Rame textile si rame stretch

Puneti-va in scena continutul publicitar 
✓ cu sau fara iluminare
✓ Indoor & Outdoor 


 afla mai multe »

Ramele stretch textile minimeaza zgomotul in camera si creeaza o atmosfera placuta. Pot fi plasate pe perete sau atarnate de tavan sau utilizate ca si separator de sine statator de camera.

 
Inchide
Filter & Sort
15 Articol

Rame stretch textile in diferite variante 

In magazinul nostru online va oferim o gama larga de profile de aluminiu si rame stretch textile luminate sau neiluminate pentru montare pe perete sau care pot fi utilizate ca si display-uri din rame stretch pentru afisare in zonele de receptie la hoteluri sau restaurante sau cutii luminoase. Ramele sunt disponibile si cu print in diferite forme si dimensiuni.

 

Gasiti aici ramele potrivite pentru mesajele dumneavoastra

Sunteti in cautarea unei rame stretch textile, care poate fi utilizata si ca separator de camera? Atunci ar trebui sa priviti mai atent rama stretch de aluminiu „44“ . Acesta este flexibil in utilizare si se poate printa individual, avand o greutate foarte mica. Sau optati pentru  PIXLIP GO Lightbox 100: acest display poate fi utilizat ca un people stopper clasic, care reprezinta un prim contact la punctul de vanzare. Ca o componentă a unor arhitecturi de standuri de târg mai mari sau a unor echipamente de punere în scenă, servește ca element de separare vizuală sau spațială și relaxează vizual imaginea de ansamblu. Daca sunteti in cautarea unei rame stretch textile  pentru zonele de intrare in hoteluri, restaurante, aeroporturi, atunci display-ul cu rama stretch„Straight” este alegerea perfecta. Cu un picior din otel pulverizat, acest display poate fi utilizat pe ambele fete. Sau puteti alege display-ul „Palette”, display cu 2 fete , rezistent si foarte stabil datorita bazei. 

Confectionati rame stretch textile in dimensiuni individuale

Cutiile luminoase textile din magazinul nostru online sunt livrate preasamblate și ambalate pentru a economisi spațiu. Alegeți acum produsul care combină în mod ideal dorințele dvs.: cutiile luminoase pot fi utilizate pe pereți ca rame de tablouri sau, de asemenea, ca si display-uri luminoase atractive pentru publicitate pe timp de zi și de noapte. Cu o ramă extensibilă, vă puteți prezenta desenele pe materiale textile într-un mod foarte vizibil și atractiv. Iar într-un afișaj cu ramă stretch puteți schimba rapid și ușor motivele sau mesajele publicitare.
Close menu
Inapoi sus