Ramele modulare sunt rame din aluminiu, posterele fixandu-se pe acestea cu ajutorul unor arcuri de fixare. Posterele sunt prezentate astfel perfect intinse si fara cute.

Ramele sunt disponibile in forma ovala, rotunda sau dreptunghiulara.


 
Inchide
Filter & Sort
4 Articol

Prezentarea usoara a materialelor publicitare

Ramele stretch sunt rame din aluminiu pe care se prind posterele si afisele cu ajutorul arcuri spiralate. Materialele publicitare sunt astfel prezentate fără cute și de înaltă calitate. Rama este formata dintr-un profil de tub oval, un profil rotund sau unul pătrat. Mai jos va prezentam gama noastra de rame decorative din aluminiu.
 

Ramele potrivite pentru materialul dumenavoastra publicitar

Asezarea in rama a posterului dorit are loc în doar câțiva pași. Cadrul subțire din aluminiu găzduiește arcuri spiralate în cele patru colțuri ale sale. În funcție de articol, se pot utiliza cleme de crocodil sau cleme din plastic pe aceste arcuri. Posterul se ataseaza apoi la aceste cleme. Acest lucru se face prin simpla prindere a celor patru colțuri ale afișului în clemele de pe cele patru colțuri ale cadrului posterului. Și deja rama este gata pentru expoziție.

La schimbarea posterului in rama se procedeaza utilizand acelasi principiu. În primul rând, cele patru cleme sunt eliberate de pe afișul vechi unul după altul și apoi se fixeaza noul afis. Ramele sunt disponibile în formatele standard A4 - A0.
 

Utilizare flexibila: rame stretch

Modelele din gama noastră online nu sunt doar ușor de utilizat, ci și ușor de instalat. Datorită materialului de aluminiu, ramele sunt foarte usoare.

Fără a fi legate de o anumită greutate, ramele pot fi, desigur, utilizate flexibil. Picioarele din plexiglas sunt disponibile pentru fixarea pe podea. Cu ajutorul ochetilor, elementele pot fi suspendae de tavan.

După cum puteți vedea, rame pentru toate domeniile de aplicare. Ramele pot fi așezate cu ușurință pe birouri și mese, atârnate pe pereți sau plasate direct deasupra produselor. Instalarea sau plasarea este posibilă în format portrait sau landscape.

Rame direct de la producator

Ramele ușoare și versatile sunt fabricate direct de noi. În calitate de producător al acestora, va garantam calitatea acestor produse.

Dacă doriti alte formate sau un articol personalizat, nu este nicio problema. În calitate de producător, avem multe posibilități în domeniul personalizării articolelor.
Close menu
Inapoi sus