Display „All-round”

Cod produs: 51.0014.1
  • variabilă în înălțime
  • potrivit pentru ramele de poster până la A3 landscape
  • pot fi atașate diverse accesorii
Detalii produs »

Specificaţie

Parti utilizabile 1 fata
Lungime suport 500 mm
Lungime folosibila 430 mm
Forma tub patrat
Material aluminiu / metal
Culoare argintiu
Material baza otel
Culoare talpa argintiu similar cu RAL 9006
Dimensiune talpa 300 x 300 mm (l x A)
Înălțime totală 1.100-2.000 mm

Descriere produs

Cu ajutorul suportului "All-round", prețurile, informațiile sau ofertele pot fi afișate aproape de produs și într-un mod atractiv. De asemenea, mai multe rame pot fi atașate în același timp la profil. Afișați mai multe inserții în paralel și faceți publicitate în diferite formate. O varietate de cleme permite o ajustare individuală a suportului de furcă pentru aplicația dumneavoastră.

Datorită profilului simplu cu design curbat, afișajul poate fi utilizat în diverse industrii. Acesta poate fi amplasat în mod ideal lângă paleți, pe rafturi sau poziționat liber în zona de vânzare pentru a atrage atenția asupra produsului dumneavoastră. Atunci când este utilizat ca afișaj de informații sau de prețuri, baza dreptunghiulară asigură un suport sigur.

Suportul este alcătuit dintr-un suport din oțel, un tub pătrat din oțel, ambele acoperite cu pulbere de culoare argintie similară cu RAL 9006, precum și un tub din aluminiu îndoit într-un braț de extensie. Brațul oferă o lungime utilă de 430 mm pentru afisele dumneavoastră. Datorită echipamentului, acesta poate fi întotdeauna adaptat la utilizarea respectivă.

Accesorii

Mai mult..
Close menu

View products

Contact

Telefon


Iuliana Gurita
+49 2874910374

WhatsApp


Trimite mesaj pe:
+40 764 888 778

VKF Renzel România
Inapoi sus