Standurile de informare de sine statatoare sunt ideale pentru prezentarea posterelor si a informatiilor diverse. Formatele disponibile sunt A4 pana la A0, precum si formate customizate.
Prezentate intr-un mod calitativ, vor atrage in mod sigur atentia trecatorilor.


 
Inchide
Filter & Sort
39 Articol

Produse pentru prezentarea posterelor si a foilor informative

Fie că sunteți în căutarea unui stand de informare pentru târguri, evenimente, expoziții sau alte evenimente. Sau dacă doriți să vă echipați spațiile comerciale, cabinetele sau birourile cu standuri info.

Afișajele fac pur și simplu parte din echipamentul de bază al multor instituții publice și companii. Acestea sunt foarte ușor și simplu de utilizat. Motivele individuale pentru un stand de informare pot fi schimbate în câțiva pași simpli.

Anunțurile dumneavoastra pot fi afișate rapid prin simpla glisare sau prin utilizarea funcției de pliere. Un buzunar în formă de U sau o folie protectoare asigură faptul că printurile nu se deterioreaza in urma contactului cu influențele externe. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza aceleași anunțuri la nesfârșit, chiar și pe termen lung. Acest lucru permite economisirea costurilor și a forței de muncă.

Există spațiu pentru conținut în diferite formate în interiorul ramelor click sau al buzunarelor în formă de U. Pe lângă dimensiunile clasice ale afișului, cum ar fi A1 și A2, există multe alte dimensiuni. Există, de asemenea, spațiu pentru fișe informative mai mici sau inserții în afișajul stand-up. Acest lucru facilitează tipărirea de printuri adecvate cu imprimanta clasică de birou.

Formatele A4 și A3 s-au dovedit a fi populare. Orientarea în format portrait sau landscape este gratuită pentru multe dintre produsele noastre. În acest fel, beneficiați de suporturi publicitare care se caracterizează prin flexibilitate remarcabilă și utilizare de lungă durată. Prin urmare, există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de proiectarea suporturilor publicitare.

 

Display-uri pentru interior si exterior

Această gamă include, în principal, display-uri de sine statatoare pentru interior. Display-urile pot fi amplasate la intrare sau la alegere în sala de vânzări. Ele pot fi utilizate pentru expunerea prețurilor, în scopuri publicitare sau ca afișaje informative.

Nu numai utilizarea flexibilă, ci și aspectul simplu permite o utilizare versatilă. Datorită acestor caracteristici, standul clasic de informații poate fi găsit aproape peste tot. Le puteți găsi în magazine, restaurante sau spitale.

Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste articole nu sunt potrivite pentru marketingul în aer liber. Spre deosebire de display-urile pentru clienți rezistente la intemperii, acestea nu au aceeași robustețe și tehnologie de profil. Standurile de interior pot fi utilizate în aer liber pentru perioade scurte, pe vreme bună. Dacă sunt utilizate permanent în aer liber, este posibul ca in timp produsul sa se deterioreze.

Pentru exterior recomandam display-urile noastre pentru aer liber. Printre acestea se numără people stopperele impermeabile sau display-urile stradale. Aceste afișaje de exterior oferă spațiu pentru inserții de format mare sau pentru inscriptionarile dvs. proprii cu ajutorul markerilor cu cretă. Chiar și de la distanță, trecătorii pot observa cu usurinta publicitatea dumneavoastră.

Atenția pe care o atrag people stopperele  în exterior este egalata în interior de standurile info de interior. Standurile de podea de diferite înălțimi și chiar modelele extensibile facilitează publicitatea la o înălțime optimă de vizualizare. Articolele noastre sunt ideale pentru informarea sau publicitatea în imediata apropiere a produsului.

Printre altele, această caracteristică joacă, de asemenea, un rol important în semnalizarea prețurilor. Prețul ar trebui să fie marcat în imediata vecinătate a bunurilor. De aceea, este atât de important ca standurile de informare să ofere un anumit grad de flexibilitate. Display-urile cu înălțime reglabilă pot fi adaptate în mod optim la înălțimea raftului sau la dimensiunea produsului.

Când vine vorba de promovare, această schimbare este, de asemenea, un factor important. În interior pot fi plasate reclame pentru oferte, produse sau evenimente. Datorită unei manipulări simple, conținutul poate fi schimbat în cel mai scurt timp. Publicitatea poate fi schimbată rapid. Prin urmare, campaniile de reduceri pe termen scurt și vânzările pot fi implementate în mod spontan.

Sfaturile și informațiile importante sunt la fel de rapid accesibile. Atunci când sunt prezentate într-un mod de înaltă calitate, informațiile sunt, în general, observate de trecători. În locul foilor de informații detașate sau a anunțurilor lipite, suporturile de sine statatoare oferă o soluție solidă și durabilă.
 

Publicitate efectiva cu standuri info

În gama noastra de produse online veți găsi o varietate de standuri de prezentare. Standurile de informare prezentate mai sus sunt potrivite pentru o varietate de posibilități. Standurile au caracteristici diferite. Decideți care dintre ele vi se potrivește cel mai bine.

Standurile de informare sunt standuri clasice de sine statatoare pentru utilizare în interior. Toate acestea pot fi folosite pentru a afișa publicitate sau conținut informativ. O distincție poate fi făcută în primul rând în ceea ce privește formatul de inserție al standurilor de informare. Astfel decideți ce format trebuie să aibă afișajul.

O altă diferențiere poate fi realizată prin forma și modelele versatile. Diferitele inserții pot fi plasate în rame de tip click, rame glisante sau rame pentru postere. Fiecare dintre aceste variante este recomandată pentru o manipulare ușoară și un schimb rapid de conținut.
Ramele sunt definite prin schimbul de conținut cu o funcție de pliere. Acestea sunt compuse din patru elemente de cadru care pot fi deschise și închise individual. O folie protectoare este ușor de introdus în interior. Echipat cu o folie, conținutul poate fi protejat de lichide sau alte influente din mediul exterior.

Foliile de protectie înfășoară în mod protector suporturile de imprimare. Nu numai că împiedică murdărirea afișelor și a panourilor publicitare, dar protejează și împotriva razelor UV. Aceasta contracarează decolorarea culorilor. Foliile sunt menținute în poziție în rama click.

O folie de protectie este, de obicei, inclusă în diversele afișaje de informații sau este disponibilă ca accesoriu. Pentru ramele pentru postere sau ramele glisante, în loc de folii se folosesc buzunare în U din PVC sau din alte materiale. Acestea oferă, de asemenea, o anumită protecție pentru conținutul dumneavoastră.
Abdeckfolien für Infodisplay und Infoaufsteller

Buzunarele în formă de U și buzunarele din plexiglas sunt utilizate pentru rame de poster și rame click. Buzunarele se introduc în ramele standurilor de informare. Inserția sau posterul este apoi împinsă în buzunarele în U. Buzunarele și foliile sunt disponibile în diferite formate.

Diferitele rame sunt sustinute cu o tija și un picior stabil. Diferitele materiale ale piciorului permit diferite modele cu un suport ferm. Produsele noastre din aluminiu au o suprafață acoperită cu pulbere de înaltă calitate.

Pe lângă ramele înclinate sau tijele curbate, sunt disponibile și afișaje informative drepte. Cadrele noastre de bază oferă o gamă deosebit de largă de utilizări. Cadrul, format dintr-un suport și un tub de suport, poate fi adaptat în mod flexibil cu ajutorul accesoriilor corespunzătoare.

Decideți-vă acum aici pentru standul de afișaj care vă rezumă cel mai bine dorințele. Fie pentru utilizare pe o singură față sau pe două fețe, fie cu un compartiment suplimentar, fie în varianta LED care atrage atenția. Cu gama noastră de standuri de informare, vă oferim echipamentul de bază potrivit pentru orice tip de publicitate și informare.

Standuri info in diferite variante

Verschiedene Infoständer als Collage abgebildet

Cu ajutorul tehnologiei versatile a ramelor snap, posterele și panourile publicitare pot fi schimbate în câțiva pași simpli. Acest lucru înseamnă că suporturile pentru afișe pot fi utilizate rapid și ușor pentru noi campanii și idei. Pe lângă ușurința de utilizare, greutatea redusă a standurilor de informare din aluminiu vorbește, de asemenea, în favoarea utilizării standurilor.


Acest lucru le face ușor de transportat. În plus, aceasta face ca standurile de informare să fie echipamente practice la târguri comerciale, evenimente și funcții de orice fel. Puteți utiliza și dumneavoastră standurile de informare și standurile pentru afișe versatile. Alegeți modelul care corespunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră în ceea ce privește designul și utilizarea.

Close menu
Inapoi sus