Standurile expo oferă privitorului informații versatile dintr-o singură privire. Ca atare, este greu să ne imaginăm gama de echipamente pentru târguri și evenimente fără ele, ca standuri de informare moderne și clar dispuse.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Afisaje info versatile pentru fiecare sector de activitate

În calitate de standuri imobiliare, acestea oferă, de asemenea, vizitatorilor interesați o imagine de ansamblu impresionantă a ofertei imobiliare actuale. Standurile de informare sunt echipate cu diverse buzunare și compartimente și dispun de spații publicitare generoase pentru prezentarea materialelor informative pe ambele părți.  În acest fel, oferta imobiliară poate fi citită într-un mod bine ordonat și compact și este ușor și simplu de atașat. Fie că este echipat cu 20, 12 sau 8 buzunare informative de dimensiuni egale, fie că este prevăzut cu un cadru din aluminiu mai mult sau mai puțin rezistent: profitați de numeroasele opțiuni diferite pe care standurile de expunere le au la dispoziție pentru prezentarea ofertei.

Sunteți în căutarea unui afișaj informativ versatil care să ofere clienților dumneavoastră o imagine de ansamblu bine organizată a anumitor produse și promoții? În același timp, standul de expunere ar trebui să se integreze în mod ideal în showroom-uri sau chiar în zona vitrinei magazinului?  Atunci cu siguranță veți găsi aici cel mai potrivit: pentru că avem multe standuri de expunere diferite în diferite dimensiuni, aranjamente, forme și design. Standul info „Makler II“  este un display indragit, de exemplu, nu doar in sectorul imobiliar: cu 20 de buzunare din plexiglas unul langa altul, display-ul oferă trecatorilor o imagine de ansamblu a produselor deosebit de compactă și foarte lizibilă, chiar și prin vitrinele magazinelor. Display-ul imobiliar „Construct“  convinge cu o suprafata publicitara ordonata si clara. Cadrul usor din aluminiu se combina perfect cu un sistem practic de sarma pentru fixarea celor 8 buzunare din plexiglas.

Standuri expo: standuri cu o functionalitate remarcabila

Bineînțeles, alegerea unui stand de expunere adecvat depinde de domeniul de utilizare. Acest lucru determină dimensiunile standului de informare, precum și dimensiunea și compoziția completă a acestuia. Pe lângă agențiile imobiliare care folosesc acest mijloc publicitar pentru a-și prezenta oferta, multe companii se bazează pe standurile de informare și în zona de intrare și recepție, în sălile de ședință si conferinte, la targuri , expozitii si alte evenimente.  Buna funcționalitate, designul practic și materialele ușoare fac din standurile de expunere mijloace publicitare foarte indragite. Discrete, versatile și elegante, standurile moderne se armonizează rapid cu orice concept de spațiu.
Close menu
Inapoi sus