In acesta categorie gasiti suporturi pentru brosuri in toate formatele standard, cu unul sau mai multe compartimente, in format portrait sau landscape. 


 
Inchide
Aplica filtru
15 Articol

Evidențiați-vă materialele publicitare cu ajutorul standurilor pentru pliante

Standurile pentru pliante sunt o modalitate deosebit de eficientă de a atrage atenția asupra gamei dumneavoastra de pliante și a unei mari varietăți de broșuri. Aceste ajutoare de prezentare sunt disponibile atât ca modele cu expunere pe birou cât și pentru montare pe perete. Luați, de exemplu, suportul de broșuri cu 4 compartimente "Universum" format 1/3 A4, care poate fi utilizat cu patru compartimente pentru broșuri unul lângă altul, atât în varianta montată pe perete, cât și în cea pe podea. Fabricat din polistiren cristalin, acest model este o variantă deosebit de populară pentru prezentarea pliantelor.

Un model care permite montarea atât unul lângă altul, cât și unul în spatele celuilalt este sistemul de suport pentru broșuri "Alpha", extensibil. Acest suport pentru broșuri realizat din turnare prin injecție este potrivit pentru broșuri în format A5 sau format 1/3 A4 portrait și poate fi utilizat în mod deosebit de flexibil. Sau puteți opta pentru suportul pentru pliante "Vicia" cu 6 compartimente, extensibil din lateral. Acest suport de pliante din polistiren transparent este echipat cu șase compartimente pentru broșuri, unul după altul, ceea ce îl face ideal pentru o prezentare extinsă pe mese și tejghele.

Display-ul potrivit pentru fiecare pliant

Modelul de suport pentru pliante pe care îl alegeți depinde întotdeauna de domeniul de aplicare dorit. Câte broșuri publicitare sau pliante doriți să prezentați și cât spațiu aveți la dispoziție pentru prezentare? Ar trebui să fie una dintre variantele populare de suporturi pentru pliante din plexiglas sau căutați un model colorat, atrăgător, din polistiren? Doriți un afișaj de birou sau intenționați să îl montați pe perete?

În magazinul nostru online, veți găsi modelul potrivit pentru fiecare utilizare: de la compartimente pentru broșuri etajate până la un suport de broșuri de masă cu două compartimente pentru broșuri, unul lângă altul. Vă oferim standuri pentru pliante care oferă suporturilor dumneavoastra publicitare suficient spațiu și un design atractiv. Asamblarea și dezasamblarea ușoară este garantată și cu aceste modele - selectați acum suportul pentru pliante pentru broșurile dumneavoastră și comandați direct.

Close menu
Inapoi sus