Sevaletele noastre sunt perfecte pentru interior sau exterior, pentru restaurante, hoteluri sau in gastronomie.
La noi gasiti variante clasice din lemn cu tabla de plastic sau in stil modern din plexiglas, sau chiar in varianta din otel.


 
Inchide
Filter & Sort
8 Articol

Sevalete ca si cadre pentru placi de oferte

Vă oferim diferite șevalete pentru fiecare ocazie. Descoperă gama noastră de șevalete și alege-ți preferatul - ai posibilitatea de a alege între multe modele și variante diferite. Șevaletul pentru placute de oferte de exemplu, este un model foarte clasic, realizat din lemn de fag, pe care planșele de oferte pot fi poziționate în mod practic. Sau optati pentru sevaletul„Exhibit“, creat din otel pulverizat intr-un design modern, pur. Sevaletul„Easel“  este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior si este alegerea perfecta pentru restaurantul, cafeneau sau gradina de vara.  
 

Nimeni nu poate trece de aceste sevalete!

În timp ce inițial șevaletul a fost folosit în principal de artiști și pictori pentru a poziționa pânzele și tablourile, astăzi îndeplinește o mare varietate de funcții. Multe companii folosesc șevalete din lemn sau, de asemenea, din aluminiu sau oțel la târguri și evenimente comerciale pentru a atrage vizitatorii la standul lor. Însă multe restaurante, cafenele și afaceri de catering, în special, au ajuns să aprecieze și ele avantajele șevaletului. Montate și demontate rapid, acestea atrag atenția vizitatorilor prin forma și dimensiunea lor specială. Ele pot fi etichetate individual și reetichetate în mod repetat - acest lucru face ca șevaletul să fie un suport publicitar versatil și popular. Magazinul nostru online are cu siguranță șevaletul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Aflați acum despre toate formele, materialele și dimensiunile.
Close menu
Inapoi sus