Standuri pentru brosuri: disponibile in toate formatele standard, cu unul sau mai multe compartimente, ca versiune de perete sau de sine statatoare, precum si in format portrait sau landscape.
Inchide
Filter & Sort
15 Articol

Prezentati pliantele in mod atractiv

Pliantele și materialele publicitare se pot prezenta în mod atractiv cu un stand de pliante atragator. Indiferent de ce tip este, clientul dumneavoastra va avea imediat o imagine de ansamblu bună a pliantelor expuse. Datorită subdiviziunii în compartimente, chiar și un numar mare de  pliante pot fi prezentate atractiv, fără a pierde din claritate.

Standurile noastre pentru pliante sunt fabricate din plexiglas rezistent sau polistiren. Designul lor simplu formează un cadru decorativ, fără a distrage atenția de la publicitatea dvs. Designul discret le face versatile pentru utilizarea în sălile de vânzări, la standurile de la târguri și la recepții.

Display-urile se integrează armonios în orice concept de cameră. Toate suporturile de pliante de masă au un finisaj cristalin, astfel încât vizitatorii pot avea o primă impresie directă asupra pliantelor expuse. Suporturile pentru pliante pot fi așezate de sine statator sau montate pe perete.

  • disponibile in toate formatele standard
  • forma speciala a standurilor impiedica rasturnarea materialelor publicitare
  • pentru plasarea pe mese, countere sau rafturi
  • indepartarea usoara a diferitelor pliante
  • prezentarea vizuala de inalta calitate a materialelor publicitare
  • disponibile in format portrait sau landscape

Prezentare cu economie de spatiu pe mese si countere

Oferim diverse suporturi pentru pliante pentru prezentarea materialelor publicitare și a broșurilor. La noi veți găsi standuri cu una sau mai multe părți, inclusiv sisteme extensibile. Prin conectarea mai multor standuri, puteți crea un sistem de prezentare individual cu suporturile noastre pentru pliante.

Standurile noastre promoționale sunt disponibile atât în format landscape, cât și portrait și se potrivesc pentru pliante de până la dimensiunea A4. Multe standuri de masă pot fi montate și pe perete. Vă recomandăm în special suporturile noastre de masă de înaltă calitate, realizate din plexiglas cu un design modern în zigzag. În loc să vă așezați pur și simplu suporturile de imprimare unul lângă altul, puteți prezenta până la patru broșuri diferite, decalate pe diagonală.

Standuri pliante pentru 1/3 A4, A6, A5 si alte dimensiuni

Standurile pentru pliante oferă spațiu nu numai pentru pliante, ci și pentru alte materiale tipărite. Acestea sunt disponibile în diferite formate standard, de la 1/3 A4 la A4. Standurile pot susține pliante pliabile, tipărite pe ambele fețe sau pur și simplu tipărite.

În special atunci când sunt utilizate pe tejghele, veți observa că trecatorii iau de obicei pliantele din compartimentele din față. Acest lucru vă permite să puneți pliantele speciale în centrul atenției printr-o poziționare orientată.

Fiți atenți la numărul de pliante din stand. O modalitate de a nu lăsa clienții dezamăgiți este să aveți o inserție laminată cu un cod QR. Să spunem că doriți să atrageți atenția asupra unui produs sau program specific - prezentati un cod QR cu un link direct către aplicația sau magazinul dumneavoastra online.

Standuri cu unul sau mai multe compartimente

Doriți să folosiți spațiul atractiv de pe tejghea pentru a prezenta diferite pliante? Atunci ar trebui să folosiți un suport pentru pliante cu mai multe compartimente. În aceste compartimente pot fi afișate diferite materiale, deoarece toate au același format standard.

Puteți fie să prezentați același fluturaș de mai multe ori, fie diferite pliante într-un singur display. Compartimentele decalate ale standurilor permit clienților să vadă cu ușurință titlurile pliantelor. Acest lucru face ca gama de pliante diferite să fie rapid vizibilă și invită la răsfoire.

În funcție de dorințele dumneavoastră, puteți alege să prezentați pliantele unul lângă altul sau unul în spatele celuilalt. Oferim standuri pentru pliante cu până la 6 compartimente. Găsiți standul de pliante potrivit pentru utilizarea pe tejgheaua dumneavoastra.
tischprospektstaender-flexxible-4362-2

Standuri pliante pentru orice sector de activitate

În aproape toate industriile, presa scrisă este folosită pentru promovarea vânzărilor, fie că este vorba de o agenție de turism, o bancă sau un hotel. Standurile noastre decorative pentru pliante oferă cadrul ideal pentru mediile dvs. de imprimare și se integrează discret în orice mediu.

Folosiți standurile ca instrumente de informare în spațiile publice pentru a prezenta în mod atractiv broșurile publicitare sau pentru a expune mini-cataloagele într-un mod atrăgător. Standurile noastre robuste pentru broșuri sunt, de asemenea, ideale la târguri și evenimente. Datorită materialului transparent, paginile de titlu ale pliantelor rămân clar vizibile.

Găsiți acum standurile pentru pliante potrivite și prezentați-vă clar mediile tipărite într-un spațiu mic. Decideți singur dacă doriți să expuneți unul sau mai multe pliante pe stand. Există chiar loc pentru pliante în diferite limbi într-un stand multiplu - perfect pentru hoteluri sau operatori turistici.

Prezentarea de înaltă calitate a pliantelor dvs. se reflectă și în imaginea externă a companiei dvs. Modul în care vă prezentați pliantele este la fel de important ca și prezentarea internă și externă a companiei în ansamblu. Selectați display-uri de înaltă calitate pentru a vă reprezenta afacerea în mod profesionist. 

Display-uri pentru flyere si pliante

Pliantele și broșurile sunt un instrument publicitar important pentru companii, deoarece oferă clienților informații valoroase și oferte actuale. Pentru a atrage potențialii clienți, o prezentare atractivă este esențială. Standurile decorative pentru pliante oferă cadrul perfect și permit o bună vizibilitate a suporturilor dvs. tipărite.

Standurile noastre pentru pliante pot fi utilizate pentru diferite formate de suporturi tipărite. Fie că este vorba de 1/3 A4, A5 sau alte formate - standurile noastre vă prezintă pliantele în mod optim. Forma înclinată a standurilor asigură, de asemenea, un unghi de citire confortabil. Display-urile transparente pot fi montate cu ușurință la punctul de vânzare, la recepție sau la târguri.
Close menu
Inapoi sus