Coloanele publicitare sunt atractive atât în interior, cât și în exterior. Ele atrag atenția de la distanță la târguri, în magazine sau în zonele pietonale.

 
Inchide
Filter & Sort
12 Articol

Atingeti succesul publicitar cu ajutorul coloanelor promo

Doriți să vă adresați unui anumit grup țintă sau chiar maselor? Coloanele publicitare se bucură de un nivel ridicat de atenție din partea clienților și a părților interesate. Stâlpii bine conturați pot fi amplasați în orice locație și pot obține acolo un succes publicitar optim.

Stâlpii publicitari rotunzi sau pătrați sunt clar vizibili din toate părțile. Prin urmare, ele atrag un număr mare de potențiali clienți. Pentru dumneavoastră, în calitate de agent de publicitate, modelele oferă un spațiu publicitar mare, care este potrivit pentru motive de suprafață mare. Materialele stâlpilor publicitari pot fi imprimate în mod liber și oferă o mare libertate de acțiune pentru ideile dumneavoastră de design.

Afișajele publicitare sunt utilizate de o mare varietate de industrii pentru promovarea mărcii și a vânzărilor. Ele sunt folosite la târguri comerciale, în muzee, instituții publice sau pe străzile comerciale și în magazine. Deoarece sunt realizate din materiale ușoare, dar robuste, stâlpii publicitari sunt ușor de transportat. Acest lucru îi face populari atât pentru utilizare staționară, cât și mobilă.

În special la târguri sau expoziții, stâlpii rotunzi de podea sunt potriviți pentru a atrage atenția vizitatorilor de la distanță. Datorită unghiului de 360° la care display-urile atrag atenția, acestea sunt prezente pentru persoanele din diferite direcții. Odată ce interesul a fost stârnit, coloanele servesc drept indicatoare către standul dumneavoastră.

Modele pentru zona interioara si exterioara

În timp ce utilizarea unor articole este limitată la utilizarea în interior, există, de asemenea, o gamă largă de stâlpi publicitari pentru utilizarea în exterior. Standurile de exterior sunt disponibile ca stâlpi clasici de exterior sau ca stâlpi iluminați. Cu o coloană luminoasă, vă asigurați că publicitatea sau informațiile dvs. sunt remarcate non-stop.

De asemenea, puteți utiliza coloane luminoase în interior pentru a da publicității dumneavoastră un efect luminos special. Descoperiți coloane publicitare neiluminate și iluminate pentru interior și exterior.

Coloane publicitare din aluminiu

În magazinul nostru online aveți posibilitatea de a descoperi diferite modele. Veți primi stâlpi confecționați din diferite materiale și pentru diverse locații. Înălțimile stâlpilor publicitari variază între aprox. 1400 - 2400 mm. În plus, sunt disponibile pentru selecție stâlpi publicitari rotunzi, triunghiulari și pătrați.

Stâlpul publicitar clasic este cu siguranță bine cunoscut. Aceste modele pot fi găsite în instalațiile publice din diverse orașe. Coloana publicitara este disponibila în una sau două culori și poate fi utilizata individual pentru prezentarea de broșuri sau afișe. 

Stâlpii publicitari gonflabili sunt potriviți pentru utilizare în aer liber. Aceștia sunt deosebit de populari pentru a fi utilizați la festivaluri de afaceri sau pentru promovarea la evenimente. Stâlpul publicitar gonflabil poate fi imprimat cu o imprimare digitală și poate fi umflat cu ajutorul unei pompe de mână. De îndată ce evenimentul s-a încheiat, acest stâlp publicitar poate fi depozitat din nou cu economie de spatiu.

Gama noastră online include, de asemenea, diverse coloane publicitare din aluminiu. Acestea sunt foarte ușoare și, în același timp, au un cadru de bază stabil. Panourile acestor stâlpi cu cadru de bază sunt de obicei interschimbabile. Acest lucru oferă avantajul că stâlpii publicitari pot fi utilizați cu diferite mesaje publicitare pe termen lung.

Pe lângă modelele rotunde, coloanele pătrate sau dreptunghiulare au, de asemenea, un impact publicitar ridicat. De asemenea, acestea sunt prezente pentru privitorul din diferite direcții. Puteți amplasa același conținut publicitar pe toate cele patru laturi sau motive diferite.

Solutii individuale pentru promovarea vanzarilor

Descoperiți diferiți stâlpi publicitari ca puncte de atracție în locația respectivă. Alegeți modelul care se potrivește motivului și mărcii dvs. Cu o experiență de ani de zile în domeniul producției și imprimării, vă putem oferi soluții individuale.

Astfel, putem adapta stâlpul publicitar exact la nevoile dvs. și putem produce afișajul optim pentru mesajul dvs. publicitar. Suntem întotdeauna disponibili pentru sfaturi de specialitate.

Folosiți modelele noastre standard sau soluțiile individuale pentru a vă plasa eficient publicitatea. Solicitați ca stâlpii publicitari să fie tipăriți conform dorințelor dvs. și creați un punct de atracție unic.

Close menu
Inapoi sus