale, in spatii de vanzare, expozitii, cabinete medicale sau institutii publice.

Informatiile devin astfel accesibile si vizibile.
Inchide
Filter & Sort
52 Articol

Standuri versatile cu expunere pe masa de la VKF Renzel

Suporturile noastre pentru broșuri cu expunere pe masa sunt fabricate de preferință din materiale plastice, cum ar fi plexiglas, polistiren sau PVC rigid. Plexiglas conferă stabilitate suporturilor de broșuri de masă și, datorită proprietății transparente a acesteia, o vedere clară a broșurilor, pliantelor și fluturașilor. În schimb, suporturile pentru broșuri de masă din PVC rigid sunt o alternativă ieftină, în timp ce variantele din oțel impresionează prin stabilitatea lor ridicată și designul de înaltă calitate. Formatele variază de la A4 - A7, precum si formatul  1/3 A4.

Display-uri de sine statatoare pentru pliante pentru expunere pe masa

Fie că doriți să achiziționați un suport pentru broșuri cu unul sau mai multe compartimente, fie că aveți nevoie de un suport rotativ pentru flyere din motive de spațiu, aici veți găsi o gamă largă de suporturi pentru broșuri de masă adecvate. În calitate de producător al multora dintre aceste articole, garantăm calitatea produselor. Doriți să vă personalizați standurile de broșuri - să le produceți în dimensiuni personalizate sau să le imprimați cu logo-ul companiei dumneavoastră? Contactati-ne!


 

Close menu
Inapoi sus