Kategoriebanner_Klapprahmen_RO
Rame click din aluminiu pentru posterele dumneavoastră. Acestea se numără printre cele mai bine vândute în sectorul prezentărilor.
Inchide
Filter & Sort
20 Articol

Deschide, introdu posterul, inchide si agata

Prezentarea profesională a posterului și schimbul rapid al acestuia joacă un rol într-o varietate de locații. Pentru afișarea pe termen scurt sau permanentă a anunțurilor, ramele click de aluminiu au devenit un sistem foarte utilizat de rame. Acestea nu numai că se pot utiliza cu inserții de diferite tipuri și dimensiuni, dar sunt protejate împotriva razelor UV și a apei de ploaie și pot fi înlocuite în câteva secunde.

După cum sugerează și numele, posterele din rame sunt schimbate cu ajutorul unui mecanism click..Acest lucru permite îndepărtarea printr-un click a foliei de acoperire și a conținutului. Acum trebuie doar să înlocuiți posterul, să puneți folia de acoperire deasupra și să inchideti printr-un click.

Schimbarea rapidă a conținutului permite actualizarea permanentă a informațiilor și a ofertelor. Ramele din aluminiu sunt perfecte pentru promoții și anunțuri pe termen scurt. Acest lucru vă permite să rămâneți flexibil și spontan în ceea ce privește anunțurile, deoarece prezentarea poate fi implementată în doar câteva secunde.

Pe lângă utilizarea ușoară a ramelor, acestea pot fi montate în diverse locuri. Ramele pot fi suspendate de tavan, utilizate împreună cu un suport sau atașate pe perete. Acest lucru face posibilă amplasarea liberă a modelelor pe mese și tejghele, ca o suspensie sau pe perete.

În plus, ramele click pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior. Datorită foliilor impermeabile și a tehnologiei adecvate de profilare, apa de ploaie nu vă poate afecta conținutul. De asemenea, anunțurile dumnevaoastra sunt protejate de decolorarea datorată razelor solare.

Simplitatea utiluizarii si a montării ramelor face ca acestea să fie un echipament de bază popular pentru orice companie. Deviza noastra "Made in Germany" vă asigură că produsele vă vor însoți mulți ani.

Diferite formate

Ignifug

Impermeabil

Direct de la producator

Totul depinde de rama potrivita

Posterele și fotografiile de toate formele și dimensiunile arată deosebit de bine cu o ramă publicitară asortată. Folosiți în acest scop ramele noastre de aluminiu de înaltă calitate. Acestea sunt ușor de utilizat, atractive și au o gamă largă de utilizări.

Avem o gamă largă de rame în sortimentul nostru. Pe lângă ramele clasice click din aluminiu, veți găsi și ramele populare pentru postere cu colțuri drepte sau colturi rotunde. Dar și modelele ignifuge, ramele click tip sandwich sau ramele cu clipuri pe două fețe completează gama noastră extinsă.

Alegerea ramei click depinde dacă doriți să folosiți postere sau imagini cu o singură față sau cu două fețe. În acest scop, oferim în gama noastră exemple cu mai multe fețe. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru a fi atârnate sau pentru a fi utilizate în vitrinele magazinelor. În acest fel, clienții și trecătorii intră în contact cu inserțiile dumneavoastra pe ambele părți.

De asemenea, contează și modul în care urmează să fie atașata rama. Numeroasele opțiuni din selecția de produse sunt completate de o selecție de diferite elemente de fixare. Perforatiile, spuma adeziva si alte elemente de fixare sunt disponibile la comandă. Alegeți opțiunea potrivită pentru nevoia dumneavoastră.

Doriți să vă prezentați conținutul în interior sau in aer liber? Ramele click impermeabile, cu folii de acoperire rezistente la UV, sunt ideale pentru utilizarea în exterior. Acest lucru vă permite să vă faceți publicitate și să oferiți informații în mod permanent în exterior, protejându-vă de apa de ploaie. În special pe promenade sau în zonele pietonale, puteti transmite mesajul dumneavoastra la un numar mare de clienti.

Atunci când vă decideți asupra articolului dorit, puteți alege din multe alte variante. Una dintre ele este alegerea latimii profilului. Puteți obține modele standard în lățimi de profil de 25 mm și 32 mm, precum și în lățimi mai înguste și mai groase. În plus, veți găsi rame ignifuge, certificate în conformitate cu DIN 4102.

Când vine vorba de design, nu decideți doar ce tip de colțuri preferați. În plus față de culorile clasice, ramele click sunt disponibile în diferite culori RAL. 

După cum puteți vedea, gama noastră nu acoperă doar nevoia de articole standard. Putem oferi la cerere si rame personalizate.. În calitate de producător, aveți, de asemenea, opțiunea de a comanda produse speciale. 

Rame de aluminiu in diferite culori

Rame click de aluminiu pentru domeniul dumneavoastra de activitate

Ramele din aluminiu sunt ușoare, simple și, mai presus de toate, versatile. Acestea pot fi găsite, printre altele, în clădiri publice, magazine și centre comerciale. În acest caz, ele atrag atenția asupra avizelor, publicității sau atentionarilor speciale. Datorită cadrului simplu, inserția se află în prim-plan.

Ramele click A0 și A1 sunt potrivite pentru publicitate pe suprafețe mari. În fața teatrelor sau a cinematografelor, de exemplu, ramele pot fi folosite permanent pentru a face publicitate la spectacole. Posterele mai mari pot fi schimbate într-un timp scurt. Pelicula de acoperire stabilizată UV protejează afișele de decolorare atunci când sunt utilizate pentru publicitate permanentă.

Doriți să marcați public rutele de evacuare și salvare? Trebuie să furnizați informații clar vizibile despre atentionari speciale? Sunteți în căutarea ramei potrivite pentru programul dumneavoastră săptămânal sau zilnic? Ramele click din aluminiu facilitează mult comunicarea cu clienții, angajații, trecătorii sau pacienții. În calitate de producător, garantăm o mai bună lizibilitate a posterelor, complet fără reflexii de lumină.

 Pentru o iluminare de primă clasă a anunțurilor dumneavoastră, vă recomandăm ramele noastre cu LED-uri. Acestea combină caracteristicile practice ale unei rame click cu o iluminare uniformă prin module LED. Această iluminare are un efect deosebit asupra percepției clienților.

Indiferent de rama de fixare pe care o alegeți, vă oferim exact gama potrivită de rame click pentru postere, panouri publicitare și fotografii. Luați-vă măsurile și alegeți un cadru robust și stabil din gama noastră.

Alegeți-vă rama dintr-o gamă largă de variante și ridicați-vă prezentarea la un nou nivel. Beneficiați de numeroasele avantaje ale ramelor și efectuați modificări ale afișului în câteva secunde. Cu ramele noastre, sunteți înarmat împotriva razelor solare și a apei de ploaie. Folosiți cadrele interschimbabile în interior sau în exterior, după cum doriți.

Alegeți dintre formatele obișnuite A0, A1, A2, A3, A4, A5 și dimensiuni speciale. Vom fi bucuroși să vă personalizăm ramele sau să producem ramele in dimensiunile dorite de dumneavoastra. 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne»
Close menu
Inapoi sus