beachflag-haiflosse-13790-1

configureaza »


beachflag-tropfen-13688-1

configureaza »Steagurile de plajă stârnesc interesul de la distanță, sfidează vântul și vremea și sunt, prin urmare, mijloace populare de publicitate în aer liber.
Inchide
Filter & Sort
11 Articol

Diverse steaguri de plajă ca suport publicitar pentru interior și exterior

În special în zonele exterioare, steagurile de plajă sunt mijloace publicitare foarte populare. Acestea atrag rapid atenția vizitatorilor datorită mărimii și formei lor. Steagurile convexe sunt vizibile de la distanță. Din acest motiv, sunt adesea folosite ca puncte de atracție la târguri comerciale, evenimente, centre comerciale și zone pietonale.

Steagurile de plajă cu forme dinamice punctează, de obicei, prin designul lor aerodinamic. Tipărite cu un design adecvat, cu logo-ul sau sloganul companiei, acestea sunt printre cele mai atractive elemente de publicitate exterioară. Fie că este vorba de un design în formă de lacrimă sau dreptunghiular și drept. Steagurile de plajă sunt platforma ideală pentru mesajul dumneavoastră.

Nu doar pe plajă steagurile de plajă atrag atenția pe scară largă. Ca steaguri versatile pentru evenimente, acestea au devenit adevărate clasice în domeniul mijloacelor de publicitate interioară și exterioară. În fața fiecărui magazin, restaurant sau ca însoțitor atrăgător la evenimente, steagurile de plajă atrag atenția.

Datorită instalării rapide și ușoare, steagurile de plajă personalizabile sunt adesea folosite la târguri comerciale, conferințe și evenimente. Mijloacele publicitare tipărite sunt utilizate la evenimente în aer liber și în interior. Datorită dimensiunii și a imprimării atractive, acestea atrag atenția maselor.
Diverse plăci de bază și accesorii completează gama de steaguri de plajă. Folosirea sacilor care pot fi umpluți cu apă și nisip asigură stabilitatea steagurilor în aer liber. În plus, sunt disponibile diferite suporturi pentru picioare pentru a alinia în mod optim afișajul la zona de utilizare.

Picioarele pentru paleți, un vârf de pământ sau o bandă de bordură ajută la asamblarea modelelor. În același timp, stabilitatea afișajului este susținută. Puteți alege dintre diferite forme și versiuni de suport. 
Mit Wasser und Sand befüllbarer Fuß für Beachflags

Steaguri de plaja accesibile in diferite variante

În aer liber, steagurile de plajă atrag atenția ca pânze publicitare foarte rezistente la intemperii. Țesătura din poliester de înaltă performanță și rezistentă face din steagurile de plajă solide niște tovarăși puternici. Un imprimeu atractiv face ca prezența steagurilor de plajă să fie perfectă.

Înainte de a imprima steagul de plajă, trebuie să alegeți una dintre diferitele forme. În magazinul nostru online, nu primiți doar standuri în diferite modele. În plus față de suportul de sol, trebuie să vă decideți și asupra înălțimii, precum și asupra formei și versiunii.

După cum s-a descris deja mai sus, puteți alege între diferite versiuni de suporturi de podea. Standurile de podea rotunde și unghiulare, precum și modelele speciale sunt disponibile online. Crucile de sol și picioarele pentru paleți asigură suportul steagului de plajă. O pungă de apă care poate fi umplută asigură o greutate suplimentară.

Cadrul este așezat pe bază. Acesta este disponibil în diferite înălțimi totale de până la 5 m. Versiunile înalte sunt recomandate pentru suprafețe mari. Versiunile înalte sunt recomandate pentru suprafețe mari, pentru a vă dezvălui compania, structura sau locația. Acest lucru oferă trecătorilor o imagine de ansamblu rapidă a locului în care vă expuneți.

Versiunile mai mici nu sunt folosite doar în aer liber, ci și în interior. În fața intrărilor, în centrele comerciale sau în apropierea produselor, le puteți folosi ca etichete publicitare sau de reducere. Cu semnele "SALE" sau procente imprimate pe ele, ofertele sunt clar vizibile.
Beachflag in verbreiteter Tropfenform
Beachflag in Form einer Haiflosse

Disponibile cu print pe una sau ambele parti

Diferitele forme de steaguri de plajă sunt disponibile într-o gamă largă de înălțimi. În formă de aripa de rechin sau de lacrima, puteți obține exemplare de la 2,3 m până la 5 m. Steagurile de diferite forme sunt fabricate din poliester de înaltă calitate. Puteți să vă imprimați pe ele motivul dorit.

Trimiteți-ne datele de imprimare și vom efectua gratuit o verificare profesională a datelor. Acest lucru vă va asigura rezultate de imprimare de înaltă calitate. La cerere, vom fi bucuroși să realizăm date de imprimare adecvate pentru dumneavoastră.

În mod standard, imprimarea se face pe o singură față. În consecință, poliesterul este imprimat pe o singură față. Imprimarea strălucește pe cealaltă parte, astfel încât mesajul dvs. publicitar este vizibil pe ambele părți.  

Pentru lizibilitatea ambelor fețe, se recomandă imprimarea pe ambele fețe. Aici, un strat de barieră este cusut în poliester. Prin imprimarea pe ambele fețe, mesajul dvs. publicitar este atrăgător, prezent și eficient.

Un element rotativ în ramă asigură că motivele dvs. se află întotdeauna într-o poziție nouă. De îndată ce un vânt suflă pe steagul de plajă, acesta se ajustează și steagul este clar vizibil de jur împrejur. Acesta se realiniază în mod constant cu vântul. Transformați trecătorii din toate direcțiile în părți interesate cu ajutorul rotitoarelor blânde de vânt.

Există posibilitatea de a alege între diferite versiuni. Pe de o parte, puteți obține cadrele fără imprimare de la noi. Pe de altă parte, bineînțeles, cu o imprimare digitală unică. Echipamentul este completat de o geantă de transport, care este disponibilă ca versiune suplimentară.
 

Steaguri rezistente la furtună pentru orice ocazie

Alegeți modelul, forma, dimensiunea și montarea la sol care se potrivesc cel mai bine ocaziei dumneavoastră. Produsele noastre oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă duce publicitatea exterioară la nivelul următor. 

Descoperiți numeroasele posibilități pe care le oferă steagurile de plajă în promovarea vânzărilor dumneavoastră. Ofertele sunt clar recunoscute prin intermediul publicității. La târguri comerciale, evenimente sau festivaluri, compania dvs. este vizibilă de la distanță. În zonele pietonale și în centrele comerciale, puteți atrage în mod eficient atenția asupra afacerii dvs. cu ajutorul afișajelor mobile.

Folosiți steagurile de plajă într-o varietate de moduri. Datorită noilor steaguri cu imprimare digitală, publicitatea poate fi întotdeauna adaptată rapid, iar standul poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp. Ca parte integrantă a promovării vânzărilor dumneavoastră, afișajele de exterior rezistente la intemperii nu trebuie să lipsească. Creati cu bucurie un punct de atracție stabil și mobil.
Close menu
Inapoi sus