Standurile pentru postere/panouri atrag repede atentia si trezesc curiozitatea in trecatori.
In acesta categorie gasiti display-uri promotionale elegante si decorative de diferite forme, dimensiuni si variante.

Ce model alegeti depinde de locul unde doriti sa-l plasati. Posterele in formate standard sau customizate sunt protejate si se inlocuiesc foarte usor.

 
Inchide
Filter & Sort
39 Articol

Un stand pentru postere pentru o prezentare perfecta

Publicitatea tiparita, chiar si in vremuri digitalizateeste o optiune foarte populara si eficienta pentru promovarea vanzarilor. Prezentarea este expresivă și adaptabilă. Singura dificultate constă în găsirea ramei potrivite pentru suportul publicitar.

În primul rând, ar trebui să se ia în considerare locul în care se va aplica publicitatea prin afișaj. Este nevoie de un suport publicitar pentru exterior sau pentru interior? Ar trebui să fie, de asemenea, rezistent la intemperii pentru a face publicitate în orice vreme? În multitudinea de afișaje de podea, există unele afișaje de exterior care sunt rezistente la intemperii datorită unei anumite tehnologii de profil.

Unde este poziționat standul? În funcție de locație, modelele cu două sau trei fețe sunt mai potrivite pentru a se adresa trecătorilor decât cele cu o singură față. Cu toate acestea, plasat la intrare sau pe un perete, un produs cu o singură față ar fi suficient. Așadar, cu câte parti doriți să atrageți atenția asupra ofertei, afacerii sau promoțiilor speciale?

Ar trebui să fie incluse și accesoriile? Atunci când se face publicitate cu afișe, rafturile practice pentru broșuri sau suporturile pentru pliante pot fi extrem de eficiente. Nu li se adresează doar vizual trecatorilor, ci pot lua și ceva cu ei acasă. Pliantul sau broșura este garantat că le va aminti multă vreme de mesajul afișului. Alte accesorii ca rotile sau un header diferentiaza display-urile intre ele.

Ce dimensiune doriti sa folositi pentru a va face publicitate? Există suporturi pentru afișe de diferite dimensiuni: A4, A3, A2, A1 și multe alte formate sunt dimensiuni standard în gama noastră. Inserțiile în diverse formate se potrivesc perfect în ramele click ale standurilor publicitare. Doriți să vă schimbați suportul publicitar? Posibil în câteva secunde cu ajutorul tehnologiei simple a ramei snap.
 

Schimbarea usoara si rapida a posterelor

Afișarea sau postarea de afișe face posibilă efectuarea unor ajustări rapide. Astfel, acesta acționează ca un suport publicitar flexibil și ușor de manevrat. Prin urmare, suporturile pentru afișe sunt perfecte pentru a atrage atenția în mod repetat asupra promoțiilor, ofertelor sau informațiilor. Tipărite rapid, anunțurile pot fi prezentate direct în display-ul potrivit. 

Este nevoie de foarte puțin efort pentru a face acest lucru. Mai întâi, se desfășoară părțile individuale ale cadrului afișului. Apoi, afișul vechi poate fi îndepărtat și noul afiș poate fi introdus. În cele mai multe cazuri, pe noul afiș se poate aplica o folie protectoare (deosebit de utilă pentru utilizarea în exterior). În cele din urmă, părțile ramei trebuie doar închise din nou și schimbarea afișului este gata.
Auswechseln von Werbeinhalten bei Plakatständern

După schimbarea posterelor, vechile afise pot fi, de obicei, depozitate din nou. Datorită protecției din ramă și a utilizării unei folii de protecție, afișele și anunțurile rămân de bună calitate. Astfel, nimic nu stă în calea reutilizării.

Tipul de modificare descris mai sus este utilizat la majoritatea suporturilor pentru postere. Unele modele permit schimbarea afișului prin intermediul unei fante pe o parte laterală. În acest caz, suportul vechi este pur și simplu împins afară din cadru și cel nou este împins înăuntru. Per total, există mai multe opțiuni de schimbare diferite în gama noastră. Cu toate acestea, toate aceste opțiuni sunt extrem de rapide și ușor de utilizat.

Standuri pentru postere flexibile in diferite variante

Pentru diferite mesaje publicitare și locații, există diferite modele de display-uri de sine statatoare în care suporturile publicitare sunt afișate în mod optim. În timp ce standurile de masă sunt amplasate pe tejghele și mese, standurile de podea sunt poziționate liber în sala de vânzări, la receptii sau în spațiile publice.

Deși standurile sunt amplasate pe podea, ele se află în câmpul vizual al clienților. Majoritatea standurilor pentru postere afișează afișul respectiv la o înălțime optimă și, prin urmare, atrag privirile trecătorilor. Informațiile importante sau anunțurile publicitare sunt astfel comunicate în mod eficient.


Ar trebui ca suportul pentru postere să fie integrat discret în biroul sau în spatiul dumneavoastra de afaceri, de exemplu? Atunci standurile publicitare detașabile pe două fețe sunt o opțiune potrivită pentru dumneavoastră. Sau căutați un suport de afișaj versatil pentru prezentarea la 360 de grade a motivelor dumneavoastră?

Display-urile cu mai multe fețe sunt potrivite pentru a vă prezenta produsele din toate părțile. Acestea se adresează trecătorilor din direcții diferite și, astfel, atrag mai multă atenție. Avem diverse soluții de produse pentru acest domeniu de aplicare, cum ar fi standurile noastre triunghiulare versatile sau coloanele de informații complete și moderne.

După primirea standurilor pentru postere și a stâlpilor de informare, acestea pot fi amplasate cu ușurință în zona de intrare, în spațiile publice sau în spațiile comerciale. Cele mai multe dintre aceste produse sunt standuri de interior.

Display-urile stradale și people stopperele WindSign impermeabile sunt adecvate pentru utilizare în exterior. În zilele călduroase de vară, oamenii din zonele pietonale   pot fi informați despre magazinul, restaurantul și ofertele dumneavoastră. Și chiar dacă plouă, standurile de exterior pot fi lăsate afară. Pe timp de noapte sau în timpul furtunilor puternice, people stopperele pot fi ușor pliate și depozitate în interior.

Standurile menționate mai sus pot fi echipate cu accesoriile potrivite. În acest fel, puteți duce nu numai standul publicitar, ci și publicitatea prin afișaj la următorul nivel. Pe lângă foliile de protecție pentru anunțurile dvs., puteți găsi, de asemenea, cadre de baza, buzunare pentru broșuri sau headere ca accesorii pentru standurile pentru afișe.

Cu ajutorul accesoriilor aveți posibilitatea de a vă susține și mai mult mesajul publicitar. Acest lucru se poate face cu broșuri și pliante, cu benzi de mercantizare pentru produse sau cu ajutorul unui poster.

 

Descoperiți avantajele standurilor moderne pentru afișe și afișaje publicitare

Atunci când vine vorba de prezentarea posterelor sau a informațiilor de orice fel în cel mai atrăgător mod posibil, suporturile pentru postere sunt alegerea ideală. Pe lângă prezentarea ideală, standurile pentru broșuri conving prin ușurința de manevrare și flexibilitatea de utilizare.

Astfel, este greu de imaginat o prezentare modernă a ofertei dumneavoastră fără standuri publicitare. In oferta noastra veți găsi standurile informative potrivite pentru compania dumneavoastră, pentru următorul târg sau eveniment.

Beneficiați de construcția stabilă, tehnologia avansată și designul modern al produselor oferite aici. Conștientizați domeniul de aplicare al afișajului publicitar. Unde doriți să vă faceți publicitate? Și cum doriți să faceți publicitate? Trimiteți-ne o cerere de oferta și vă vom ajuta să vă puneți în aplicare direct ideea.
Close menu
Inapoi sus