Inchide
Filter & Sort
279 Articol

Informati si expuneti intr-un mod atractiv

Dumneavoastra. și compania dumneavoastra. doriți să vă prezentați în cel mai bun mod posibil? Acest lucru include afișarea adecvată și atractivă a materialelor publicitare. Display-urile de podea asigură o reproducere atractivă a conținutului dumneavoastră. Acestea pot fi instalate în mod flexibil în sala de vânzări, la standurile expozitionale sau la recepție.

Sunt recomandate exponatele de podea, deoarece sunt ușor de amplasat. Afișajele pot fi utilizate oriunde doriți să faceți publicitate și să informați. Rapid de instalat și cu o stabilitate ridicată, acestea nu sunt potrivite doar pentru utilizare pe termen lung. Modelele noastre sunt, de asemenea, recomandate pentru evenimente scurte și spontane.

Acest lucru vă permite să atrageți atenția asupra informațiilor, ofertelor sau anumitor situații într-un mod atractiv, chiar și în timp scurt. Diferitele prezentări din podea asigură o mai mare vizibilitate a inserțiilor informative. Trecătorii și clienții sunt anunțați la o înălțime ideală de vizualizare.

În interiorul panourilor de expoziție și al panourilor de informare, există spațiu pentru conținuturi de diferite dimensiuni. Formatele clasice, cum ar fi A4, A3 sau chiar A1, sunt ușor de introdus. Există, de asemenea, spațiu pentru mai multe inserții în același timp. În acest fel, este posibilă și o prezentare pe mai multe pagini sau o prezentare mai cuprinzătoare.

Tehnologia simplă de ramă pliabilă sau unitățile glisante ale diferitelor afișaje facilitează schimbarea suportului de imprimare. Modificările sau adaptările pe termen scurt sunt astfel posibile într-un timp foarte scurt. Profilul respectiv menține inserțiile în poziție. În același timp, materialele publicitare sunt protejate împotriva influențelor externe, cum ar fi murdăria.

Generați mai multă atenție din partea clienților

Cu standurile noastre de sine statatoare pentru pliante informative, standurile pentru postere și afișele informative, vă puteți face spațiile de afaceri prietenoase pentru clienți și, în același timp, puteți promova vânzările. Designul lor bine conturat și atrăgător trezește interesul clientului dumneavoastră. În același timp, afișajul vă prezintă compania în mod profesionist.

Fie ca indicator în zonele de intrare, pentru descrierea produselor la târguri comerciale, pentru etichetarea prețurilor în sălile de vânzare sau ca panou de informare la evenimente. Nu există limite în ceea ce privește utilizarea sa. Clienții, vizitatorii și oaspeții dumneavoastră vor fi întotdeauna bine informați.
Standuri de sine statatoare in formate standard
În comparație cu afisele conventionale sau cu cele autoadezive, suporturile de podea generează de obicei și mai multă atenție. Datorită amplasării eficiente, standurile se află direct în calea clientului sau a trecătorului. Clientul este confruntat direct cu mesajul publicitar. Acest lucru duce la afișarea eficientă a informațiilor, a publicității sau chiar a prețurilor.

Dar cum găsiți modelul potrivit pentru domeniul dumneavoastră de utilizare? Afișajele publicitare sunt utilizate peste tot. Ele sunt elemente de bază ale echipamentelor pentru magazine și afaceri, precum și o parte importantă a promovării vânzărilor. Diferite caracteristici fac ca afișajele să fie mai mult sau mai puțin potrivite pentru afacerea dumneavoastră.

Căutați un model pentru utilizare exclusivă în interior? Standurile de prezentare nu sunt doar un punct de atracție în sala de vânzări. În zona exterioară, acestea generează un interes nemijlocit ca panouri pentru trotuare sau ca people stoppere pentru clienți. În zona exterioară, un număr mare de persoane pot fi transformate în părți interesate.

Pe lângă publicitatea pe scară largă, prezentările pe mai multe pagini joacă, de asemenea, un rol important pentru unele companii. Un afișaj poate atrage atenția mai multor clienți în același timp. Interesul suplimentar poate fi stârnit și cu ajutorul iluminatului. Suporturile pentru postere iluminate cu LED-uri asigură o iluminare de fundal de înaltă calitate .

Cu diversele modele de display-uri de podea, oferiți anunțurilor dumnevaoastra un interes suplimentar din partea clienților și a vizitatorilor. Exemplarele sunt potrivite atât pentru a se adresa unui anumit grup, cât și pentru marketingul de masă.
 
Produsele noastre pentru domeniul dumneavoastră de activitate

Gama noastră de produse vă oferă o selecție largă pentru promovarea vânzărilor. Pe lângă standurile clasice de informare, standurile de expunere și stâlpii publicitari, puteți descoperi și șevalete cu un design frumos. In gama noastra puteti gasi nenumărate modele și suprafețe de prezentare.

Standurile de informare pot fi utilizate în orice scop. Afișajele informative sunt echipate rapid cu noi anunțuri și servesc în mod optim ca indicatoare, panouri de informare sau ca suport publicitar. Conținutul poate fi afișat în mod optim în diferite formate.

Standurile noastre de expunere sunt potrivite în special pentru agenții imobiliare. Cu până la 20 de buzunare de inserție, se poate afișa un număr mare de conținuturi diferite. Afișajele cu suprafață anodizată argintie se integrează rapid în orice mediu.

Formatele clasice de afișe pot fi adaptate în multe dintre standurile de prezentare. Cu toate acestea, suporturile pentru postere sau stopperii pentru clienți sunt cele mai potrivite în acest scop. În zonele exterioare, puteți utiliza, de asemenea, stopperii pentru clienți și WindSigns permanent ca publicitate exterioară.

Standurile pentru paleți sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea în aer liber. Cadrul poate fi atașat direct la palet și, prin urmare, se află în imediata vecinătate a produsului. Acest lucru face ca standurile pentru paleți să fie recomandate și pentru etichetarea atractivă a prețurilor.

În timp ce standurile menționate până acum oferă spațiu pentru postere, șevaleturile sunt destinate designului individual. Tablele de creta de pe șevalete pot fi desenate în mod liber cu markere de cretă. Deoarece panourile sunt ușor de curățat, noul conținut sau noile oferte pot fi promovate în cel mai scurt timp.

Șevaletele sunt disponibile în diferite dimensiuni, pe care pot fi așezate plăcile de ardezie din lemn sau plastic. Ca plăci de pavaj, acestea sunt adesea folosite în aer liber. Acest tip de afișaj de podea se bazează în primul rând pe o prezentare naturală și un design liber.
 
Confectionarea si imprimarea standurilor de sine statatoare 

Suntem producători de diverse standuri de podea și putem, de asemenea, să vă personalizam și să vă imprimăm standul în funcție de dorințele dumneavoastră. Imprimarea pe header sau pe rama suportului de podea oferă o identificare suplimentară a afacerii dumneavoastră. Numele, logo-urile, culorile sau alte imprimări sunt ușor de realizat.

Sunt posibile modificări suplimentare cu ajutorul unor accesorii suplimentare. Pe de o parte, primiți echipamente pentru configurația de bază, precum și articole suplimentare. Compartimentele pentru broșuri, tăvile pentru broșuri și buzunarele pentru inserții completează prezența dumneavoastra publicitară. În plus față de anunțurile sau publicitatea afișată, se poate face publicitate și prin distribuirea de materiale de mână.

În acest fel, le oferiți trecătorilor ceva de luat cu ei, care le va aminti de afacerea dvs. pentru o perioadă și mai lungă de timp. Cârligele pentru benzi de mercantizare pot fi folosite pentru a oferi produse, cadouri sau articole de igienă. În plus, afișajele pot fi extinse cu spațiu publicitar suplimentar. Se pot atașa rapid bannere suplimentare, rame pliabile și rame glisante.

Folii de acoperire, plăci de bază sau elemente de înlocuire sunt disponibile ca extensii pentru echipamentul de bază al afișajului dumneavoastră. Foliile în format e standard asigură protecția inserțiilor dumneavoastră. Cu ajutorul bazelor suplimentare, vă puteți echipa perfect afișajul de informații.

 
Close menu
Inapoi sus