Display-uri pentru afisaje, pentru prezentarea eleganta si informativa a materialelor publicitare.
Sunt disponibile in forma curbata cu picior elegant de aluminiu sau in variante mai masive cu baze de sustinere stabile.

Puteti alege din modelele noastre standard, sau va putem crea modelul dumneavosatra individual.


 
Inchide
Filter & Sort
19 Articol

Display-uri moderne, care atrag atentia asupra dumneavoastra 

Acestea sunt tovarășii noștri constanți în sălile de expoziție, showroom-uri, la târguri și la tot felul de evenimente: standurile de expoziție atrag rapid atenția ca suporturi de oferte și atrag atenția asupra ofertei companiei sau, de asemenea, asupra anumitor articole promoționale într-un mod atractiv: fie cu un corp curbat din aluminiu periat, fie ca suport de birou cu un tub de suport robust din aluminiu sau ca un cadru ușor din aluminiu cu un cadru pliabil discret. Diferitele modele de display-uri de expoziție, display-uri de preț și de informare, precum și diverse display-uri de showroom vă prezintă oferta în cele mai diverse variante. Acestea sunt ușor și rapid de instalat, pot fi depozitate în siguranță și cu ușurință și fac o figură frumoasă în orice showroom.

De exemplu, dacă optați pentru afișajul de informații "Curved", alegeți un model cu un cadru pliabil din aluminiu care are o peliculă de acoperire anti-reflectiva, stabilizată UV. Acest lucru oferă fiecărui vizitator o prezentare rapidă a întregii game de produse. Un plus practic: datorită unui mecanism rotativ, ecranul poate fi utilizat atât în format portrait, cât și în format landscape. Pe de altă parte, display-ul de showroom Z-Form atrage imediat atenția prin suportul de podea elegant curbat în formă de Z, iar producția completă din plexiglas face din acest display de showroom un punct de atracție extravagant.

Atat de versatilă este gama de afișaje de prețuri și informații

Profitați de oferta versatilă din magazinul nostru online și folosiți afișajul expozițional cu care obțineți cel mai bun efect. Există multe modele si variante diferite din care puteți alege. Vom fi bucuroși să vă consiliem personal pentru detalii suplimentare.

Close menu
Inapoi sus