La targuri comerciale, expozitii si alte evenimente, aceste display-uri apartin produselor standard pentru prezentarea si expunerea bannerelor.
Acestea se evidentiaza prin usoara utilizare : bannerele in diferite dimensiuni sunt usor de transportat si se monteaza foarte rapid.


 
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

 

Standuri bannere pentru diferite sectoare de activitate

Diferitele standuri pentru bannere din gama noastră online sunt potrivite pentru târguri comerciale și pentru toate celelalte campanii de vânzări la punctul de vânzare, în zonele pietonale sau în centrele comerciale. Dar și în sectorul corporatist, standurile de bannere asamblate și dezasamblate rapid sunt folosite mereu pentru prezentări. Pliabile în doar câțiva pași simpli, standurile pentru bannere sunt ideale pentru toate companiile care doresc să își prezinte publicitatea rapid și flexibil în diferite locații, în mod repetat. Standurile pentru bannere sunt, de asemenea, o alegere bună atunci când vine vorba de amplasarea flexibilă a bannerelor în săli de ședințe sau de conferințe, într-un magazin sau într-o altă locație.

Standuri banner ușoare și flexibile pentru afacerea dumneavoastra

Standurile practice pentru bannere vă oferă diverse posibilități de a vă plasa serviciile sau anumite produse într-un mod bine direcționat sau, de asemenea, de a furniza informații despre compania dumneavoastră, o promoție sau despre anumite produse la târguri sau evenimente. Afișajul pentru postere și bannere "Snap" este un afișaj de înaltă calitate pentru utilizare în interior. Cu acest suport pentru bannere, posterele și bannerele sunt fixate cu ajutorul benzilor de prindere "Poster Snap" în lățimea dorită. Acestea sunt atașate la tubul suportului din aluminiu extensibil continuu cu ajutorul unor elemente de fixare cu eliberare rapidă. Afișajul pentru postere și bannere "KN-P" are un suport "Chep" din oțel care, plasat sub un palet, asigură o bună stabilitate. Tubul pătrat din oțel și aluminiu este extensibil la infinit, iar barele de prindere "Poster-Snap" din aluminiu permit schimbarea rapidă și ușoară a afișelor. Sau puteți opta pentru afișajul de bannere "Snap-Como", care constă într-un set de bare de prindere "Poster-Snap" din aluminiu cu cleme, 2 țevi de susținere din aluminiu cu capace de capăt gri și două picioare de susținere din oțel acoperit cu pulbere. Cu acest suport pentru bannere aveți posibilitatea de a alege între patru lățimi diferite ale planșei.


Impact publicitar mare fără o investiție mare de timp

Standul pentru bannere poate fi utilizat într-o varietate de moduri și atrage întotdeauna atenția asupra noilor produse, a unei promoții speciale sau a unei oferte individuale. Nu contează dacă acestea sunt amplasate la târguri și evenimente comerciale, în fața unui magazin sau în cadrul companiei: Standurile pentru bannere impresionează prin construcția lor ușoară și opțiunile flexibile de depozitare. Alegeți dintre diferitele sisteme online de aici și decideți asupra standurilor pentru bannere care sunt cele mai potrivite pentru a vă răspândi mesajul. Pentru utilizarea mobilă, standurile pentru bannere au caracteristici speciale, pliabile și pot fi astfel depozitate rapid în mașină și apoi repoziționate rapid la fața locului.
Close menu
Inapoi sus